2011-01-31 07:59:19, beata76 napisał(a): A wy dalej siedzicie i nabijacie
sidzimy seee
Włodek cie pozdrawiaaaa i staszek też cie pozdrawia i nic się niedziejeee
A staszek cie nie pozdrawiaaa, ale helenka taaakkk, nic się nie dziejeeee, rozumisz siedzimy se )
czemu rozmowa kobiet przypomina mi mój ulubiony temat z MW "jestem mamą...". lecę tam poczytać o słoneczkach,pieluszeczkach,katarkach,kawkach itp. zdrobnieniach czyli coś na poprawę humoru na następny tydzień
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
2011-01-31 07:59:19, beata76 napisał(a): A wy dalej siedzicie i nabijacie
sidzimy seee
Włodek cie pozdrawiaaaa i staszek też cie pozdrawia i nic się niedziejeee
A staszek cie nie pozdrawiaaa, ale helenka taaakkk, nic się nie dziejeeee, rozumisz siedzimy se )
No to spokoSiedźta seee i nabijajta seee
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.
2011-01-31 10:53:26, berenika napisał(a): O żesz w mordę co tu się dzieje??)))?Nieźle nabijaliście setka w niecały tydzień.
Pozdrowienia dla wszystkich nabijaczy!!
wyścig po złotą patelnię trwa
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
bo w weekend seee nie siedzimy przed kompem...
W weekend see odpoczywamy. Ja tam zadnego basenu ani labirytnow, albo czegos takiego see nie bede robic w weekend.
Stuhrow uwielbiam. Jednego i drugiego. Krakow teeez