MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

FM perfumy zna ktos moze?

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

AvonGosia

Post #1 Ocena: 0

2011-01-24 14:22:57 (14 lat temu)

AvonGosia

Kobieta

Z nami od: 26-08-2010

przepraszam za literówki...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2011-01-24 14:39:26 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

dla mnie kupowanie podrobionych perfum to bez sensu, wywalanie kasy, tym bardziej że w Uk mamy TKMAxa gdzie znajdziemy bardzo duży wybór i niskiej cenie markowych oryginałów, na pewno coś można znaleźć, poza tym w normalnych sklepach mozna kupić mniejsze butelki za też dobrą cene, biorąc pod uwagę że nawet jak ktoś tyra na zmywaku to jest wstanie kupić perfumy za pół dniówki czy dniówkę, co innego w Polsce, gdzie przelicznik na dniówki wychodzi kosmiczny.

lepiej mieć jeden prawdziwy trwały niż 10 byle czego, a podróbki takie są. W polsce zaopatrywałem stoiska z perfumami (standy po marketach) w kasy fiskalne i robiliśmy serwis, i dostawałem od dziewczyn w prezencie próbki, tego czegoś. najczęściej flakonik przyczepiałem koło wylotu powietrza i wykorzystywałem jako zapach do samochodu, albo brały sobie pracownice :-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

AvonGosia

Post #3 Ocena: 0

2011-01-24 20:37:12 (14 lat temu)

AvonGosia

Kobieta

Z nami od: 26-08-2010

zgadzam się z krakn'iem, ale nie twierdzę tez, że perfumy FMu są złe. Są całkiem ciekawe,za taką cenę dosyć trwałe, mnie jednak nie odpowiada rzaden- za mocne. Niech więc będą perfumami FMu, a nie odpowiednikami znanych marek, bo tylko można złą opinię o nich wyrobić, a biznesowi to nie służy...

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,