MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 3 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Vivienne

Post #1 Ocena: 0

2011-01-13 20:36:01 (14 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Cytat:

2011-01-13 19:12:33, polskismak napisał(a):
BarbieGirl podam ci adresy stron np : www.gaia.org.pl bądz avalingerie.pl
jako ciekawostkę mogę wam podać że bielizna polskiej firmy : obsessive robi szaloną furorę w dubaju żony arabskich szejków oszalały na jej punkcie .albo może szejkowie oszaleli na widok swoich żon ubranych w bieliznę tego producenta .

Weszlam na strone obsessive i prawde mowiac niczym nie odbiega fasonem (nie wypowiadam sie na temat jakosci tkanin) ona od AnnSummer. Bardziej nadaje sie do sex shopu niz do przecietnego butiku. Ale to tylko moja skromna opinia.
Od czasu przyjazdu do UK nie kupuje polskiej bielizny, nie kupuje rowniez ubran przez internet. Wole przymierzyc, dotknac tkanine, sprawdzic jakosc szwow.
W mojej szafie jest bielizna roznych fim: od Myla, Monsoon, M&S, czy push-up z Primarka.
A czy Angielki przekonasz do bielizmy polskich firm, zalezy to od wypromowania marki, dobrego marketingu.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kik1976

Post #2 Ocena: 0

2011-01-13 20:44:35 (14 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

to co kto lubi , to rzecz gustu. co do wzorkow na beiliznie, to chyba bez znaczenia. oczywiscie sa tacy co lubia chodzic z majtkami czy stanikiem na wierzchu, tym moze cos ladnego sie przydac. dla mnei np wazna jest jakos, a nie wzorek. tutejsze mi w zupelnosci odpowiadaja. no i jeszcze czesc tych sklepow w pl , sprowadza towar z zachodu lub chin.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

tom8104

Post #3 Ocena: 0

2011-01-13 20:56:10 (14 lat temu)

tom8104

Z nami od: 08-10-2007

Cytat:

2011-01-13 20:36:01, Vivienne napisał(a):
Cytat:

2011-01-13 19:12:33, polskismak napisał(a):
BarbieGirl podam ci adresy stron np : www.gaia.org.pl bądz avalingerie.pl
jako ciekawostkę mogę wam podać że bielizna polskiej firmy : obsessive robi szaloną furorę w dubaju żony arabskich szejków oszalały na jej punkcie .albo może szejkowie oszaleli na widok swoich żon ubranych w bieliznę tego producenta .

Weszlam na strone obsessive i prawde mowiac niczym nie odbiega fasonem (nie wypowiadam sie na temat jakosci tkanin) ona od AnnSummer. Bardziej nadaje sie do sex shopu niz do przecietnego butiku. Ale to tylko moja skromna opinia.
Od czasu przyjazdu do UK nie kupuje polskiej bielizny, nie kupuje rowniez ubran przez internet. Wole przymierzyc, dotknac tkanine, sprawdzic jakosc szwow.
W mojej szafie jest bielizna roznych fim: od Myla, Monsoon, M&S, czy push-up z Primarka.
A czy Angielki przekonasz do bielizmy polskich firm, zalezy to od wypromowania marki, dobrego marketingu.

Dokladnie tez uwazam ze marketing bedzie tu bardzo wazny. Towar moze byc najlepszej jakosci ale jezeli marka bedzie nieznana ludzie beda podchodzic do niej nieufnie i nie od razu rzuca sie do kupowania bo beda gotowi zaplacic wiecej za sprawdzony towar.
Nastepna sprawa otwierajac biznes nie opieraj sie na wlasnych gustach i opiniach bo to nie ty bedziesz u siebie kupowac tylko klienci.
Powodzenia

Do góry stronyOffline

polskismak

Post #4 Ocena: 0

2011-01-13 21:04:50 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

tom8104 gdybym opierał się o swoje gusta nie wrzuciłbym tematu na forum , zresztą warto w kazdej dziedzinie życia zasięgać opini innych niekoniecznie w sprawach związanych z pracą
Pozdrawiam i również życzę powodzenia
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

midian25

Post #5 Ocena: 0

2011-01-13 21:08:34 (14 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Polskie czy angielskie,nie ma większej różnicy-itak wszystko jest dziergane w Chinach.
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

polskismak

Post #6 Ocena: 0

2011-01-13 21:12:26 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

midian25 zgodzę się z Tobą w 99% , temat jednak dotyczy tego jednego procenta, bielizna o której myslę jest szyta w polsce a czy z materiałow chińskich tego niestety nie jestem w stanie powiedzieć.
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Nie_z_tej_bajki

Post #7 Ocena: 0

2011-01-13 21:15:27 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Ja tam nie mam problemow z bielizna - jak mi sie cos podoba, to kupuje, nie patrze czy polskie czy inne ;-). Za to od zawsze mam tutaj problem z butami - adidasy ok, szpilek nie nosze, ale zwykle polbuty, albo kozaki, ciezko mi znalezc "normalne"... Nie umiem wyjasnic na czym polega ta moja "normalnosc", ale jakos nie trafiaja do mnie angielskie gusta w butach - szczegolnie ich "noski", jak z lat 50tych ;-).

Sorki za OT ;-).

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 13-01-2011 21:25 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

midian25

Post #8 Ocena: 0

2011-01-13 21:19:50 (14 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Kiedyś był na forum temat polskich podpasek w Anglii i tak mi się nasunęło na mysl,że mi, jako kobiecie, polska bielizna w Anglii jest tak samo potrzebna jak polskie podpaski.
Mogę doskonale się obejść bez polskich rzeczy.
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #9 Ocena: 0

2011-01-13 21:25:12 (14 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Zle sie wyrazilam, w zadnym wypadku nie krytykuje polskich marek. Po prostu, gdy lece do Polski nie chce biegac po sklepach i tracic czas na zakupy. Podobnie jak Magic kupuje to, co mi sie podoba.;-)

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-01-13 21:27:07 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,