MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mam prawko - nie jezdze :-(((((((((

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ragazza

Post #1 Ocena: 0

2011-01-11 08:09:17 (14 lat temu)

ragazza

Kobieta

Z nami od: 08-07-2010

Mam taki problem, od jakichs siedmiu lat, ze mam prawo jazdy, ale boje sie jezdzic samochodem. Teraz mam zgryza, bo musze wrocic do pracy po macierzynskim, i wiem, ze bede musiala jezdzic, bo nie mam wyjscia. Nie bede miala jak dotrzec do pracy, odwiezcn dziecko do niani. Po prostu wiem, ze musze, ale jak o tym pomysle to rycze. :-o Czy ktos tak jeszcze mial, czy tylko ja?

Na kursie (w PL) nie mialam problemow, dobrze mi szlo, zdalam za drugim razem. Ale jak wsiadlam do naszego samochodu i zdalam sobie sprawe, ze nie bedzie kto mial w razie czego zahamowac, to spanikowalam, wysiadlam i juz wiecej nie wsiadlam. Poza tym ostatnio sprobowalam jechac, i nie potrafie zmieniac biegow lewa reka i trzymac kierownicy prawa. :-]

Moj maz kochany znalazl rozwiazanie idealne - powiedzial kotku nie martw sie kupimy automata, pojezdze troche z toba itp itd. Ale i tak mam stresa takiego, ze ..... .:-] Pytanie brzmi - co mam zrobic, zeby sie przemoc? :-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kik1976

Post #2 Ocena: 0

2011-01-11 08:11:19 (14 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

moze wez jazdy z instruktorem, to zawsze lepiej niz zmezem i bezpieczniej:-] sa spokojniejsi:-]:-]:-]
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

polskismak

Post #3 Ocena: 0

2011-01-11 08:17:40 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

kik1976 do czego ty koleżanke namawiasz?
żeby z obcym facetem(instruktorem) zamiast z mężem?
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Argosman

Post #4 Ocena: 0

2011-01-11 08:58:15 (14 lat temu)

Argosman

Mężczyzna

Z nami od: 07-09-2010

Nie panikuj. Jazda w Anglii jest naprawdę przyjemna. Drogi są świetne, wystarczy opanowac ronda i masz 99% problemów z głowy. Przyczep zielone P z tyłu i inni kierowcy będą uważać.
Sugerowałbym kilka lekcji z instruktorem Twoim autem i będzie dobrze.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-01-11 09:11:38 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ragazza

Post #6 Ocena: 0

2011-01-11 09:43:57 (14 lat temu)

ragazza

Kobieta

No tak automat jedynie wchodzi u mnie w gre. Bo oprocz zmiany biegow, dochodzi jeszcze problem ruszania pod gorkami, podjezdzania w korkach na duzych wzniesieniach. Mieszkamy w bardzo gorzystym terenie, nawet pod dom mamy podjazd jak pod swiatynie Wang w Karpaczu. Chyba faktycznie dobrym pomyslem byloby umowienie sie na pare lekcji z instruktorem naszym samochodem. Ale i tak sie boje. Bardzo. Rece mi sie trzesa jak o tym pomysle. :-(

Do góry stronyOffline

mako123

Post #7 Ocena: 0

2011-01-11 09:58:47 (14 lat temu)

mako123

Kobieta

Z nami od: 23-02-2008

Koleżanka miała ten sam problem. Po macierzyńskim musiała wrócić do pracy i jeździć samochodem. Prawo jazdy miała z dobre 5 lat ale nigdy nie jeździła po egzaminie ale czas ją naglił i zmusił do jazdy samochodem. Wzieła kilka lekcji z instruktorem i po problemie. Teraz jeździ jak Kubica ;-)
Rodzisz się oryginalny nie umieraj jako czyjaś kopia, bądz sobą.... "Temple of Love"

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-01-11 10:03:41 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ragazza

Post #9 Ocena: 0

2011-01-11 10:08:12 (14 lat temu)

ragazza

Kobieta

Wiem, wiem bo poprzednie auto, ktore mielismy to byl automat i wlasnie super spisywal sie pod gorkami takze tym sie nie martwie az tak bardzo.

Acha, i moj maz tez w tamtym roku kupil mi samochod, male vw polo z manualna skrzynia, (to byla niespodzianka z jego strony), ale ja na niego nawrzeszczalam, samochod postal miesiac, dwa az w koncu maz musial go sprzedac. :-(

Do góry stronyOffline

ragazza

Post #10 Ocena: 0

2011-01-11 10:09:25 (14 lat temu)

ragazza

Kobieta

Wiem, wiem bo poprzednie auto, ktore mielismy to byl automat i wlasnie super spisywal sie pod gorkami takze tym sie nie martwie az tak bardzo.

Acha, i moj maz tez w tamtym roku kupil mi samochod, male vw polo z manualna skrzynia, (to byla niespodzianka z jego strony), ale ja na niego nawrzeszczalam, samochod postal miesiac, dwa az w koncu maz musial go sprzedac. :-(

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,