MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Klub Kubusia Puchatka czyli ludzi o małym rozumku

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 22 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

Str 22 z 43

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2010-12-13 21:51:58 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
też stare jak ja

72'? uff, to jestem młodsza;)

tak w ogóle, to przydałby się na forum temat satyryczny, taka Loża Szyderców, w której można by się zgodnie ze starą polską tradycją;) nabijać ze wszystkiego i wszystkich jednym słowem z otaczającej nas rzeczywistości

albo chociaż zrobić taki przegląd humoru... polskiego;)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

staryznajomy

Post #2 Ocena: 0

2010-12-13 21:59:26 (15 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2010-12-13 21:51:58, galadriel napisał(a):
Cytat:
też stare jak ja

72'? uff, to jestem młodsza;)

tak w ogóle, to przydałby się na forum temat satyryczny, taka Loża Szyderców, w której można by się zgodnie ze starą polską tradycją;) nabijać ze wszystkiego i wszystkich jednym słowem z otaczającej nas rzeczywistości

albo chociaż zrobić taki przegląd humoru... polskiego;)
byłbym pierwszym z którego ludzie mogliby się nabijać za staromodne poglądy i mały rozumek.:-]:-]:-]
Loża Szyderców -fajny temat.pewnie i z Ciebie można sobie czasem pożartować.
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2010-12-13 22:22:51 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
pewnie i z Ciebie można sobie czasem pożartować.

to będzie wisielczy humor;)

na tym polega urok tych wszystkich kabaretów, że potrafimy się śmiać sami z siebie;)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Post #4 Ocena: 0

2010-12-15 07:45:19 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-12-15 08:44:56 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #6 Ocena: 0

2010-12-15 18:56:21 (15 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2010-12-15 08:44:56, moni989 napisał(a):
Cytat:

2010-12-15 07:45:19, leonka napisał(a):
Cytat:

Lekarz w szpitalu
Wogule nie rozumiem, dlaczego nie ma polskich lekarzy pracujacych w ang przychodniach i szpitalach.

Hmmmm... ja tez tego pojac nie moge... no co za szczyt bezczelnosci ze strony miejscowych...

taaa, ten lekarz tak samo miejscowy jak Ty i ja, stad tez moje zdziwienie ze naszych nie ma....
A skoro juz o tym mowa, to ciekawa jestem czy polscy lekarze musza uzyskac ang kwalifikacje zawodowe by moc tutaj leczyc czy nostryfikacja dyplomu wystarczy
muszą przeszkolić się w zakresie lewostronnego systemu badań:-]
i życia bez brania kopert:-[

[ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 15-12-2010 19:08 ]

przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-12-16 10:24:03 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anna69

Post #8 Ocena: 0

2010-12-16 10:46:58 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

leonka - to nie przyzwyczajenie z Ryan-air - to znacznie bardziej zakozenione, przekaywane w genach....przypomnij sobie czasy podrozowania PKSem ...

ahh...te wspomnienia z wyjazdow na "piwaki" - PKS Gdansk Glowny - stanowisko nr 5 PKS z Gdanska na Koscierzyne....nas mlodych ludzi z plecakami kilkoro - ich - w wiekszosci, staruszek, niby to ociazalych, obolalych - ale z potezna bronia w reku - ktorej nie wachaja sie uzyc nawet jesli to nie jest konieczne - z LASKA....2xwiecej niz miejsc w PKS -

babcie siedza na laweczce i nazekaja na swoje zdrowie, jak to ich lamie, jak to je strzyka, jakie to lekartwa nie biora - i nagle widac podjezdzajacy PKS - i babcie zmieniaja sie w superbochaterow - z chust na glowie robia sie peleryny a kosci nagle robia sie z adamantium a w zylach czysta adrenalina.....i nagle zanim zdazysz mrugnac taka babcia juz jest pierwsza i bije sie z druga babcia o to ktora ma wiesc do autobusu jako pierwsza - lasek nie wachaja sie uzyc, szczegolnie na tych mlodszych....kierowca je przekrzykuje -ale to tak jaby prubowal szeptem pokonac syreny ..... w koncu babcie sie poupychaly, i znow sa stare nieporadne i obolale...
ale to przecierz my mlodzez to taka cholota teraz.... :-)

a wiec....ci ludzie co cie tak potraktowali - mieli swoje pierwowzory jeszcze w swoich babciach ;-) tego nie wyplemisz, lepiej stac z boku :-)

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #9 Ocena: 0

2010-12-18 17:21:08 (15 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

już wcześniej zastanawiałem się czy to dobra promocja polskiej kultury. dziś natknąłem się na tą piosenkę

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #10 Ocena: 0

2010-12-18 17:22:50 (15 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

edit przepraszam ale mi się podwoiło:-Y

[ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 18-12-2010 17:55 ]

Do góry stronyOffline

Strona 22 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,