Str 16 z 43 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
staryznajomy |
Post #1 Ocena: 0 2010-09-29 21:45:05 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2010-09-28 16:39:40, sarusm napisał(a):
A ja natknelam sie na posta ,ktory nie ma nic wspolnego z polonia w UK ale mnie rozwalil.
"Badanie kału- sanepid
[10.05.2008] 10:22
www.poważnasprawa.aha
Witam,
chciałabym wyrobić sobie książeczkę sanpeidowską i w związku z tym mam kilka pytań: byłam wczoraj w sanepidzie i Pani mi dała takie małe probówki do kału
1. czy mam sobie (brzydko mówiąc) pogrzebać tym w zrobionej już kupie, czy wsadzić to sobie do odbytu (jeśli druga opcja to przed czy po oddaniu kału?)
2. pani mi powiedziała że 3 dni z rzędu muszę tam zanosić te probówki, a ja mam problem bo kupe robie raz na 2 dni a od poniedziałku chcę zacząć tam zanosić próbki więc mogę w poniedziałek przynieść im kupe z niedzieli?
proszę o poważne odpowiedzi- mimo że wiem że temat jest niezbyt przyjemny to proszę o odpowiedzi doświadczonych osób."
niestety tego mój rozumek nie chwyta ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|

|
 |
|
|
staryznajomy |
Post #2 Ocena: 0 2010-09-29 22:00:03 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1025895,title,Smiertelny-wyglup---wypil-kufel-wodki-w-cztery-sekundy,wid,12713128,wiadomosc.html
co człowiek zrobi żeby się popisać:-Y [ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 29-09-2010 22:01 ] przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|

|
 |
|
krunschwitz |
Post #3 Ocena: 0 2010-09-29 23:18:15 (15 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
Cytat:
A ja natknelam sie na posta ,ktory nie ma nic wspolnego z polonia w UK ale mnie rozwalil.
"Badanie kału- sanepid
www.poważnasprawa.aha
Witam,
chciałabym wyrobić sobie książeczkę sanpeidowską i w związku z tym mam kilka pytań: byłam wczoraj w sanepidzie i Pani mi dała takie małe probówki do kału
1. czy mam sobie (brzydko mówiąc) pogrzebać tym w zrobionej już kupie, czy wsadzić to sobie do odbytu (jeśli druga opcja to przed czy po oddaniu kału?)
2. pani mi powiedziała że 3 dni z rzędu muszę tam zanosić te probówki, a ja mam problem bo kupe robie raz na 2 dni a od poniedziałku chcę zacząć tam zanosić próbki więc mogę w poniedziałek przynieść im kupe z niedzieli?
proszę o poważne odpowiedzi- mimo że wiem że temat jest niezbyt przyjemny to proszę o odpowiedzi doświadczonych osób."
Ta sprawa wyraźnie śmierdzi... ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|

|

|
|
staryznajomy |
Post #4 Ocena: 0 2010-10-03 12:29:27 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wielka-brytania/,1,3709670,region-wiadomosc.html
może wreszcie coś rozsądnego.
może zacznę rozumieć czemu ciągle pracowałem nie pobierając ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|

|
 |
|
|
Post #5 Ocena: 0 2010-10-03 12:34:27 (15 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
|
Undergrounden_s |
Post #6 Ocena: 0 2010-10-13 23:54:37 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 13-10-2010 Skąd: Manchester |
Cytat:
2010-09-20 18:53:43, staryznajomy napisał(a):
czytając na forum ostatnie tematy doszedłem do tego wniosku że z wiekiem coraz mniej mogę zrozumieć innych.
np.
-sprawa poważna-jak wygonić męża który nie chce odejść
-jak dostać benefity_(czyli jak żyć ponad stan nie robiąc nic)
-jak założyć poważną bogatą firmę bez własnego pomysłu i wkładu finansowego
-i ogólnie jak zrobić każdego na szaro i jeszcze żeby mi się ludzie w pas kłaniali na ulicy
doszedłem więc do wniosku że mam zbyt mały rozumek i może ktoś mi to logicznie wytłumaczy ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
nie mogę pojąc spraw Smoleńska ,krzyży,nazwisk polskich lub nie,itp.,itd.
jeżeli ktoś ma jasne i logiczne wytłumaczenia na w/w lub podobne tematy proszę o wypowiedż
-jeżeli zaś ktoś ma podobne rozterki i pytania proszę je zadać może owi mądrzejsi odpowiedzą
te pytanie są bardzo ciekawe, chciałbym znaleźć na nie odpowiedź. W zasadzie na szaro nie chce tylko nikogo robić, ani wurzucać żony, bo takowej nie posiadam, ale benefity, kłanianie się w pas /szczególnie angoli-przełożonych/, założenie firmy, to tematy dla mnie. Oczekuję na klarowne wypowiedzi :  ), żeby coś z tego wynikło, jakaś głębsza myśl z szansą na realizację w realu.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
|

|

|
|
Undergrounden_s |
Post #7 Ocena: 0 2010-10-14 00:10:46 (15 lat temu) |
Cytat:
"Badanie kału- sanepid
www.poważnasprawa.aha
Witam,
no coż, w ramach dobrego serca i chęci udzielenia pomocy mogę służyć swoim kalem  , za jedyne 50 funtów od próbki ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) To prawdziwa okazja.
Problemów z wypróżnianiem nie posiadam, można sobie więc zamówić kał z każdego dnia tygodnia, za wyższą opłatą nie wykluczam oddania kału nie tylko w określone dni, ale także w wymaganych przedziałach czasowych.
Wysyłka "towaru" odbyć się może zgodnie z cennikiem poczty jej królewskiej mości
Wyobraź sobie, budzisz się koło południa, a tu puka listonosz i masz gotowca na badanie. Bez stresu, spięcia, że nie wyjdzie, że zatwardzenie itd.
Polecam inne usługi z tego zakresu, tylko podajcie myśl przewodnią ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) tzn pomysł, idea po ichniemu.
Pozdrawiam zimnego z zamku wawelskiego.
Walcz.
|

|

|
|
izabela1967 |
Post #8 Ocena: 0 2010-10-14 00:20:13 (15 lat temu) |
Z nami od: 11-09-2007 Skąd: Pembrokeshire |
Cytat:
2010-10-14 00:10:46, Undergrounden_studio napisał(a):
Cytat:
"Badanie kału- sanepid
www.poważnasprawa.aha
Witam,
no coż, w ramach dobrego serca i chęci udzielenia pomocy mogę służyć swoim kalem  , za jedyne 50 funtów od próbki ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) To prawdziwa okazja.
Problemów z wypróżnianiem nie posiadam, można sobie więc zamówić kał z każdego dnia tygodnia, za wyższą opłatą nie wykluczam oddania kału nie tylko w określone dni, ale także w wymaganych przedziałach czasowych.
Wysyłka "towaru" odbyć się może zgodnie z cennikiem poczty jej królewskiej mości
Wyobraź sobie, budzisz się koło południa, a tu puka listonosz i masz gotowca na badanie. Bez stresu, spięcia, że nie wyjdzie, że zatwardzenie itd.
Polecam inne usługi z tego zakresu, tylko podajcie myśl przewodnią ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) tzn pomysł, idea po ichniemu.
Pozdrawiam zimnego z zamku wawelskiego.
Walcz.
Niby super sprawa taki gotowiec-ale rozumiem że dajesz gwarancje że nie jesteś nosicielem pałeczek Salmonella i Shigella? Bo jeśli coś wyjdzie nie tak to zimna d... 
Podziwiam za kreatywność!!!
|

|
 |
|
Undergrounden_s |
Post #9 Ocena: 0 2010-10-14 00:27:39 (15 lat temu) |
a dziękuję, czasem cierpię na przebłyski inteligencji i geniuszu  )
|

|

|
|
|
Post #10 Ocena: 0 2010-10-16 11:54:55 (15 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |