MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Klub Kubusia Puchatka czyli ludzi o małym rozumku

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 16 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

Str 16 z 43

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

staryznajomy

Post #1 Ocena: 0

2010-09-29 21:45:05 (15 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2010-09-28 16:39:40, sarusm napisał(a):
A ja natknelam sie na posta ,ktory nie ma nic wspolnego z polonia w UK ale mnie rozwalil.

"Badanie kału- sanepid
[10.05.2008] 10:22
www.poważnasprawa.aha
Witam,
chciałabym wyrobić sobie książeczkę sanpeidowską i w związku z tym mam kilka pytań: byłam wczoraj w sanepidzie i Pani mi dała takie małe probówki do kału
1. czy mam sobie (brzydko mówiąc) pogrzebać tym w zrobionej już kupie, czy wsadzić to sobie do odbytu (jeśli druga opcja to przed czy po oddaniu kału?)
2. pani mi powiedziała że 3 dni z rzędu muszę tam zanosić te probówki, a ja mam problem bo kupe robie raz na 2 dni a od poniedziałku chcę zacząć tam zanosić próbki więc mogę w poniedziałek przynieść im kupe z niedzieli?
proszę o poważne odpowiedzi- mimo że wiem że temat jest niezbyt przyjemny to proszę o odpowiedzi doświadczonych osób."
:-)

niestety tego mój rozumek nie chwyta:-]
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

staryznajomy

Post #2 Ocena: 0

2010-09-29 22:00:03 (15 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1025895,title,Smiertelny-wyglup---wypil-kufel-wodki-w-cztery-sekundy,wid,12713128,wiadomosc.html
co człowiek zrobi żeby się popisać:-Y

[ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 29-09-2010 22:01 ]

przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #3 Ocena: 0

2010-09-29 23:18:15 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Cytat:

A ja natknelam sie na posta ,ktory nie ma nic wspolnego z polonia w UK ale mnie rozwalil.

"Badanie kału- sanepid
www.poważnasprawa.aha
Witam,
chciałabym wyrobić sobie książeczkę sanpeidowską i w związku z tym mam kilka pytań: byłam wczoraj w sanepidzie i Pani mi dała takie małe probówki do kału
1. czy mam sobie (brzydko mówiąc) pogrzebać tym w zrobionej już kupie, czy wsadzić to sobie do odbytu (jeśli druga opcja to przed czy po oddaniu kału?)
2. pani mi powiedziała że 3 dni z rzędu muszę tam zanosić te probówki, a ja mam problem bo kupe robie raz na 2 dni a od poniedziałku chcę zacząć tam zanosić próbki więc mogę w poniedziałek przynieść im kupe z niedzieli?
proszę o poważne odpowiedzi- mimo że wiem że temat jest niezbyt przyjemny to proszę o odpowiedzi doświadczonych osób."

Ta sprawa wyraźnie śmierdzi...:-]
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

staryznajomy

Post #4 Ocena: 0

2010-10-03 12:29:27 (15 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wielka-brytania/,1,3709670,region-wiadomosc.html
może wreszcie coś rozsądnego.
może zacznę rozumieć czemu ciągle pracowałem nie pobierając:-]

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-10-03 12:34:27 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Undergrounden_s

Post #6 Ocena: 0

2010-10-13 23:54:37 (15 lat temu)

Undergrounden_studio

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 13-10-2010

Cytat:

2010-09-20 18:53:43, staryznajomy napisał(a):
czytając na forum ostatnie tematy doszedłem do tego wniosku że z wiekiem coraz mniej mogę zrozumieć innych.
np.
-sprawa poważna-jak wygonić męża który nie chce odejść
-jak dostać benefity_(czyli jak żyć ponad stan nie robiąc nic)
-jak założyć poważną bogatą firmę bez własnego pomysłu i wkładu finansowego
-i ogólnie jak zrobić każdego na szaro i jeszcze żeby mi się ludzie w pas kłaniali na ulicy
doszedłem więc do wniosku że mam zbyt mały rozumek i może ktoś mi to logicznie wytłumaczy:-]:-]:-]
nie mogę pojąc spraw Smoleńska ,krzyży,nazwisk polskich lub nie,itp.,itd.
jeżeli ktoś ma jasne i logiczne wytłumaczenia na w/w lub podobne tematy proszę o wypowiedż
-jeżeli zaś ktoś ma podobne rozterki i pytania proszę je zadać może owi mądrzejsi odpowiedzą:-]

te pytanie są bardzo ciekawe, chciałbym znaleźć na nie odpowiedź. W zasadzie na szaro nie chce tylko nikogo robić, ani wurzucać żony, bo takowej nie posiadam, ale benefity, kłanianie się w pas /szczególnie angoli-przełożonych/, założenie firmy, to tematy dla mnie. Oczekuję na klarowne wypowiedzi ::)), żeby coś z tego wynikło, jakaś głębsza myśl z szansą na realizację w realu.
:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Undergrounden_s

Post #7 Ocena: 0

2010-10-14 00:10:46 (15 lat temu)

Undergrounden_studio

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

"Badanie kału- sanepid
www.poważnasprawa.aha
Witam,

no coż, w ramach dobrego serca i chęci udzielenia pomocy mogę służyć swoim kalem :-D, za jedyne 50 funtów od próbki :-]To prawdziwa okazja.
Problemów z wypróżnianiem nie posiadam, można sobie więc zamówić kał z każdego dnia tygodnia, za wyższą opłatą nie wykluczam oddania kału nie tylko w określone dni, ale także w wymaganych przedziałach czasowych.
Wysyłka "towaru" odbyć się może zgodnie z cennikiem poczty jej królewskiej mości :-D

Wyobraź sobie, budzisz się koło południa, a tu puka listonosz i masz gotowca na badanie. Bez stresu, spięcia, że nie wyjdzie, że zatwardzenie itd.
Polecam inne usługi z tego zakresu, tylko podajcie myśl przewodnią :-] tzn pomysł, idea po ichniemu.
Pozdrawiam zimnego z zamku wawelskiego.
Walcz.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

izabela1967

Post #8 Ocena: 0

2010-10-14 00:20:13 (15 lat temu)

izabela1967

Kobieta

Z nami od: 11-09-2007

Cytat:

2010-10-14 00:10:46, Undergrounden_studio napisał(a):
Cytat:

"Badanie kału- sanepid
www.poważnasprawa.aha
Witam,

no coż, w ramach dobrego serca i chęci udzielenia pomocy mogę służyć swoim kalem :-D, za jedyne 50 funtów od próbki :-]To prawdziwa okazja.
Problemów z wypróżnianiem nie posiadam, można sobie więc zamówić kał z każdego dnia tygodnia, za wyższą opłatą nie wykluczam oddania kału nie tylko w określone dni, ale także w wymaganych przedziałach czasowych.
Wysyłka "towaru" odbyć się może zgodnie z cennikiem poczty jej królewskiej mości :-D

Wyobraź sobie, budzisz się koło południa, a tu puka listonosz i masz gotowca na badanie. Bez stresu, spięcia, że nie wyjdzie, że zatwardzenie itd.
Polecam inne usługi z tego zakresu, tylko podajcie myśl przewodnią :-] tzn pomysł, idea po ichniemu.
Pozdrawiam zimnego z zamku wawelskiego.
Walcz.

Niby super sprawa taki gotowiec-ale rozumiem że dajesz gwarancje że nie jesteś nosicielem pałeczek Salmonella i Shigella? Bo jeśli coś wyjdzie nie tak to zimna d...;-):-]
Podziwiam za kreatywność!!!

Do góry stronyOffline

Undergrounden_s

Post #9 Ocena: 0

2010-10-14 00:27:39 (15 lat temu)

Undergrounden_studio

Mężczyzna

Konto zablokowane

a dziękuję, czasem cierpię na przebłyski inteligencji i geniuszu :))

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Post #10 Ocena: 0

2010-10-16 11:54:55 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 16 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,