MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nie_z_tej_bajki

Post #1 Ocena: 0

2010-09-04 20:24:53 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Cytat:

2010-09-04 19:59:59, Ralff1 napisał(a):

ps.a jak tak martwisz sie o swojego psa to nie szukaj odpowiedzi na forum tylko do veta,mam nadzieje ze przez ta twoja niewiedze tylko pies nie ucierpi ;-)

O jedzeniu trawy rozmawialam z dwoma roznymi wetami w Polsce - ich opinie byly jednoznaczne ( nie opinia zwyklego wlasciciela psa, ktory sobie domniemuje dlaczego tak jest ) - jedzenie trawy to zwykle klopoty z wydzielaniem sokow zoladkowych. I jak pisalam wczesniej - jest to o tyle niebezpieczne, ze trawa nie tylko podraznia, ale potrafi przeciac sciany zoladka czy jelit.

Jakby to bylo cos powaznego, to juz dawno bylabym u weta :-Y. Wiec mi tu nie wytykaj niewiedzy :-Y. Zostaw dla siebie zlosliowsci, a jesli nie potrafisz sie opanowac, to po prostu nie odpowiadaj na posty.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-09-04 20:52:09 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

spoko spoko, jak to zwykle bywa prawda jest po środku, to że pies ma taki sposób na wymioty to też prawda, vitamin też może mu brakować i też będzie żarł trawę.

nasz pies to zupełny popapraniec, jak tylko ktoś zacznie obierać marchewke to skubany z 2 pokoju do kuchni leci.
w ogóle na słowo marchewka świruje i się wydziera, to samo z jabłkiem, i winogronami, drze się je leci sikać i za chwile znowu jest że chce więcej.
To że pies jest mies żerny a żre owoce to o nic nienormalnego, kiedyś mieszkałem koło wielkiej winnicy, w nocy przyszły wilki (też przecież podobny zwierzak) i połowę plantacji zeżarły!
Wierzyć mi się nie chciało myślałem że nie rozumiem co mi gość mówi dopiero widok zastrzelonych wilków zakumkałem.

tak czy siak, odrobaczenie nie zaszkodzi, żadne trucie to to nie jest, i tak się przecież robi przy każdym przekroczeniu granicy i psy żyją i mają się dobrze.

psiaki dziwaki hehe
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

karjo1

Post #3 Ocena: 0

2010-09-04 22:39:56 (15 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

A moze po prostu warto zrobic najpierw badanie podstawowe kalu, powtorzyc z 2 razy i powinno sie okazac, jak tam kwestia robali.
I przemyslec, co pies zjadl, dostal np. mleko, jogurt. Juz sam to, ze czesto podjada trawe, wymiotuje, swiadczy o niedobranym zywieniu badz zaleganiu w jelitach/zoladku, od tego bym zaczela.

Do góry stronyOnline

Post #4 Ocena: 0

2010-09-04 22:42:07 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2010-09-04 22:47:13 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

ziemniakow, czekolady to wiem, tak samo jak powinno się unikac wieprzowiny.
i tego nasze futro nie dostaje

winogrona pewnie chodzi albo o cukier lub pestki, albo właśnie o to że sikają jak porąbane, przynajmniej ten nasz.
nikt go nie karmi, czasami Beata dla zabawy i swietego spokoju da jeden czy dwa.

Z doświadczenia z psami wiem ze wieprzowina źle wpływa na trawienie a w skrajnych przypadkach na sierść i skórę psa.
po prostu dostają uczulenia, a bywa ze sraczke :>
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,