Str 7.9 z 12 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-05-29 20:55:24 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
renata2572 | Post #2 Ocena: 0 2010-05-29 21:18:01 (15 lat temu) |
Z nami od: 04-11-2008 Skąd: Wales |
pamietam jak moj znajomy biegal po agencjach pracy ubrany - koszula ,krawacik ,takie przyzwyczajenia z polandu ,niestety nikt nie chcial go przyjac do pracy w fabryce,dopiero jak zmienil ciuchy na normalne ,nie dresy ale bez krawata i marynarki ,od razu dostal propozycje ha ha ,chyba cos w tym jest
![]() [ Ostatnio edytowany przez: renata2572 29-05-2010 21:22 ] |
Post #3 Ocena: 0 2010-05-29 22:19:27 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
tunia26 | Post #4 Ocena: 0 2010-05-30 08:43:01 (15 lat temu) |
Z nami od: 08-04-2009 Skąd: brighton |
Sie ma Lublin river side, Arturo cos - tam
Te Twoje rasistowskie kawalki, mam nadzieje ze ktos sie na Ciebie na tyle obrazi za rasizm, ze Cie poda do sadu i sie nauczysz, ze tak po prostu nie wolno. Na Religii, Ksiadz nie uczyl, ze Bóg stworzyl czlowieka na swoje podobieństwo? Nie uczył, ze bliżnich trzeba miłować? Ile w tobie agresji, idz sie wyspowiadaj, to Ci ulży. Nie wiem o co Ci chodzi i po po piszesz by nas obrazac, zascinkowy, krotkowzroczny swiatopogad ludzi co byli w d i g wiedza, pozdrawiam i zycze powodzenia, Prauje w szkole z takim kolegą z Tunezji, oboje uczymy i nie bottom wiping, tylko w secondary school, takiego milego, sympatycznego czlowieka dawno nie widzialam, jest na prawde świetny i nie chcialabym zeby jakis glupi czlowiek obrazal takich lidzi jak moj znajomy. Zastanów sie o czym Ty w ogóle mówisz, zazdrosny, zły Człowieku. [ Ostatnio edytowany przez: tunia26 30-05-2010 08:53 ] |
Arturo28 | Post #5 Ocena: 0 2010-05-30 09:33:17 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-01-2010 Skąd: Wieś |
Cytat: 2010-05-30 08:43:01, tunia26 napisał(a): Sie ma Lublin river side, Arturo cos - tam Te Twoje rasistowskie kawalki, mam nadzieje ze ktos sie na Ciebie na tyle obrazi za rasizm, ze Cie poda do sadu i sie nauczysz, ze tak po prostu nie wolno. Na Religii, Ksiadz nie uczyl, ze Bóg stworzyl czlowieka na swoje podobieństwo? Nie uczył, ze bliżnich trzeba miłować? Ile w tobie agresji, idz sie wyspowiadaj, to Ci ulży. Nie wiem o co Ci chodzi i po po piszesz by nas obrazac, zascinkowy, krotkowzroczny swiatopogad ludzi co byli w d i g wiedza, pozdrawiam i zycze powodzenia, Prauje w szkole z takim kolegą z Tunezji, oboje uczymy i nie bottom wiping, tylko w secondary school, takiego milego, sympatycznego czlowieka dawno nie widzialam, jest na prawde świetny i nie chcialabym zeby jakis glupi czlowiek obrazal takich lidzi jak moj znajomy. Zastanów sie o czym Ty w ogóle mówisz, zazdrosny, zły Człowieku. [ Ostatnio edytowany przez: <i>tunia26</i> 30-05-2010 08:53 ] Jak Ty pracujesz w szkole to ja wspolczuje uczniom,takiej nauczycielki ktora nie potrafi dostrzec,ze nie jestem autorem tego posta o Polakach,a tylko zacytowalem czyjas wypowiedz.Mnie ten post wogole nie rusza,bo ja wiem kim jestem i mam do siebie nie bywaly szacunek i wiem,ze post nie jest o mnie,ale napewno kogos dotyczy.Pozdrawiam wszystkich madrych ludzi,ktorzy nie bulwersuja sie takimi wypowiedziami,bo podchodza do takich wypowiedzi z nalezytym dystansem. Lublin river side
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-05-30 09:48:34 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2010-05-30 10:15:19 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2010-05-30 10:25:19 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
majest | Post #9 Ocena: 0 2010-05-30 11:33:30 (15 lat temu) |
Z nami od: 14-07-2009 Skąd: Londyn |
Cytat: 2010-05-30 09:33:17, Arturo28 napisał(a): Cytat: 2010-05-30 08:43:01, tunia26 napisał(a): Sie ma Lublin river side, Arturo cos - tam Te Twoje rasistowskie kawalki, mam nadzieje ze ktos sie na Ciebie na tyle obrazi za rasizm, ze Cie poda do sadu i sie nauczysz, ze tak po prostu nie wolno. Na Religii, Ksiadz nie uczyl, ze Bóg stworzyl czlowieka na swoje podobieństwo? Nie uczył, ze bliżnich trzeba miłować? Ile w tobie agresji, idz sie wyspowiadaj, to Ci ulży. Nie wiem o co Ci chodzi i po po piszesz by nas obrazac, zascinkowy, krotkowzroczny swiatopogad ludzi co byli w d i g wiedza, pozdrawiam i zycze powodzenia, Prauje w szkole z takim kolegą z Tunezji, oboje uczymy i nie bottom wiping, tylko w secondary school, takiego milego, sympatycznego czlowieka dawno nie widzialam, jest na prawde świetny i nie chcialabym zeby jakis glupi czlowiek obrazal takich lidzi jak moj znajomy. Zastanów sie o czym Ty w ogóle mówisz, zazdrosny, zły Człowieku. [ Ostatnio edytowany przez: <i>tunia26</i> 30-05-2010 08:53 ] Jak Ty pracujesz w szkole to ja wspolczuje uczniom,takiej nauczycielki ktora nie potrafi dostrzec,ze nie jestem autorem tego posta o Polakach,a tylko zacytowalem czyjas wypowiedz.Mnie ten post wogole nie rusza,bo ja wiem kim jestem i mam do siebie nie bywaly szacunek i wiem,ze post nie jest o mnie,ale napewno kogos dotyczy.Pozdrawiam wszystkich madrych ludzi,ktorzy nie bulwersuja sie takimi wypowiedziami,bo podchodza do takich wypowiedzi z nalezytym dystansem. Post jest dokladnie o tobie kolego. Dokladnie zaliczasz sie do tej klasy, jezdzac swoim vauxhallem omega na LPG za 600 funtow. Uzbierales sobie na iPhona? Super. Teraz mozesz sie pochwalic przed kolegami jakiego to super 3GS masz. Z 4 letnia dziewczynka, drugim dzieckiem w drodze i zonka, ktora nie przepracowala nawet 3 dni w fabryce jestes dokladnie takim Marianem ktory opisany jest w Twoim cytacie, a z ktorym zgadasz sie w 99%.. Jestem w Twoim wieku, mieszkam w UK. Tym cytatem tak na prawde plujesz na swoich i na siebie. Po co? Doskonale sobie zdajesz sprawe, ze to wywola konsternacje u wielu osob. Po Twoich postach widac, ze jestes inteligentny facet. Nawet jesli to nie jest Twoj tekst, uszanuj to forum, nie troluj. Takich tekstow jest pod dostatkiem na portalach typu onet.eu, praktycznie pod kazdym artykulem dotyczacym emigracji. Pozdrawiam |
Arturo28 | Post #10 Ocena: 0 2010-05-30 11:52:28 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-01-2010 Skąd: Wieś |
Cytat: 2010-05-30 11:33:30, majest napisał(a): Cytat: 2010-05-30 09:33:17, Arturo28 napisał(a): Cytat: 2010-05-30 08:43:01, tunia26 napisał(a): Sie ma Lublin river side, Arturo cos - tam Te Twoje rasistowskie kawalki, mam nadzieje ze ktos sie na Ciebie na tyle obrazi za rasizm, ze Cie poda do sadu i sie nauczysz, ze tak po prostu nie wolno. Na Religii, Ksiadz nie uczyl, ze Bóg stworzyl czlowieka na swoje podobieństwo? Nie uczył, ze bliżnich trzeba miłować? Ile w tobie agresji, idz sie wyspowiadaj, to Ci ulży. Nie wiem o co Ci chodzi i po po piszesz by nas obrazac, zascinkowy, krotkowzroczny swiatopogad ludzi co byli w d i g wiedza, pozdrawiam i zycze powodzenia, Prauje w szkole z takim kolegą z Tunezji, oboje uczymy i nie bottom wiping, tylko w secondary school, takiego milego, sympatycznego czlowieka dawno nie widzialam, jest na prawde świetny i nie chcialabym zeby jakis glupi czlowiek obrazal takich lidzi jak moj znajomy. Zastanów sie o czym Ty w ogóle mówisz, zazdrosny, zły Człowieku. [ Ostatnio edytowany przez: <i>tunia26</i> 30-05-2010 08:53 ] Jak Ty pracujesz w szkole to ja wspolczuje uczniom,takiej nauczycielki ktora nie potrafi dostrzec,ze nie jestem autorem tego posta o Polakach,a tylko zacytowalem czyjas wypowiedz.Mnie ten post wogole nie rusza,bo ja wiem kim jestem i mam do siebie nie bywaly szacunek i wiem,ze post nie jest o mnie,ale napewno kogos dotyczy.Pozdrawiam wszystkich madrych ludzi,ktorzy nie bulwersuja sie takimi wypowiedziami,bo podchodza do takich wypowiedzi z nalezytym dystansem. Post jest dokladnie o tobie kolego. Dokladnie zaliczasz sie do tej klasy, jezdzac swoim vauxhallem omega na LPG za 600 funtow. Uzbierales sobie na iPhona? Super. Teraz mozesz sie pochwalic przed kolegami jakiego to super 3GS masz. Z 4 letnia dziewczynka, drugim dzieckiem w drodze i zonka, ktora nie przepracowala nawet 3 dni w fabryce jestes dokladnie takim Marianem ktory opisany jest w Twoim cytacie, a z ktorym zgadasz sie w 99%.. Jestem w Twoim wieku, mieszkam w UK. Tym cytatem tak na prawde plujesz na swoich i na siebie. Po co? Doskonale sobie zdajesz sprawe, ze to wywola konsternacje u wielu osob. Po Twoich postach widac, ze jestes inteligentny facet. Nawet jesli to nie jest Twoj tekst, uszanuj to forum, nie troluj. Takich tekstow jest pod dostatkiem na portalach typu onet.eu, praktycznie pod kazdym artykulem dotyczacym emigracji. Pozdrawiam Słuchaj gosciu niewiem skad ty bierzesz takie brednie, ze mam vauxholla za 600f. Ja kupilem go za 2600 2 lata temu, mam lpg i co? A moja zona nie przepracowala w fabryce 4 dni bo nie musi pracowac z bandą nie dorobów, bo ja pracuje 7 godzin dziennie 5 dni w tygodniu i mnie stac tu na wszystko i oszczedzam w przeciwienstwie do innych. Mieszkam w domu 3 pokojowym z dzieckiem i z zona a nie na spiworach jak wielu w Londynie ciulaczy. Odwal sie ode mnie cieciu. To forum nie jest po to zeby pisac o czyims prywatnym zyciu i czyichs danych. Lublin river side
|