Str 6 z 12 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-05-29 11:40:43 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2010-05-29 12:12:33 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
no_wayy | Post #3 Ocena: 0 2010-05-29 13:49:07 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-01-2007 Skąd: Sheffield |
Cytat: 2010-05-29 00:08:47, clowni napisał(a): Tutaj link do strony z opisem Polaków Na forach internetowych można jeszcze znaleźć uzupełnienie opisu: Polak jest „ogolony na łyso albo krótko ostrzyżony z wąsami. Polka ma na głowie pasemka, krótki top z dekoltem po kolana, złotą torebkę, złote buty, złoty pasek”. Kolejny internauta dopisuje jeszcze kurtkę ortalionową i plecak jako cechy charakterystyczne mężczyzn, a jeszcze inna notka jest na temat dobierania kolorystycznego wszystkich części garderoby: „Jak są na sportowo to wszystko pod kolor. Nawet jak trochę różowego jest na addidasie to różowa bluzeczka obowiązkowo jest, do tego plecaczek”. Wasate MAriany caly czas panuja ![]() ![]() ![]() A muzułmanki poznasz po ciemnym odzieniu, zasłoniętych włosach, niejednokrotnie zasłoniętej twarzy. Hinduski często ubierają się w kolorowe powiewne wdzianka. Anlicy? W mojej okolicy młodzi ubierają się w dresiki w 3 paski, wyżlowane włosy, flejtuchowaty wygląd i szmaciane rękawiczki. Panny też od dresów nie stronią. Mężczyźni niejednokrotnie ogoleni na łyso i wydziarani. Podkoszulek i jeansy. Big deal, że Polacy mają odmienny styl ubierania ![]() |
Post #4 Ocena: 0 2010-05-29 15:05:17 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
renata2572 | Post #5 Ocena: 0 2010-05-29 15:07:18 (15 lat temu) |
Z nami od: 04-11-2008 Skąd: Wales |
Bardzo ciekawy temat ,wreszcie mozna sie odniesc do tego na naszym forum ..hm..po pierwsze usmialam sie okrutnie z tej kobiety strzelajacej jadem jak zmija ,przypomniala mi sytuacje kiedy bedac na urlopie w Polsce wiekszosc pseudo przyjaciol atakowala mnie w ten sam sposob ,slownie obrazajac ,ze pracujemy jak robole na zmywakach ,ze szpan ,i takie tam bzdety ,caly swoj zal za swoje nieudane zycie i brak odwagi wylano na mnie ,gdziekolwiek sie pojawialam ,zawsze predzej czy pozniej podczas rozmowy ,dostawalam po glowie ,za nas wszystkich ,i za tych normalnych i za szpanerow przebywajacych na emigracji .Przestalam sie juz bronic ,nie nosze tipsow ,mam pasemka (robione u tutejszego fryzjera ),passata tez nie mam ,mam inny samochod (rowniez tutejszy ),zyje normalnie ,pracuje na kierowniczym stanowisku i wkurza mnie takie szufladkowanie .Co do lysych ...niektorzy wola ogolic wlosy niz miec zakola i niekoniecznie nosza drechy ,a wrecz przeciwnie .Passat ..tez kiedys slyszalam opinie od polaka na ten temat o swoich kolegach ktorzy sa fanami tylko i wylacznie tego auta ha ha ,mie to nie przeszkada ,nie denerwowac sie .A co do wasatego Mariana ha ha ,to juz przegiecie ,pozdrawiam wszystkich serdecznie
|
|
|
Malahai1983 | Post #6 Ocena: 0 2010-05-29 15:31:55 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2009 Skąd: Manchester |
Artykuł zdecydowanie zbyt długi i przygłupiasty żeby wszystko po kolei komentować, ale może tak parę słów od siebie...
Racja, zgadzam się. Bo lepiej zostać w Polsce i tam zapierdzielać na kasie w Tesco ciesząc się i szczycąc, że jest się wielkim patriotą, bo się kraju nie opuściło. Patriotyzm zacna rzecz, ale on Cię nie wykarmi. Zresztą nie widzę powodu, dla którego miałbym być postrzegany jako gorszy patriota niż ktoś mieszkający w Polsce. Fakt, wielu z nas pracuje tutaj na mopie czy gdzieś po brudnych magazynach. Ci bez ambicji zostaną tam do końca życia, Ci jednak którzy chcą coś zmienić w swoim życiu korzystają z możliwości jakie daje ten kraj, uczą się i zdobywają zawody, w których chcą pracować. W Polsce jest tak samo? Nom.... Możesz zawsze być magistrem na kasie w Tesco, zawsze to stopień wyżej niż zwykły kasjer. Jak jesteś człowiekiem bez ambicji, to zostaniesz nim czy to mieszkasz w Polsce czy w UK. A tak naprawdę to nie ma nic łatwiejszego niż napisać populistyczny artykulik i czekać aż ludzie się pozabijają komentując go, - gratuluję pomysłu ![]() 'Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sam sobie poradze'
|
krakn | Post #7 Ocena: 0 2010-05-29 15:52:02 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
co do ubierania, jak przyjechałem i jechałem piwerszy raz przez londyn, patrze a tu w sierpniu laska zapiernicza w futrzanych powykręcanych i powycieranych butach.
do tego sukienka w kolorach jaki pamietam moją babcie w latach 70tych na dalekiej prowincji, taką miała gdy krzątała się miedzy krowami. Przyszło mi do głowy, "rany boskie jakie tu muszą być drogie buty, skoro w lecie chodzą w zimowych butach ![]() autentycznie! byłem przerażony natomiast ja wolę gdy panie ubierają się tak: http://www.parejas.net/noticias/?ver=2139 Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #8 Ocena: 0 2010-05-29 16:49:20 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ChrisCov | Post #9 Ocena: 0 2010-05-29 17:16:40 (15 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2008 Skąd: Coventry, West Midlands |
Cytat: 2010-05-29 15:07:18, renata2572 napisał(a): Co do lysych ...niektorzy wola ogolic wlosy niz miec zakola i niekoniecznie nosza drechy ,a wrecz przeciwnie. No, ba! Jak jeszcze dojdzie duża ilość siwych włosów, to po ogoleniu głowy wygląda się o ładnych kilka lat młodziej. Dlatego się golę i nie mam zamiaru się bawić w farbowanie, ani zaczesywanie. Zrobiłem zdjęcie do dyplomu inżyniera w 2006, gdzie miałem włosy i ważyłem jakieś 20kg więcej, niż teraz. Po ogoleniu głowy i zbiciu "masy" ludzie mnie się pytają, czy na tym zdjęciu czasami nie jest mój tata ![]() ![]() A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
|
ciesza | Post #10 Ocena: 0 2010-05-29 17:25:40 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: MANCHESTER |
Krak wszystko pieknie ladnie, ale to nie sa zdjecia angielek i zdecydowanie nie robione w Anglii
![]() ![]() ![]() ![]() Skucha |