MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Solarium - czyli wszystko o opalaniu !

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14.6 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13.6 | 14.6 | 15.6 | 16.6 | 17.6 ] - Skocz do strony

Str 14.6 z 17

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anna69

Post #1 Ocena: 0

2010-05-07 10:27:41 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Ja uwazam ze we wszytkim trzeba miec umiar - zima jak widze opalone na machon dziewczyny - to wyglada to tak sztucznie ze az odwracam wzrok zniesmaczona.....
natomiast latem - owszem ladna opalenizna, naturlana jest super - wyglada sie zdorowo i promiennie - takie zupelnie blade nogi i dekoldy - az raza jak sie od nich sloneczko odbija ....
Sama nie lubie solarium, ale jak mam okazje to na slonku sie opalam - ale nie jakos zupelnie biernie - uwielbiam plaze, slonce, pilka, zaglowka, woda, plywanie, budowanie zamkow z pisku - nie lezenie plackiem (no chyba ze mam super ksiazke :-]) i nie uwazam zeby twedy zle wygladala, jak pusta lala - lato jest od tego zeby skora byla zarumieniona, promienna.....
a jak juz mam zima jakas wazna impreze, na ktorej nie chce straszyc alabastrowa skora - to ide na opalanie natryskowe - 7-14dni i juz jej nie ma:-] a zdrowiej :-]
Takze takie gadania ze bladzizna jest lepsza od zdrowo opalonej, naturalne opalonej skory - to popadanie w skrajnosc - tak samo jak nie picie NIGDY alkocholu, czy nie chodzenie nigdy w miniowkach(od tego mozna pecherz przeziebic)....

Nie uwazam za konieczne branie tabletek na przyspieszneie opalania(za bardzo cenie moj zoladek zeby wiecej niz to koenieczne chemi w niego wciskac)......

A picie soku z marchwii - jest bardzo zdrowe - ale barwi skore n pomaranczowo - moj brat jako dziecko pijal tylko karotki i mleko - nic innego nie chcial - to spod dloni, brzuszek i policzki mial normalnie pomaranczowe - czy ladnie to wygladalo - Nie........

Wiec dziewczyny wszytko z glowa!!! - tak jak truskawki sa najsmaczniejsze latem, tak samo opalenizna tylko latem ladnie wyglada.....

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

midian25

Post #2 Ocena: 0

2010-05-07 10:32:37 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Anno,nie zauważyłaś jednego najistotniejszego faktu-solarium uzależnia,i pomimo tego,ze opalenizna najbardziej naturalnie wygląda latem,jak ktoś wpadnie w nałóg opalania,nic do niego nie dociera.
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

koniokrad

Post #3 Ocena: 0

2010-05-07 10:41:10 (15 lat temu)

koniokrad

Mężczyzna

Z nami od: 28-04-2010

Uzależnienie od solarium. Solarium - dermatolog - onkolog - nekrolog...

Do góry stronyOffline

anna69

Post #4 Ocena: 0

2010-05-07 10:42:57 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

nie koniecznie - ja w lieum przed studniowka, takze chodzilam na solarium.....osiagnelam swoj cel - i tyle - pozniej po roku byla studniowka mojego miska znow poszlam - i na tym skonczyla sie moja przygoda.....

Juz minelo llaaaannych pare latek i jakos mnie na solarium nie ciagnie.....wiec zalezy od podejscia - wiem ze to moze byc nalog itp - ale nie mozna potepiac i wrzucac wszytkich do jednego wora!!! Bo ktos lubi na lato byc opalonym to odrazu pusta lala?? nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc......bo tu szykanowane byly wszytkie dziweczyny co tylko napisaly ze podoba im sie opalone cialo!!

teraz jak mowie jak potrzebuje to ide na natysk - ostatnio bylam rok temu - przed komunia kuzynki - nie chcialam swiecic bladymi nogami w sukience - a rajstop cielistych nieznosze....i nie uwazam ze jestem w jakikowiek sposob uzaleniona.....

Tak samo jak z alkocholem - mozna raz na jakis czas wypic drinka, lampke wina czy piwko i nie jest sie odrazu alkocholikiem.....

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-05-07 10:43:32 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

koniokrad

Post #6 Ocena: 0

2010-05-07 10:46:16 (15 lat temu)

koniokrad

Mężczyzna

Cytat:

2010-05-07 10:42:57, anna69 napisał(a):
nie koniecznie - ja w lieum przed studniowka, takze chodzilam na solarium.....osiagnelam swoj cel - i tyle - pozniej po roku byla studniowka mojego miska znow poszlam - i na tym skonczyla sie moja przygoda.....

Juz minelo llaaaannych pare latek i jakos mnie na solarium nie ciagnie.....wiec zalezy od podejscia - wiem ze to moze byc nalog itp - ale nie mozna potepiac i wrzucac wszytkich do jednego wora!!! Bo ktos lubi na lato byc opalonym to odrazu pusta lala?? nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc......bo tu szykanowane byly wszytkie dziweczyny co tylko napisaly ze podoba im sie opalone cialo!!

teraz jak mowie jak potrzebuje to ide na natysk - ostatnio bylam rok temu - przed komunia kuzynki - nie chcialam swiecic bladymi nogami w sukience - a rajstop cielistych nieznosze....i nie uwazam ze jestem w jakikowiek sposob uzaleniona.....

Tak samo jak z alkocholem - mozna raz na jakis czas wypic drinka, lampke wina czy piwko i nie jest sie odrazu alkocholikiem.....

wszyscy nałogowcy tak mówią, pamiętaj najważniejsze to przyznać się sama przed sobą :-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

anna69

Post #7 Ocena: 0

2010-05-07 10:50:22 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

masz racje koniokrad - potrzeba mi vodki i slonca!!!! - wiem pojde na solariu z drinkiem!!!! to moj plan na popoludnie :-]

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-05-07 11:28:48 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

koniokrad

Post #9 Ocena: 0

2010-05-07 11:33:57 (15 lat temu)

koniokrad

Mężczyzna

Zimna woda przyda się też na poparzenia :-]

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-05-07 11:43:48 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 14.6 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13.6 | 14.6 | 15.6 | 16.6 | 17.6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,