2010-04-18 22:45:10, Black_Jack napisał(a): dzieci moje kochane.. jakby ruslany, z najlepszym wywiadem na swiecie chcialy nam prezydenta zabic, to pewnie uderzenie przyszloby tak, ze najpierw bysmy wlasna babcie oskarzyli. Nie wiem czy wszyscy wiedza, ale putin to bylo najlepsze dziecko ichnijeszego wywiadu. Takze Ci, ktorzy sie wzruszaja, ze putin lezke uronil, to ja ich pozdrawiam. Bo on moglby marsz zalobny na dupie zagrac nie zmienajac wyrazu twarzy.
popieram w całej rozciągłości
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
2010-04-18 22:45:10, Black_Jack napisał(a): dzieci moje kochane.. jakby ruslany, z najlepszym wywiadem na swiecie chcialy nam prezydenta zabic, to pewnie uderzenie przyszloby tak, ze najpierw bysmy wlasna babcie oskarzyli. Nie wiem czy wszyscy wiedza, ale putin to bylo najlepsze dziecko ichnijeszego wywiadu. Takze Ci, ktorzy sie wzruszaja, ze putin lezke uronil, to ja ich pozdrawiam. Bo on moglby marsz zalobny na dupie zagrac nie zmienajac wyrazu twarzy.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
nie chce mi sie tego komentowac,bo pewnie dostane nastepne ostrzezenie..
niemniej jednak jestem potwornie zniesmaczona polskim mysleniem...
czyzbysmy zaczeli angielska edukacje???
kurde,ludziska,nie mowcie,ze takie tepaki z Nas...
z wiekszosci postow mozna wywnioskowac,ze o historii to Wy absolutnie pojecia nie macie a piane bijecie tylko z racji tradycji
{polak polakowi wilkiem}albo niedzwiedziem nawet
a tluc to sie nalezy dla zasady
Dobrze gada,polac mu
dołożę się do składkowej
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
popieram w całej rozciągłości
az strach sie bac co by bylo gdyby zaczol grac na fujarcetaka ruska lady gaga --no wiesz poker face
Legenda o smoku uczy tego ...żeby nie brać się za byle barana)))))))))