MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ufasz swojej babysitter?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 2 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

midian25

Post #1 Ocena: 0

2010-03-23 09:10:39 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Najgorsze jest to,że ktoś jej zaufał,powierzył dziecko jej opiece i jeszcze za to płacił...
Poprostu słów mi brakuje.Jak bym dorwała w swoje ręce to rozszarpałabym babsztyla na części:-Y:-Y:-Y
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-03-23 09:15:05 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

:-Y:-Y brak słów ....
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #3 Ocena: 0

2010-03-23 09:24:48 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #4 Ocena: 0

2010-03-23 09:26:51 (15 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Ja tylko włączyłam na chwilę i nie dałam rady oglądać.Normalnie szok:-Y:-Y:-Y
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOnline

Post #5 Ocena: 0

2010-03-23 09:28:51 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2010-03-23 09:33:50 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Czy temat zostal zalozony, z dodanym filmem, bo autor zaklada, ze nikt nie jest w stanie wyobrazic sobie zagrozen na jakie narazone jest dziecko?

Czy to mialo zapoczatkowac dyskusje, czy tylko watek, gdzie jedynymi komentarzami beda wyzwiska, i przescigiwanie sie w sposobach w jaki ktos ma byc molestowany,; pomyslalmi ktorymi to pewnie nie powstydzilby sie nie jesten oprawca?

Nie wiem co bardziej niepokojace, tzn wiem, ale pozostawie bez odpowiedzi, czy to do jakich czynow moga dopuscic sie niezrownowazone osoby, czy jakie pomysly maja osoby, ktore sa niby psychicznie zrownowazone, odpowiedzialne ...

Czy bez tego filmiku nie mozna bylo rozpoczac tematu do dyskusji? Pewnie mozna, ale nie o dyskusje chodzi, a o sprowokowanie do reakcji, niekoniecznie konstruktywnych komentarzy.
Ada

Do góry stronyOffline

slonecz

Post #7 Ocena: 0

2010-03-23 09:55:00 (15 lat temu)

slonecz

Kobieta

Z nami od: 12-11-2009

Ja tylko dodam od siebie ze wlasnie aby uniknac "niewidocznej" agresji wobec moich dzieci uczeszczaja one do przedszkoli gdzie jedna pani "patrzy"na druga. Zastanawialismy sie nad tzw childmanderkami ale wlasnie fakt ze nigdy nie sprawdzisz czy kobieta uderzyla czy nie dziecko nie zdecydowalismy sie na nia.

Po tym filmie chyba jeszcze bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze zaufac obcej kobiecie w opiece nad moim dzieckiem jest powaznym bledem.

Do góry stronyOffline

midian25

Post #8 Ocena: 0

2010-03-23 09:57:57 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

W przedszkolu,do którego chodzi moja córka,jest system web-cam,dzięki temu cały czas mogę obserwować co robi i jak jest traktowana.Uważam,że jest to dobre rozwiązanie dzięki któremu rodzice mają pewność,że dziecku nie dzieje się żadna krzywda,a i przedszkole zyskuje w oczach rodziców.
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

zocha88

Post #9 Ocena: 0

2010-03-23 09:58:25 (15 lat temu)

zocha88

Kobieta

Z nami od: 19-03-2010

przeciez ja bym ja zatłukła jakby skrzywdzila moje dziecko a mało tego zrobiłabym to jeszcze raz i raz kolejny!!

tylko skad wiedziec jaka jest osoba której powierzamy dziecko..

Do góry stronyOffline

lamiee

Post #10 Ocena: 0

2010-03-23 11:01:26 (15 lat temu)

lamiee

Kobieta

Z nami od: 10-10-2008

przedszkole też nie jest do końca bezpieczne...
To cytat z onet.pl:

Rzucała dziećmi i karmiła je wymiocinami. 10 zarzutów dla menadżerki Pracownica jednego ze żłobków w południowym Londynie jest oskarżona o to, że zmuszała dzieci znajdujące się pod jej opieką do jedzenia wymiocin, twarze tych, które nie chciał spać przykrywała kocami i rzucała dziećmi - donosi BBC. Do zdarzeń dochodziło w żłobku Little Stars w Bromley. Oskarżona to 27-letnia Laura Pettitt z Beckenham. Kobieta pracowała w Bromley przez siedem lat. Pod koniec była menadżerem pokoju dla najmłodszych dzieci. Po aresztowaniu, do którego doszło w 2009 roku, twierdziła, że koledzy z pracy uknuli przeciw niej spisek, ponieważ dowiedzieli się, że jest lesbijką. Pettit zostało postawionych 10 zarzutów znęcania się nad dziećmi. Sprawa wyszła na jaw, kiedy jedna z pracownic żłobka, poskarżyła się na zachowanie kobiety w National Society for the Prevention of Cruelty to Children. Wcześniej próbowała interweniować u dyrekcji żłobka, jednak została tam zignorowana.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,