MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jednak faceci są mądrzejsi od kobiet....

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

fusiee

Post #1 Ocena: 0

2010-03-16 01:19:11 (15 lat temu)

fusiee

Mężczyzna

Z nami od: 23-09-2007

Cytat:

2010-03-16 01:15:27, BarbieGirl napisał(a):
Stanowczo protestuje!!!

Ty?? Jakim prawem :-]
*nihilizm cynizm sarkazm orgazm*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

fusiee

Post #2 Ocena: 0

2010-03-16 01:20:30 (15 lat temu)

fusiee

Mężczyzna

Z nami od: 23-09-2007

Cytat:

2010-03-16 01:19:11, fusiee napisał(a):
Cytat:

2010-03-16 01:15:27, BarbieGirl napisał(a):
Stanowczo protestuje!!!

Ty?? Jakim prawem :-]

Tylko się nie tłumacz równouprawnieniem, bo to już będzie przegięcie z Twojej strony :-]
*nihilizm cynizm sarkazm orgazm*

Do góry stronyOffline

Loczek604

Post #3 Ocena: 0

2010-03-16 06:46:11 (15 lat temu)

Loczek604

Mężczyzna

Z nami od: 14-03-2010

Ten tekst na początku rzeczywiście jest ciekawy. Ale ja(choć facet) uważam, że kobiety są życiowo mądrzejsze. Wiem to z Doświadczenia...:-D

Do góry stronyOffline

SiwyZmc

Post #4 Ocena: 0

2010-03-16 18:08:59 (15 lat temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

Po dluzszym przemysleniu to kobiet madrych jak i tych pustych (tak samo jak i facetow) jest po 50%

Nie mowi sie o zwiazkach mieszanych gdzie wszystko jest ladnie tylko zawsze wyciaga sie na swiatlo dzienne te gorsze.

Do góry stronyOffline

no_wayy

Post #5 Ocena: 0

2010-03-16 18:32:27 (15 lat temu)

no_wayy

Mężczyzna

Z nami od: 28-01-2007

Cytat:

2010-03-16 18:08:59, SiwyZmc napisał(a):
Po dluzszym przemysleniu to kobiet madrych jak i tych pustych (tak samo jak i facetow) jest po 50%

Nie mowi sie o zwiazkach mieszanych gdzie wszystko jest ladnie tylko zawsze wyciaga sie na swiatlo dzienne te gorsze.

Niby tak, ale wiele kobiet związanych z ciemnoskórymi argumentuje to, że Polacy to tylko piją i biją - czyli też podkreśla coś... :-)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2010-03-16 18:35:59 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Przeczytalam calosc (a bylo co czytac i mowie tu o ilosci do przeczytania )Szczerze nie chce mi sie komentowac tego co zostalo napisane .Komentowac nie bede i uzasadniam czemu:

1. Ale to juz bylo jak spiewala Maryla Rodowicz ,jedna z kolejnych na sile prob wywolania burzy w szklance wody by udowodnic jakies wydumane racje
2.Jak zwykle i tym razem rowniez bawi mnie to wrzucanie do jednego worka ,uogolnianie i generalizowane -czegokolwiek by to nie dotyczylo(zaslone milosierdzia spuszcze na tytul postu 8-))
3.dyskusje tego typu sa nastwione na wywolanie pewnego efektu i wzburzenia ogolu;-)i przewaznie jak da mnie bynajmniej sa jak walka nieszczesnego Don Kichota z wiatrakami ,do niczego nie prowadza .
4.Kiedys czytajac ksiazke Boba Mandela ,,Terapia otwartego serca,, bardzo spodobalo mi sie jedno spostrzezenie :jak czlowiek bardzo sie wyslili jest w stanie zawsze znalezc potwierdzenie i wystarczajaca ilosc argumentow na poparcie swojej tezy niewazne jak bzdurna by nie byla
5.z czasem tego typu dyskusje przeradzaja sie tylko i wylacznie w przerzucanie inwektywami i pokazanie kto jest w tym lepszy

Najtrafniej chyba oddaja to slowa Stachury:

Nie mówię
Nie otwieram ust
Bo juz mi niewymownie żal
Moich do ciebie słów.
Wagony słów!Węglarki słów!
wszystko w próżnię, w próżnię, w próżnię!
Nie mówię,Nie otworzę ust,Żeby już nie było mi żal
Moich do ciebie słów.Wagony słów!Węglarki słów!

I wszystko w próżnię, w próżnię, w próżnię!I wszystko w próżnię, w próżnię, w próżnię!I wszystko w próżnię, w próżnię, w próżnię!
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2010-03-16 18:49:10 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
3.dyskusje tego typu sa nastwione na wywolanie pewnego efektu i wzburzenia ogolu

a to swoja droga;)

ogolu bez poczucia humoru-chcialoby sie dodac-szukajacego na sile pretekstu do klotni,albo droczenia sie(chyba ich to bawi;)
tak czy siak-bez sensu

a prawda zawsze lezy posrodku...
sama widzisz,Siwy przemyslal,i doszedl do tego co my wiemy od dawna;)

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,