Str 27 z 39 |
|
---|---|
kksiezniczka | Post #1 Ocena: 0 2010-03-24 08:31:31 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
W sumie mogłam poczekać do jutra,do wypłaty.Ale ziarnko do ziarnka...Więc i ja dołożyłam ziarnko juz dziś
![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
anielka | Post #2 Ocena: 0 2010-03-24 10:17:44 (15 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Skąd: Londyn/Hanwell |
Cytat: 2010-03-24 08:22:34, kksiezniczka napisał(a): W sumie funta mam,więc poprosze numer konta,sort kod czy co tam jeszcze trzeba ![]() No chyba ,że paypal,bo też posiadam.Mam nadzieję,że nie za pózno? Pozdrawiam ![]() I o to wlasnie chodzi:-W:-W:-W Nigdy nie jest za pozno. Teraz jest akcja ZOO i dzieci maja dostac taki prezencik na Dzien dziecka ![]() |
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2010-03-24 12:37:23 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: Teraz jest akcja ZOO i dzieci maja dostac taki prezencik na Dzien dziecka
dobra,wiec na wycieczke do zoo tez sie dorzucimy ![]() (na ta okazje wreszcie sobie zalozylam paypala ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
anielka | Post #4 Ocena: 0 2010-03-24 13:58:58 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-03-24 12:37:23, galadriel napisał(a): Cytat: Teraz jest akcja ZOO i dzieci maja dostac taki prezencik na Dzien dziecka
dobra,wiec na wycieczke do zoo tez sie dorzucimy ![]() (na ta okazje wreszcie sobie zalozylam paypala ![]() I taka postawa zasluguje na pochwale ![]() Ktos jeszcze chce byc dzis ladnie pochwalony??? ![]() [ Ostatnio edytowany przez: anielka 24-03-2010 13:59 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2010-03-24 14:59:27 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
KOCHANI
Jak wiecie zaczelo sie od pewnego pomyslu ... Jak dotad ,dzieki inicjatywie Metodyki,pomyslodawczyni pomocy dzieciom z Domu Dziecka im.J.Korczaka udalo sie po poczynic wiele postepow. W przeciagu kilku tygodni Jola zostala Ambasadorem Fundacji i dzieki pomocy forumowiczow udalo sie wyslac paczke z zabawkami do dzieci ![]() Nie chcemy jednak by sie na tym skonczylo i jak wspomniala Jola w wywiadzie zamieszczonym na Mojej Wyspie chcielibysmy by akcja rozwijala sie dalej i jak nadmienil Ironiqus byla stalym elementem naszego portalu a nie tylko jednorazowym ,przed -Wielkanocnym zrywem . wywiad z Metodyka Nie chcemy sie tylko ograniczac do Portalu Moja Wyspa dlatego swoj czas poswiecamy na szukanie firm na terenie UK ,ktore chcialyby dolaczyc do pomocy dzieciom. Bedziemy sie tez na dniach starac rozpoczac zbiorke odziezy i zabawek w Polskich sklepach,klubach,restauracjach i innych polskich punktach z ktorymi zwiazana jest Polska Spolecznosc.Sa to nasze pierwsze kroki w tego typu przedsiewzieciu dlatego serdecznie prosimy Was o wyrozumialosc ,ewentualne pomysly i sugestie dotyczace te akcji,ktore sa duza pomoca Na chwile obecna naszym priorytetem jak wiecie jest zebranie pieniazkow na ZOO i na tym chielibysmy sie na ten moment skupic. W tym momencie moge podac informacje ze z akcji Zajac zostalo nam 43.20 funta miedzyczasie zostalo doplacone 9.80 funta co daje nam laczna kwote 53 funty Obecnie jestesmy w trakcie rozmow z Domem Dziecka odnosnie planowanej wycieczki,dlatego jutro bedziemy w stanie Wam podac informacje na temat kosztow jakie beda potrzebne do realizacji tego pomyslu Dziekuje Wam jeszcze raz za Wasza pomoc i jeszcze raz PROSZE dorzucie sie do akcji by dzieci mogly spedzic troche czasu w przyjemny sposob Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2010-03-24 15:00:47 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-03-20 20:42:56, Webmaster napisał(a): Tu z prawej strony jest przycisk do wpłacenia przez PayPal ![]() ![]() A tu jeszcze dla przypomnienia ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2010-03-24 15:56:25 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Kasa ode mnie poszla
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2010-03-24 17:11:00 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
up:-W
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
anielka | Post #9 Ocena: 0 2010-03-24 17:57:03 (15 lat temu) |
Efka Ty znow dzis na dyzurze??
![]() |
Post #10 Ocena: 0 2010-03-24 18:23:22 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|