|
---|---|
gulietta | Post #1 Ocena: 0 2010-02-10 17:20:30 (15 lat temu) |
Z nami od: 10-02-2010 Skąd: Londyn |
Taki artykuł przeczytałam w sieci: Co o tym sądzicie? CAŁA PRAWDA O TAROCIE Byłam bardzo długo tarocistką i tu chciałam wszystkich ostrzec zanim zdecydują się na zapytanie o swoją przyszłość, szczególnie ludzi wrażliwych którym zależy na spełnionych nadziejach i marzeniach. W tych kartach nie ma nadziei tylko smutek, łzy i właśnie niespełnione nadzieje. Patrzyłam w te karty kiedy do mnie przychodzili ludzie i zawsze to był nie ten mężczyzna, nie ta kobieta, nie ta praca i niespełnione nigdy wszelkie oczekiwania i marzenia. Tak jakby jakaś siła wyższa pokazywała że nie pytaj o przyszłość bo nie spełnią się twoje oczekiwania nigdy. W twoją podświadomość zostanie wepchnięta negatywna energia która nie pozwoli na to żeby spełniło się to czego oczekujesz. Bo to manipulacja ludzkim losem. Nie można określić w tarocie czasu bo to właśnie jest manipulacja żeby postępować tak jak zostanie nam przekazane. A nikt nie zna tej energii. I można popaść w uzależnienie od kolejnych wróżb, wierząc że spełnią się nasze nadzieje przy kolejnej a to mrzonki!.Widziałam w tych kartach śmierć której można było uniknąć gdyby ostrzegły te karty wcześniej, ale zataiły to. A było to samobójstwo. Nie można pomóc tymi kartami, to iluzje. Tu widać tylko złe rzeczy. Można nimi zaszkodzić sobie i swoim najbliższym na wiele lat. Nie pytajcie o przyszłość bo los jest w waszych rękach a w tych rękach przyniosą wam łzy i zawiedzione nadzieje i nieznane konsekwencje wróżenia na przyszłość. Pomieszacie sobie przyszłość na wiele lat! Jeśli sami będziemy decydowali o naszym losie, wierzyli, mieli nadzieję to tylko kwestia czasu kiedy to się spełni. Jeśli zapytacie te karty, a ja to widziałam , to nigdy nie spełni się to o co pytacie. Wiem to z własnego doświadczenia i od wielu osób które kontaktowały się ze mną po wróżeniu. Przyniosły im tylko łzy i bardzo długie cierpienie. Im i im bliskim. Chrońcie siebie i swoich bliskich przed tymi kartami bo mogą wyrządzić taką krzywdę która nie będzie już do naprawienia nigdy. A ja widziałam tą krzywdę na własne oczy i chcę ostrzec każdego kto nawet zastanawia się nad podjęciem takiej decyzji o zajrzeniu w przyszłość tymi kartami. Jeśli ktoś zetknął się z tym kartami może siebie, swoich bliskich, mieszkanie oczyścić za pomocą białej szałwi. Otwieramy wszystkie szuflady, szafy, szafki i okadzamy całe mieszkanie idąc od drzwi obchodząc całe mieszkanie w stronę wyjścia. Szałwię palimy nad talerzykiem z solą. Wychodząc wysypujemy sól i popiół przed domem. Jeśli jesteśmy wierzący można zmówić modlitwę, jeśli nie wracamy po co najmniej godzinie i wietrzymy mieszkanie. Mam nadzieję że wiele osób zastanowi się dobrze zanim podejmie decyzję o zapytaniu o przyszłość i zastanowi się nad tego konsekwencjami których nie zna! Mogłam tymi kartami wróżąc zarabiać duże pieniądze ale nie chcę ogladać tego co widziałam, nie spotkałam się z taką ilością ludzkiego cierpienia.Wiele z tych osób które były u mnie są do dziś moimi wiernymi przyjaciółmi,ale nie chcę nigdy nawet rozmawiać o tych kartach. Zobaczyłam jak działają i co przynoszą w bliskiej i dalekiej odległości. Tym co pytają smutek, cierpienie, rozstania, choroby... tym o których pytają radość gdzie indziej. Dlatego już wiem że szczęśliwi ludzie są ci co nigdy na swojej drodze nie spotkają tych kart. |
Post #2 Ocena: 0 2010-02-10 17:22:40 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2010-02-10 17:34:30 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Prawda.
Sugestia,za ktora podswiadomie podazasz,zapominajac o tym,ze przeciez kazda "przepowiednie"mozna odwrocic i samemu decydowac o swoim losie.Cos w stylu:jak sobie poscielisz..." I cos w tym jest,ze te wrozby naladowane bywaja "negatywnymi energiami",hmmm...sprowadzaja na manowce,uwalniaja mroczna strone osobowosci.Tyle, ze wg mnie to nie zadna magia,a projekcja twoich wlasnych pragnien/zyczen/dazen. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
krakn | Post #4 Ocena: 0 2010-02-10 17:42:52 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
no przecież to bajanie czy to z kart czy szklanej kuli jeden pieron, granie na emocjach i słabościach ludzi i jeden cel wydrzeć kase.
inni też mają podobne wróżenie z 3 kart, albo 3 kubki, bywają też i wróżbici na większa skale, ci od afery hazardowej na ten przykład ![]() Najgorzej jest jak ktoś sobie weźmie do głowy i nie dość ze nie może sobie poradzić ze sobą psychicznie uzależnia się od bełkotu oszusta. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
dadido | Post #5 Ocena: 0 2010-02-10 18:29:40 (15 lat temu) |
Z nami od: 11-12-2007 Skąd: Manchester |
Uwierzę we wróżkę jak wywróży mi numery w big lottery
i wygram !.. To zaproszę wtedy wszystkich z MW na Hawaje ![]() W życiu piękne są tylko chwile i ulotne jak motyle ...
|
|
|
sylkrysna | Post #6 Ocena: 0 2010-02-10 18:34:17 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-08-2007 Skąd: Swansea |
Cytat: 2010-02-10 18:29:40, dadido napisał(a): Uwierzę we wróżkę jak wywróży mi numery w big lottery i wygram !.. To zaproszę wtedy wszystkich z MW na Hawaje ![]() ohohoho chyba sie zaczne modlic o te wrozke, osobiscie to w samolocie lubie siedziec od okna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za dzien, za dwa, nie os i tak inny plan ma
|
Post #7 Ocena: 0 2010-02-10 18:49:28 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #8 Ocena: 0 2010-02-10 19:42:38 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2010-02-10 18:34:17, sylkrysna napisał(a): Cytat: 2010-02-10 18:29:40, dadido napisał(a): Uwierzę we wróżkę jak wywróży mi numery w big lottery i wygram !.. To zaproszę wtedy wszystkich z MW na Hawaje ![]() ohohoho chyba sie zaczne modlic o te wrozke, osobiscie to w samolocie lubie siedziec od okna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() też tak robię, widzę że tez lubisz świeże powietrze ![]() ![]() przypomniało mi się, kiedyś wsiadają dwie malowane niunie, i w momencie gdy przechodzą koło mnie zaczynają zastanawiać się gdzie usiąść jedna do drugiej -Ty wracamy do przodu -ale z tylu jest więcej miejsca -wracamy bo na skrzydle jest silnik, będzie śmierdziało spalinami -masz racje wracamy no cóż techniczne spryciary, wiedziały gdzie jest silnik ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
tascha | Post #9 Ocena: 0 2010-02-10 21:26:04 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-12-2009 Skąd: Manchester |
Pani "była tarocistka" się silnie do magii zdystansowała - ganiać każe po domu z białą szałwią, kopcącą
![]() ![]() Widać terapeuta raczej nie pomógł ![]() Teraz będzie uprawiała woodoo ![]() |
Vivienne | Post #10 Ocena: 0 2010-02-11 00:13:19 (15 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Chyba bardziej przestawila sie na zielarstwo i zabobon.
![]() Kilka lat temu na jednych z tagrow tzw. medycyny naturalnej (zawsze kupowalam tam produkty pszczele i glinki) zostalam zaczepiona prze pewnego pana, ktory zaproponowal, ze bezplatnie zbada moja aure. I coz sie okazalo, ze wokol mnie jest pelno demonow i egzorcyzmy (potrzebuje ich kilka) beda kosztowac, bagatela 1200zl za jedna sesje. |