, przewozacych paczki do Polski o dostarczenie paczki dla rodziny z 4 czworgiem dzieci w ramach akcji,,Szlachetna paczka,, poruszonej w jednym z postow przez jedna z forumowiczek.
szlachetna paczka i ty mozesz pomoc
Szukam ludzi,ktorzy mogliby za darmo lub taniej niz obowiazujace na ,,rynku ,,ceny przekazac paczke dla tej wlasnie rodziny..
Ewenualne propozycje i sugestie prosze kierowac na priv ...
W ramach infoformacji dla zainteresowanycjh waga paczki to 30 kg
Przy okazji chcialabym zlozyc serdeczne i WIELKIE podziekowania znajomym z pracy(ktorzy podczytuja MW)za pomoc i wklad w zebranie wszystkich potrzebnych rzeczy dla dzieci ,w tym szczegolne podziekowania za pomoc dla mojej serdecznej pzyjaciolki jak irownez jeden z forumowiczek(z ktora mam przyjemnosc pracowac)CHMIELUNKI za wsparcie w akcji....Chcialabym rowniez podziekowac Mcriss,ktora wykazala sie duza cierpliwoscia w stosunku do mojej osoby ,odpowiadajac na wszystkie uciazliwe pytnia dotyczace w/w sprawy
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Ciesze sie ,ze sa ludzie .ktorzy potrafia sie zjednoczyc i zorganozowac w ramach slusznej sprawy...Nadmienie rowniez ze do zbiorki wlaczyly sie inne nardowosci w mojej pracy(Anglicy,Francuzi,Litwini)...
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )