MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prezent dla kobiety na swieta ???

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 3 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ewamik

Post #1 Ocena: 0

2009-11-29 23:23:26 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Prezent kobiecie..hmmm..raczej nic do kuchni.To tak jakby chciało sie powiedzieć,że najładniej wyglada w kuchni i tam jej miejsce.
Prezent musi byc bardziej osobisty.
Sama zastanawiam sie nad prezentem dla samej siebie.Jak na razie nic nie sugeruje mężowi.
On od razu to podchwytuje.
Rok temu dostalam perfumy(moje ulubione od 9lat)koszulke nocna La Senza oraz palto Karen Millen.Palto bardzo mi sie podobało ale cena była...uffff.W dzien Wigilii mąz pojechał na Brent Cross,a tam niespodzianka-50%off.
Uwielbiam takie prezenty.Osobiście nie krzyczałabym z radości,gdyby podarował mi blender czy mikser.
Ile kobiet tyle gustów.
najlepiej iśc z lubą na shopping i obserwować co się kochanej podoba,na co dłużej zawiesi wzrok

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-11-29 23:26:46 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Badziorko

Post #3 Ocena: 0

2009-11-29 23:28:33 (16 lat temu)

Badziorko

Kobieta

Z nami od: 01-05-2009

Cytat:

2009-11-29 22:15:17, Feminka napisał(a):
Tylko nie perfumy!!!
Ekspedientce sie spodobaja,kolezance tez a lubej nie... :( Nie ma nic gorszego niz nietrafione perfumy...

Mój pan zawsze w ten sposób kupuje dla mnie perfumy i przyznam,że zawsze jestem zadowolona.Ja sama wybieram sobie takie,że póżniej oddaje je innym.Po prostu mój nos w perfumerii dostaje kręćka :-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #4 Ocena: 0

2009-11-29 23:34:53 (16 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Ucieszylabym sie z bitwy w paintball, ale ja inna jestem :-D
Nie trafione perfumy przerabialam, paskudztwo pachnace jak no wlasnie jak sie nazywaja te pogrzebowe kwiatki? Wlasnie tak.
Zestaw kosmetykow, dla kogos kto sie nie maluje, odebralam jak potwarz - czyzby to juz byl czas na rozpoczecie tortury i maskowanie twarzy?
Uwielbialam prezenty od meza:
- Zobacz kochanie co mi kupiles,
hi hi zawsze trafione :-]

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-11-29 23:38:17 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Steven_Rogalsky

Post #6 Ocena: 0

2009-11-29 23:39:06 (16 lat temu)

Steven_Rogalsky

Mężczyzna

Z nami od: 20-11-2009

Wybielanie zebow.

Do góry stronyOffline

madagaskar3

Post #7 Ocena: 0

2009-11-29 23:42:48 (16 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

Z nami od: 01-02-2009

Pieniadze,najlepiej kilka tysiecy:)
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #8 Ocena: 0

2009-11-29 23:44:09 (16 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

ja marze o bilecie na wycieczke, zwiedzic kolejna stolice Europy, kwiaty typu palma , yuka, a poniewaz moj nowy domek nie doknca jeszcze jestb udekorowany nie pogardzilabym zaslonkami po kolor czy obrazem nad lozko ;-)
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Milusia

Post #9 Ocena: 0

2009-11-30 07:54:53 (16 lat temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

No i pojawil mi sie banan na twarzy od samego rana, super watek. Dziewczyny powalilyscie mnie z tymi rozowymi zestawami narzedzi, moze jakies kolko zainteresowan typu "zrob to sama" :-]
No i tak sobie wyobrazilam ze wracam z paintball cala posiniaczona i obolala i dziekuje mezowi za cudowny prezent... hmmm nie raczej nie dla mnie 8-)

Ja musze przyznac, ze moj malzonek uwielbia mnie rozpieszczac i wychodzi mu to doskonale. Bizuteria, perfumy, torebki (moj ulubiony prezent), wyjazdy, hotele... i zawsze trafia w moj gust, jest w tym po prostu najlepszy. A bielizne, tak jak ktos juz wspomnial to kupuje sobie ja, w prezencie dla meza...;-)

Panowie, proponuje delikatnie podpytac swoje kobiety, bo jak widac na forum, jedna uciesza nowe kolczyki a druga zestaw srubokretow. A moze wybrac sie z partnerka na zakupy i podpytac co jej sie podoba lub przyuwazyc na co zwraca uwage. Najbardziej cieszy cos o czym sie marzy po cichutku ale dochodzi sie do wniosku "moge sie bez tego obejsc, szkoda wydawac kasy".
No i w jednym chyba sie zgodza wszystkie panie, prezent nie powinien byc praktyczny, bo wtedy to nie prezent.
jewelleryjunction co uk

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

anna69

Post #10 Ocena: 0

2009-11-30 08:35:59 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

bron boze zadne perfumy - chyba ze dokladnie wiesz jakie uzywa!! np ja uzywam perfum jedenj firmy i zawsze 3 tych samych(nie na raz oczywiscie) i moj dokladnie wie co i jak - a jak ty nei wiesz to nie kupuj - perfumy to najczescej nietrafione prezenty!!

bizuteria - tez zwroc uwage co lubi - ktos tu mowil zloto - ja zoltego nie nosze wogle - po pierwsze jestem uczulona, a po drugie wole subtelniejsze - uwielbiam biale zloto z diamencikami. Zwroc uwage co twa luba nosi - bo ja mam kilka zlotych rzeczy, ktre leza i czekaja na gorsze czasy:-)

bielizna - no wiesz - musisz miec naprawde dobry gust zeby to kupic kobiecie - ja np nie spie w satynowych pizamkach i taki prezent bedzie lezal w szafie, ale nie znosze babcinych gaci z przemyslowej bawelny - wiec tez musisz byc z kobieta blisko - zeby wiedziec a gust zeby nie kupic jej bielisny jak na rure ze striptizem...

ja np maze o Wii, ale wiele moich kolezanek puka sie w glowe jak to slyszy.....

Takze jak widzisz prezent to kwestia zniania kogos lepiej lub gorzej....powodzenia:-D

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,