MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 3 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krunschwitz

Post #1 Ocena: 0

2009-11-20 10:08:03 (16 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Cytat:

2009-11-20 09:53:43, NIKA28 napisał(a):
Cytat:

2009-11-20 00:13:31, konto usunięte napisał(a):
Napiję się miodu i zobaczymy, krissorent już prawie mnie przekonał -do pozostania oczywiście,
tylko, może by ktoś tu czasami pozamiatał, co?, bo gdzie nie wejdę to nasran.. to znaczy gów.., eee gnój, smród i nawoź.

Cytat:
Polacy to antysemici, megalomani, śmieszni zakompleksieni ludzie, którzy wierzą, że są pępkiem świata...

O rzesz kur.., znowu w coś wdepnąłem, wiem ze co niektórym to pachnie fiołkami, ale,
CZY TU NAPRAWDĘ NIKT DO JASNEJ CHOLERY NIE SPRZĄTA ???

[ Ostatnio edytowany przez: <i>WinstonSmith</i> 20-11-2009 08:39 ]

No to kolega pokazał swoje prawdziwe oblicze...ja płakać nie będe...goodbye

Nika.Wielu ludzi w internecie zachowuje się jak aniołki,a w życiu prywatnym NIE.Jest również i odwrotnie.
A to,że poziom tego forum jest ostatnio żenująco niski to niestety fakt:-W i to nie jest tylko moja opinia.Znam kilka osób z MW osobiście i w prywatnych rozmowach każda z nich mówi to samo."Żenua":-W
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Webmaster

Post #2 Ocena: 0

2009-11-20 10:15:40 (16 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Każde forum ma wzloty i upadki, czasem musi być gorzej, żeby później było lepiej. To tylko kwestia czasu, kiedy forum MW znów rozkwitnie :-] Zresztą, łatwo jest pisać, że jest źle, trochę trudniej postarać się coś zdziałać, żeby zmienić ten stan.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

krunschwitz

Post #3 Ocena: 0

2009-11-20 10:22:04 (16 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Z całym szacunkiem Webmaster ale ja z pracy na tym forum nie pobieram wynagrodzenia jak wiesz.To typowy wolontariat.W związku z tym nie będę się starał poprawiać poziomu tego portalu po to,by ktoś inny miał z tego korzyści.Finansowe czy jakiekolwiek inne.
Mam tu na myśli osoby zatrudnione w portalu MW na etacie.

Opinia moderatora: A to forum ma ostatnio same upadki...To moja opinia.

Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Webmaster

Post #4 Ocena: 0

2009-11-20 10:24:54 (16 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Wiem o tym doskonale krunschwitz...
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

AGALON

Post #5 Ocena: 0

2009-11-20 10:29:34 (16 lat temu)

AGALON

Konto usunięte

Tak sobie czytam ten watek i nie tylko ten,bo to nie pierwszy,ktory sie pojawil tutaj na forum,ze na MW spadla "kultura i poziom wypowiedzi".
W kazdym z tych watkow mozna przeczytac,jakie te forum jest "be",ze poziom wypowiedzi dorasta do poziomu Onetu... w kazdym z tych watkow zarzucacie,a ze to nie posprzatane,a ze ten user powinien dostac bana,a ze nie slusznie ktos go dostal.. itd,itp..
Zastanawiajace jest tylko to,ze za wszystko winicie ADM i modow, a przeciez tematy ,a zwlaszcza wypowiedzi sa pisane przez Was samych, wiec do kogo winniscie miec pretensje?? Dlaczego skoro forum Wam tak nie odpowiada,nie zaproponujecie jakichkolwiek rozwiazan?? Dlaczego,gdy zachodzi potrzeba nie zglaszacie watkow do moderacji? Szczerze przyznam,ze takich zgloszen dostalam w ostatnim czasie, niewiele.Tylko nieliczni odwazyli sie? zglosic fakt,ze padaja wypowiedzi,ktore nie powinny sie na forum pojawic.A nawet gdy takie zgloszenia sie pojawiaja, inni bardzo czesto krytykuja takie "zachowanie"/postepowianie...
Jak MW ma byc lepsza, kulturalniejsza, skoro sami forumowicze w co drugim watku obrzucaja sie blotem wzajemnie? Moze czasami wystarczyloby ugryzc sie w jezyk i poprostu nie odpisywac? A moze niektore tematy w ogole nie powinny pojawiac sie na forum....??

Do góry stronyOffline

chinczyk

Post #6 Ocena: 0

2009-11-20 10:35:56 (16 lat temu)

chinczyk

Mężczyzna

Z nami od: 09-07-2008

ja mam propozycje...
zakazac i bezwzglednie zamykac wszystkie watki o polityce lub z polityka w tle.
nie dla polityki na polskim forum
yyy

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Webmaster

Post #7 Ocena: 0

2009-11-20 10:37:48 (16 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Cytat:

2009-11-20 10:35:56, chinczyk napisał(a):
ja mam propozycje...
zakazac i bezwzglednie zamykac wszystkie watki o polityce lub z polityka w tle.
nie dla polityki na polskim forum

Muszę przyznać, że część z tych tematów czytałem z ciekawością. Nie wypowiadałem się w nich, bo nie chciałem, żeby moje zdanie było mylone ze stanowiskiem redakcji. Ale faktycznie, nie potrafimy za bardzo rozmawiać ani o polityce, ani o religii...

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2009-11-20 10:42:48 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: +1

2009-11-20 11:11:58 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2009-11-20 11:17:30 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,