MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 65 z 323 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 64 | 65 | 66 ... 321 | 322 | 323 ] - Skocz do strony

Str 65 z 323

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-10-02 14:11:25 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krunschwitz

Post #2 Ocena: 0

2010-10-02 14:40:30 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

No to git!!!Tak trzymaj!
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

krakn

Post #3 Ocena: 0

2010-10-02 18:02:21 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

a ja dziś miałem fuksa, rano w miare luz, ale w godzinach południowych i teraz powrót z centrum londynu to koszmar, wiec filtrowałem samochodem, :))
w sumie to dośc proste bo anglicy niedzielni kierowcy maja tendencje do ustawiania się w kolejce na jednym pasie, ale w pewnym momecie zauważyłem ze bardzo blisko trzyma się jakiś małe lada co i kopiuje moje manewry.
dojechaliśmy do skrzyzowania stanoł koło mnie.
Zielone, wiec w automacie gaz i jade, a widze kolo na małotrarzu piłuje silnik, i jakiś taki nerwowy, do tego literka L więc mu odpusciłem

i niech jedzie jak mu zależy, szkoda paliwa :)) na wygranie jednego mmiejsca w trafiku :))

usawiłem się za nim, ujechaliśmy nie wiecej jak 400metrów, facet przed nim nie popatrzył w lusterko ze ma wariata na tyłku, zrobił mocne hamowanie i mały litraż wpakował mu się na plecak.
(to już drugi taki przypadek, gdy odpuściłem i znikłem uderzenia, poprzednio to było dwóch murzynków :)

Tak ze dziś mam szczęśliwy dzień
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

piekar10

Post #4 Ocena: 0

2010-10-02 18:13:21 (15 lat temu)

piekar10

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-06-2006

Cytat:

2010-10-02 18:02:21, krakn napisał(a):
a ja dziś miałem fuksa, rano w miare luz, ale w godzinach południowych i teraz powrót z centrum londynu to koszmar, wiec filtrowałem samochodem, :))
w sumie to dośc proste bo anglicy niedzielni kierowcy maja tendencje do ustawiania się w kolejce na jednym pasie, ale w pewnym momecie zauważyłem ze bardzo blisko trzyma się jakiś małe lada co i kopiuje moje manewry.
dojechaliśmy do skrzyzowania stanoł koło mnie.
Zielone, wiec w automacie gaz i jade, a widze kolo na małotrarzu piłuje silnik, i jakiś taki nerwowy, do tego literka L więc mu odpusciłem

i niech jedzie jak mu zależy, szkoda paliwa :)) na wygranie jednego mmiejsca w trafiku :))

usawiłem się za nim, ujechaliśmy nie wiecej jak 400metrów, facet przed nim nie popatrzył w lusterko ze ma wariata na tyłku, zrobił mocne hamowanie i mały litraż wpakował mu się na plecak.
(to już drugi taki przypadek, gdy odpuściłem i znikłem uderzenia, poprzednio to było dwóch murzynków :)

Tak ze dziś mam szczęśliwy dzień

Krakn to twoja wina , podpusciłeś kolesia , wq.....łeś go , a teraz mówisz ze masz dobry dzień ,:-]:-]:-]
1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-10-02 19:10:58 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2010-10-02 19:19:51 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Mordoklej, eee tam, ja taki wyjmuje co 20 000 mil, bo nie zawsze wymieniam przy wymianie oleju, bo olej wymieniam co 2 miesiace :)))

Syf jest kolego, jak nie wierzysz to zobacz co masz na twarzy jak pojeździsz cały dzien na moto bez zamkniętej szybki, tylko radze założyć okulary bo byli juz tacy co mało oka nie stracili od wbitego pyłu w gałki oczne.

nawet nie wacik ale zwykła mokra husteczka jest czarna od sadzy.

A co do kolesia to ja go wcale nie podpuszczałem, po prostu aby dotrzeć do wszystkich klientów w miare na czas robiąc 100-150km dziennie, to nie ma mowy o dekoncentracji i ślimaczeniu, i ciągłym korygowaniu trasy.
Więc choć jeżdżę spokojnie to nie znaczy że ruszam jak się zielone kończy :))))

No wysiadłem by zapytać czy wszytko OK, i trochę złośliwie czy ma dobre ubezpieczanie bo hamulce to nie za bardzo :)
No ubezpieczyciel to go nie polubi :> no ale nauczył się co to znaczy bezwładność masy.

OK jade do naszych ludzików :)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #7 Ocena: 0

2010-10-02 19:22:41 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-10-06 21:08:39 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2010-10-06 21:19:58 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dobra...pochwale sie :-Da juz od godziny leze w lozku ...i dobrze mi z tym :-]ach ...chwie slodkiego lenistwa ,tym bardziej doceniane bo niezmiernie rzadkie ...wiec jest sie czym chwalic :-D
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #10 Ocena: 0

2010-10-06 21:25:24 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Brawo Efka!!!Nareszcie coś dla samej siebie.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 65 z 323 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 64 | 65 | 66 ... 321 | 322 | 323 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,