Str 61 z 323 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-09-15 12:47:08 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
anna69 | Post #2 Ocena: 0 2010-09-15 13:31:26 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
to i ja sie pochwale bo sie uzbieralo :
1. jestem na polmetku mojej miesiecznej diety - sama wyznaczylam i ani jednego malego odstepsta nie zrobilam i jestem bardzo dumna!!! 2. dzis wreszcie powiedzilam dosc jedenej starej k**** odemnie z pracy i nie patrzac na nic poszlam do szefowej i jej powiedzilam jak ta "czarownica" mnie traktuje, jak mnie jedna rzecza sznatzuje, przyznalam sie czym - i powiedzialm ze chcialam zeby szefowa wiedziala jak sprawa wyglada bo pewnie niedlugo ta stara przyleci do niej z ta nowina, bo nie mam zamiaru dawac wiecej sie tak traktowac.....szefowa powiedzila ze kazdy popelnia bledy, ze powinnam przyjsc duzo wczesniej i ze ona daje mi zielone swiatlo zebym zalatwola to wszytko po swojemu, bo mi wierzy i ufa!!! a wiec wojna rozpoczeta......i nie poddam sie "puki sie krew nie poleje".....nie mam charakteru podkulonego ogona a ta rura przegiela i to ostro - to ze jest 2x starsza odemnie i tez polka - nie daje jej prawa tak traktowac mnie i innych pracujacych tu polakow!!!! wojna sie zaczela!!! - od dawna czekalam na taka iskre.... 3. moj misko kupil mi dzis moje pierwsze autko (VW Polo 1.0silnik) zebym sie zaczela uczyc jezdzic - i w koncu zdala to prawko!!! a wiec dzis jest dzien kiedy wszytsko staje sie mozliwe!!!! ![]() |
krakn | Post #3 Ocena: 0 2010-09-15 22:15:52 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
A ja dziś skonczyłem wcześniej prace byłem w domu już koło 15tej, wskoczyłem na swoją bestie i pognałem, najpierw spokojnie jak żółwik zakątkami dziwnymi aż dotarłem Do Brighton, a potem przez Portsmouth na autostrade M3 i M25, razem 210 Mil przyjemności
![]() Pierwsza dłuższa wyprawa zakończona HURA! ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
autor65 | Post #4 Ocena: 0 2010-09-15 22:19:04 (15 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
byles w P? i nie zagladnales do autora... wiem wiem nie dalbys sie przejechac
![]() człowiek się zmienia za ...granicą
|
Post #5 Ocena: 0 2010-09-15 22:27:13 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
autor65 | Post #6 Ocena: 0 2010-09-15 22:42:26 (15 lat temu) |
dwoch meneli sie sprzecza blokujac kolejke w GeeSie. Ekspedient zirytowany pyta sie, to co koneserzy nie wiecie ze, Czar Pegieeru ma 13.4% a Usmiech kombajnisty 11.7%?
człowiek się zmienia za ...granicą
|
krakn | Post #7 Ocena: 0 2010-09-15 22:50:57 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
heh, Autor, ale ja już w P. do miasta nie wjeżdżałem od razu poleciałem na M3 bo już ciemno i zimno zaczęło się robić, a ja w sumie jak wskakiwałem na moto miałem się przejechać tuż pod londyn od zjazdu do zjazdu z obwodnicy, więc pod kurtką miałem tylko koszulke z krótkim rękawem hehe, a wyszło jak wyszło ... jade i nagle patrze kurde co za wiocha z takim dużym ruchem patrze na GPS ... Brighton
![]() jak bym miał paszport i jutro wolne to kto wie czy bym nie przepłynął na drugi brzeg, a co tam ![]() Pojeździć bym ci nie dał, ale pomacać moją klacz, jak najbardziej ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
autor65 | Post #8 Ocena: 0 2010-09-15 23:16:01 (15 lat temu) |
pamietasz "Daleko od szosy" gazeta pod koszule i na WueSce mozna gnac ile fabryka dala
w nagrode opowiem Wam krotka historyjke mam szes...lat zwiedzam okolice na mojej jawce, jestesmy z kumplem w Koziel Wolce i wstepujemy na male piwko do lokalu o wdziecznej nazwie Kasablanka, schodami w gore a tam sala pelna stolikow bez krzesel, zagadka do dzis nie wyjasniona! Za lada Pani Kazia(zbieg imion przypadkowy) pulchniutka brudnymi ale pomalowanymi brudnymi lapkami podaje boski napoj troche rozcieczony ale z piana z Ludwika(plyn do naczyn) prosto do 5-cio litrowych blaszanych garkow!!! goscie czerpali z nich kuflami! Co kraj to obyczaj... zchodzimy na dol. napawamy sie wiejskim swiezym powietrzem a tu zza zakretu wypada tubylec, jego bialy szyszak na czubku glowy rozwiewja niedopiete skorki, brzuszek na baku, podjezdza pod same schodki Kasablanki,opiera WueSke o schodek o , przezuca nozke przez motorek i truchcikiem na gorke...i tyle go widzieli ![]() ![]() ![]() człowiek się zmienia za ...granicą
|
gusiak_89 | Post #9 Ocena: 0 2010-09-15 23:32:38 (15 lat temu) |
Z nami od: 07-08-2010 Skąd: bury/wlkp |
no to ja sie pochwale, ze corka 3 letnie dobrze sobie radzi w przedszkolu i jestesmy z niej dumni,pochwale sie ze dostalam 4 listy upominajace z zalegla platnoscia(lepiej 4 na raz niz co dzien cos
![]() |
ciesza | Post #10 Ocena: 0 2010-09-15 23:37:16 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: MANCHESTER |
wlasnie skonczylam budowac regal pod telewizor
![]() jestem z siebie dumna ![]() |