MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 31 z 323 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 30 | 31 | 32 ... 321 | 322 | 323 ] - Skocz do strony

Str 31 z 323

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

daggerss

Post #1 Ocena: 0

2009-12-17 11:13:07 (16 lat temu)

daggerss

Kobieta

Z nami od: 21-03-2008

Cytat:

2009-12-10 21:22:49, filipinka4 napisał(a):
Dzisiaj udało mi się głęboko zastanowić nad bogactwem języka polskiego w kwestii opisu czynności intymnych męskich.

Natknęło mnie po przypomnieniu sobie nieszczęsnego budowlańca z Londynu i jego zabaw z Henrym. Bo przecież polscy chłopcy w U.K. słabo sobie radzą z konkurencją. Polskie dziewczyny mają nie tylko dostęp do Rychów, Zdzichów i innych z wąsami za to bez zębów czyli typowych facetów znad Wisły, ale także do całej rzeszy Anglików, Hiszpanów, Francuzów, Włochów, Greków, czy tak znienawidzonych przez naszych rodzimych ogierów, Pakistańczyków, czy Turków...

Więc co wam chłopcy pozostaje?

Po wpisaniu odpowiedniej frazy w Google udało mi się znaleźć całkiem sporo bardzo ładnych określeń onanizmu. Obok standardowego walenia konia i trzepania kapucyna piękna mowa ojczysta oferuje jeszcze marszczenie Freda, bicie Niemca w kask, targanie bagiety, laskanie pytonga, łuskanie kaczana, łupanie orzeszka, męczenie pały, męczenie goryla, miażdżenie podkłakowca (WOW), młócenie capa, młócenie ozyrysa, muskanie pieńka, łypanie klosa, błogosławienie plebana, bicie Wacława czy kulanie bobsona. Ponadto można jeszcze brechtać serdla, bzykać trzmiela, ciosać pala, ciskać kałasza, ciumkać bigosa, ciurlać dropsa, cucić kapucyna, cyklinować klepkę, czesać pafnucego, czochrać plusz, czochrać predatora, czochrać dżordża, ćwiczyć młodego, dobruchać kata, drapać konara, drażnić byka, falować ogóra, fasować szwunga, filcować golluma, frezować trzonka, gładzić węgorza, głaskać płazińca, gnębić karminadla, gruchać frędzla, grzać muła, heblować belę, imać drąga, iskać fistaszka, iskać mandryla, jechać jasia, jeździć na ręcznym, karcić prezesa, karczować foresta, klepać banana, kręcić śmigło, musztrować jungsa, nękać jaszczura, niańczyć smerfusia, obierać parówkę, oprawiać gnata, ostrzyć pinokia, pałąsić poręcz, pałować kibola, patroszyć śledzia, pienić rurę, polerować berło, pompować budyń, pucować torpedę, rąbać kłodę, rypać źrebaka, ryrać dzidę, straszyć węża, stroszyć bobra, szkolić majstra, szturchać smoka, ślizgać maślaka, tarmosić gruchę, tuczyć ephraima, ugniatać grzybiarza, wyrzymać pisiora, oraz zaganiać renifera w ciemny kąt łazienki.

My, dziewczynki, możemy sobie co najwyżej zrobić palcówkę. Dyskryminacja.

Mozesz jeszcze klikac na myszke :-]:-]:-]
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-12-17 12:36:20 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

niebieskieucho

Post #3 Ocena: 0

2009-12-23 15:02:51 (16 lat temu)

niebieskieucho

Mężczyzna

Z nami od: 24-11-2008

Nie jestem przekonany czy mam się czym chwalić, czy nie, ale jeśli tak, to informuję, że 16-12-2009 wydałem na świat "Three Indispensable Steps to the Theory of Everything".

[ Ostatnio edytowany przez: niebieskieucho 23-12-2009 15:04 ]

Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer Skype

ewamik

Post #4 Ocena: 0

2009-12-23 17:46:49 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

wczoraj pierwszy raz w życiu wyrwałam zęba.
Co prawda nie ja lecz lekarz.Bałam się jak diabli.Na fotelu załozyłam sobie słuchawki i dałam muzę na full.Cały czas miałam wrażenie,że za cicho gra muzyka.Przed znieczuleniem poprosiłam o magic cream.Co prawda ten krem stosuje sie głównie u dzieci.Mrozi dziąsło i nie czuc wbijania igły.
Nie bolało ale nie sposób nie czuć szarpania.
Po wszystkim lekarz usiadł i powiedział,że tego dnia bardzo się bał.Jak wiadomo czasem róznie bywa przy wyrywaniu i bał sie żeby jakiegoś wypadku akurat mi sie nie trafiło.
Lekarz powiedział,że ma zasadę iż nikomu z rodziny zębów nie wyrywa,a nas traktuje jak rodzine.Miłe-prawda? Moja siostrzenica jest jego asystentką.
Super lekarz i moge go polecić każdemu.
I teraz cos tam trzeba wstawić.On poleca implanty.Koszt??? 2000funtów..tak więc poczekam troszkę.
Jestm z siebie dumna,że pozwoliłam sobie wyrwać szóstkę.

Do góry stronyOffline

feszter82

Post #5 Ocena: 0

2009-12-23 22:29:43 (16 lat temu)

feszter82

Mężczyzna

Z nami od: 03-10-2008

Dzisiaj urlop rozpoczalem- w sumie dwanascie dni wyjdzie(pod rzad:-D )
I koledy posciagalem z net-u -w domu od razu swiatecznie sie zrobilo. :-D

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #6 Ocena: 0

2009-12-26 19:43:34 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Byłam grzeczna cały rok i Mikołaj przyniósł mi laptop Sony Vaio w ślicznym różowym kolorze :-D

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2009-12-26 20:13:29 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2009-12-26 19:43:34, ewamik napisał(a):
Byłam grzeczna cały rok i Mikołaj przyniósł mi laptop Sony Vaio w ślicznym różowym kolorze :-D

no to mamy dode na forum :P :D
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

jekaratko

Post #8 Ocena: 0

2009-12-26 20:59:28 (16 lat temu)

jekaratko

Mężczyzna

Z nami od: 01-10-2009

A ja chwalę nie się, a artykuł :)http://londynek.net/czytelnia/article?jdnews_id=2616937&cat_id=48

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #9 Ocena: 0

2010-01-15 09:22:48 (16 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Co juz nikt sie nie chwali?

Ja pochwale sie, ze dzisiaj moj ostatni dzien w pracy. Ciesze sie, ze w poniedzialek nie bede musiala wstawac. Co prawda nie wiem jak dlugo potrwa lenistwo, ale moze chociaz kilka razy bede mogla sobie pospac dluzej.

Druga sprawa: jedno z moich zimowych zdjec stalo sie ilustracja do artykulu w prasie lokalnej. Ide dzisiaj poszukac drukowanej wersji gazety i kupic sobie na pamiatke.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Qmas_84

Post #10 Ocena: 0

2010-01-15 09:40:08 (16 lat temu)

Qmas_84

Mężczyzna

Z nami od: 10-03-2009

Wczoraj w towarzsyskim meczu pilki noznej na hali dalismy wycisk druzynie przeciwnej zlozonej z anglikow 15:11 yeah!!

Do góry stronyOffline

Strona 31 z 323 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 30 | 31 | 32 ... 321 | 322 | 323 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,