MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 300 z 323 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 299 | 300 | 301 ... 321 | 322 | 323 ] - Skocz do strony

Str 300 z 323

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2021-02-11 21:07:40 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2021-02-11 20:54:56, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Pochwale sie ze dzis dostalam zaproszenie na szczepienie.
Czy jestem pierwsza na tym forum?

Zdziwilam sie niezmiernie bo co prawda jestem na lekarstwach ale dawno wypisana spod opieki specjalistow i nie uwazalam sie za przypadek ciezki.

Ciekawe czy osoby ze zdiagnozowana (tylko) depresja tez sa zapraszane. (Ja oprocz antydepresantow biore tez antypsychotyki)

Ja przez tarczyce jestem na SSRI i nie kwalifikuje sie do zaproszenia, przynajmniej dotychczas nikt nie zadzwonil.

A/Z dostalam przy okoazji robienia na ochronie przy szczepieniach.

Znajac ich tempo, to moze mysla, ze wciaz jestes w jakims szpitalu. Mojego adresu od lat nei potrafia uaktualnic; )

To txz sie pochwale, choc pewnie nie ma czym. Moje statystyki i raport zaliczony. O maly wlos, ale zaliczone wiec sie ciesze; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

PannaZMokraGlow

Post #2 Ocena: 0

2021-02-11 21:12:06 (4 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Brawo Galadriel! :)

A adres to uaktualniaja panienki z okienka, recepcjonistki lub recepcjonisci w Twojej przychodni. Kiedys tez bylam taka recepcjonistka. Do nich trzeba uderzyc.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #3 Ocena: 0

2021-02-11 21:14:18 (4 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Gratuluję gal :-)
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2021-02-11 21:16:33 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Cytat:

2021-02-11 21:12:06, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Brawo Galadriel! :)

A adres to uaktualniaja panienki z okienka, recepcjonistki lub recepcjonisci w Twojej przychodni. Kiedys tez bylam taka recepcjonistka. Do nich trzeba uderzyc.

O, oni juz dawno uaktualnili, ale za kazdym razem jak mam badania krwi, to lekarz daje mi wydruk zlecenia, i tam jest moj stary adres. Podobno to szpital musi uaktualnic. Za kazdym razem jak bylam pogryziona przez pacjenta/ rezydenta i ladowalam na EI to niby uaktualniali. I co? I nic. Wciaz jest stary.

edit: dzieki, laski; )

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 11-02-2021 21:17 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #5 Ocena: 0

2021-02-11 22:45:46 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Gal nie ma pojęcia o co kaman, ale skoro się cieszysz i chwalisz to gratulacje :-)
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2021-03-06 16:20:15 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Część postu przeniesiona z tematu Moje Niepokoje jako off top

Cytat:

2021-03-06 15:33:19, ListyzArni napisał(a):

Reszta tekstu dotyczy mojej szkoły wiec nie w temacie , no chyba ze ktos skorzysta z mojego zaproszenia do odwiedzin u nas :)
Pracuje w szkole , która jest na świeczniku, bo to najlepsza prywatna szkoła dla dziewczyn w Londynie . Dlatego zależy tam szczególnie na dobrym wrażeniu jeśli chodzi tez o bezpieczeństwo zdrowotne uczniów i personelu . W sumie chwale sie przy okazji bo czuje sie w pracy komfortowo pod każdym względem.Więc dlaczego nie mam trąbić ,ze mi dobrze ? :) Poza tym jak będziecie chcieli zobaczyć starą jak w Hogwardzie angielską szkołę , z własnym prawdziwym nowoczesnym teatrem , gdzie dziewczyny realizują swoje aktorskie pasje, salą koncertową z początku XX w z pięknymi organami, pływalnią , salami muzycznymi , gdzie tworzył Gustav Holst i pamięta go stojący tam fortepian. Sekcją plastyczną , gdzie i garnek z gliny upieczesz w piecu ;) czy sekcją techniczna gdzie skonstruowana elektryczny bolid na wzór F1 :) Duzo by opowiadać , dlatego jak będą przywrócone odwiedziny to poza dniami otwartymi chętnych oprowadzę , bo i stypendia sa u nas dla uczniów dostepne :)
A zobaczyć szkole od kuchni o ile wbijecie w porze lunchu na 1200 osób, może warto ;)
Jeśli gdzieś lamie netykietę to proszę o nawrócenie :)

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

ruuuda

Post #7 Ocena: 0

2021-03-07 18:52:19 (4 lata temu)

ruuuda

Kobieta

Z nami od: 05-02-2013

Dostalam list pochwalny ze szkoly syna . Nauczyciel napisal ze jest bardzo dumny ze ma pod opieka takiego mlodego czlowieka, ktory bez interesownie pomaga innym uczniom przy pracach domowych jak tlumaczeniu zadan z matematyki . No i oczywiscie bedzie notka na studia czyli dostanie punkty dodatko za to .
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #8 Ocena: 0

2021-03-07 18:55:45 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Pieknie, pogratuluj mlodemu i sobie za wychowywaniu madrego pokolenia.

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #9 Ocena: 0

2021-03-07 19:07:32 (4 lata temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Ruuuda, gratulacje dla Ciebie i Mlodego :)

Do góry stronyOnline

Strona WWW

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2021-03-07 19:11:00 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Gratki. Zdolniacha i to z matmy; )

; )

Do góry stronyOffline

Strona 300 z 323 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 299 | 300 | 301 ... 321 | 322 | 323 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,