Jaskowi to jednak musialo bardzo zalezec na zmianie auta , ze az tak sie poswiecil
Jak w tej raklamie
Obstawiam jeszcze wersje , ze bardzo nie chcieliscie do nas przyjechac . Teraz macie calkiem dobra " wymowke "
A na powaznie , najwazniejsze , ze wszyscy cali i zdrowi .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
W tym szoku wczoraj (chyba), kazal mi profilaktycznie zobaczyc polaczenia komunikacji publiznej....ponoc hamulce nie zadzialaly - a chyba najbardziej zadowolony jest najmlodszy w rodzinie, bo bede musiala go do domu odwiezc pociagiem - ulubiony srodek transportu. Wizyta u dzidkow i jazda pociagiem na dokladke, co moze byc lepszego na weekend.
2016-04-10 07:43:38, nEUROn napisał(a): Jak się ma tvn turbo to nie takie rzeczy można zobaczyć.
Sprzedali gościowi samochód bezwypadkowy.
Przeszedł przegląd.
Specjalista wynajęty stwierdził że to zespawane ze soba dwa różne samochody.
Tylko w jednym miejscu wydlubal kilo szpachli.
Moj brat cioteczny kiedys kupil taki, dowiedzial sie, ze ma dwa, gdy po wypadku auto poszlo do naprawy.
2016-04-11 18:00:06, nEUROn napisał(a): I prawie kupiłem samochód od Conchity.
????
Właścicielka miała tak na imię. Conchita W......
Szczęście że to imię nie pseudonim artystyczny.
A i na szczęście to W w nazwisku było ale dalej już inaczej.
Dobrze że dowiedziałem się tego nie bezpośrednio a smsem.
Miałem czas ukryć "delikatny" uśmiech. Gość pewnie myślał że tak się cieszę do samochodu.
A w czoraj widziałem "ciekawy" wypadek na A3, w pobliżu zjazdu na Kingston. Tam jest 2 pasy + chodnik szeroki . Kobieta bokiem zawadziła o wana i tak ją zniosło że przejechała spory kawałek po chodniku i wjechała komuś w brame i zatrzymała się "na czołowo" na land rover discovery, jak ona to zrobiła przy 30~40mph? Wyglądało że raczej nie hamowała
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
2016-04-12 21:53:55, krakn napisał(a): 150 kG, metodą wciągu, praktycznie cały ciężat z przodu tego ustrojstwa.
Co się nie da jak się da. Kocham to autko
Previa?
"One day you'll leave this world behind
So live a life you will remember."