MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dokąd zmierza forum?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

Str 9 z 12

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-07-17 20:52:48 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

AGALON

Post #2 Ocena: 0

2009-07-17 20:59:03 (16 lat temu)

AGALON

Konto usunięte

Edit:

Dobra zakonczmy juz sprawe czepiania sie, narzekania i tego typu podobnych rzeczy. Koniec!!
NIe pisac z podtekstami i zalosciami, a glupie sprawy ,domysly nie beda sie pojawiac!

No, to teraz moze cos konretnego w kwestii forum. Moze co chcielibyscie zmienic, lub od siebie dodac??

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2009-07-17 21:19:12 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2009-07-17 21:34:58 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2009-07-17 20:49:43, ironiqus napisał(a):
Z checia bym skomentowal pare wypowiedzi, jednak okaze sie, ze bedzie zbyt chamsko, malo "kolturnie" itp., jakby moja wina bylo, ze "ponurasy" jestescie ... i czytac umiecie tylko to, co jest napisane ... bez wnikania w kontekst a czesto podtekst ...
Mialo byc kulturalnie, wiec prosze bardzo. Jedno tylko pytanie: Kto z Was zabieral glos w watkach o poezji, ksiazkach, muzyce, filmach ... polityce nawet? ... (nie chce mi sie wszystkiego szukac, wiec nie twierdze - zaden/zadna)
Ilu, z szanownych przyszlych oponentow udzielilo porady: bo tak i tak (konkretnie), a nie tak mi sie wydaje, bo pod kosciolem podslyszalam/em rozmowe? ... (tutaj akurat bez szukania, pare osob).
Czekacie na gotowe i podane na tacy - sami jestescie w stanie tylko krytykowac albo sie dusic w watkach w ktorych nic nie kreujecie nowego, tylko sobie slodzicie, kurtularnie oczywiscie ...
Watek juz ma kilka stron, a jeszcze zadna sensowna propozycja nie padla, co zrobic zeby bylo inaczej - wszystkie, to oklepane banaly.
Ruszcie glowa, "odwazcie sie" cos zaproponowac ... najlepiej tak, zeby wilk byl syty i owca w calosci ...

Forum, to nie pole bitwy na wszystkich frontach ... Chociaz walka trwa na kilku liniach tylko, to bojacy sie o swoje bezpieczenstwo pacyfista je omija ... - to mala podpowiedz. Ja juz propozycje mam. Poczekam kilka dni, o ile doczekam, i wtedy ja przedstawie oficjalnie. Jestem pewien, ze sami wymyslicie lepsza, wtedy podyskutujemy, moze sie okazac, ze z obu koncepcji da sie stworzyc cos naprawde niezlego.
Ruszcie glowa, nie torebkami cukierkow ...

podoba mi sie przeslanie twoiej wypowiedzi pozdrawiam
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2009-07-17 21:41:47 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2009-07-17 21:34:58, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

Z checia bym skomentowal pare wypowiedzi, jednak okaze sie, ze bedzie zbyt chamsko, malo "kolturnie" itp., jakby moja wina bylo, ze "ponurasy" jestescie ... i czytac umiecie tylko to, co jest napisane ... bez wnikania w kontekst a czesto podtekst ...
Mialo byc kulturalnie, wiec prosze bardzo. Jedno tylko pytanie: Kto z Was zabieral glos w watkach o poezji, ksiazkach, muzyce, filmach ... polityce nawet? ... (nie chce mi sie wszystkiego szukac, wiec nie twierdze - zaden/zadna)
Ilu, z szanownych przyszlych oponentow udzielilo porady: bo tak i tak (konkretnie), a nie tak mi sie wydaje, bo pod kosciolem podslyszalam/em rozmowe? ... (tutaj akurat bez szukania, pare osob).
Czekacie na gotowe i podane na tacy - sami jestescie w stanie tylko krytykowac albo sie dusic w watkach w ktorych nic nie kreujecie nowego, tylko sobie slodzicie, kurtularnie oczywiscie ...
Watek juz ma kilka stron, a jeszcze zadna sensowna propozycja nie padla, co zrobic zeby bylo inaczej - wszystkie, to oklepane banaly.
Ruszcie glowa, "odwazcie sie" cos zaproponowac ... najlepiej tak, zeby wilk byl syty i owca w calosci ...

Forum, to nie pole bitwy na wszystkich frontach ... Chociaz walka trwa na kilku liniach tylko, to bojacy sie o swoje bezpieczenstwo pacyfista je omija ... - to mala podpowiedz. Ja juz propozycje mam. Poczekam kilka dni, o ile doczekam, i wtedy ja przedstawie oficjalnie. Jestem pewien, ze sami wymyslicie lepsza, wtedy podyskutujemy, moze sie okazac, ze z obu koncepcji da sie stworzyc cos naprawde niezlego.

boze jaki byk przepraszam twojej mialo byc...ale plama:-]
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-07-17 21:42:40 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2009-07-17 21:43:13 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2009-07-17 21:51:41 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2009-07-17 21:43:13, zamezane napisał(a):
Cytat:

2009-07-17 21:41:47, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

2009-07-17 21:34:58, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

boze jaki byk przepraszam twojej mialo byc...ale plama:-]
efka ale ja wywnioskowalam ze te ponurasy to my:-(
prosze mnie tu nie pociagac pod my;-)i za siebie mowic:-]

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-07-17 21:53:43 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

reivilo

Post #10 Ocena: 0

2009-07-17 22:05:54 (16 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

Ja mam wielka prosbe do cytowaczy......czyli osob ktore cytuja po wielokroc.....zeby zacytowac fragment ktory sie chce zacytowac wystarczy dac slowo QUOTE w kwadratowym nawisie na poczatkku cytatu i rowniez w kwadratowym nawiasie /QUOTE

prosze uzywajcie ..znacznie poprawia czytelnosc :-]

[ Ostatnio edytowany przez: reivilo 17-07-2009 22:08 ]

Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,