Str 6 z 12 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
AGALON |
Post #1 Ocena: 0 2009-07-17 10:05:36 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2009-07-17 10:00:14, anneczka napisał(a):
Ja mam nadzieję,że forum stanie się takie jak było kiedyś.Mam nadzieję że "TE" osoby dostały nauczke i zrozumieją, że nie były w porządku!!!Grunt to umieć przeprosić!!
Nie tylko Te" osoby dostaly nauczke - dla moderatorow, to tez byla niezla lekcja... ale przemyslelismy wszystko i wyciagnelismy wnioski.
|

|
 |
|
|
anneczka |
Post #2 Ocena: 0 2009-07-17 10:06:00 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2007 Skąd: Staffordshire |
Ja już nie mam urazy do tych co przeprosili  chinczyk nic nie poradzisz, że niektórzy ludzie nadal twierdzą, że się nic nie stało i wszystko było ładnie i kolorowo, niech te osoby sobie zyją w TAKIM ładnym i kolorowym świecie  W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót 
|

|

|
|
reivilo |
Post #3 Ocena: 0 2009-07-17 10:06:42 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-09-2007 Skąd: inąd |
Cytat: Zastanawia mnie jednak fakt, dlaczego na Twoj post nie odpowiedzialy osoby, ktore znizyly ten portal do takiego poziomu.
wolalabym zeby sie tu nie wypowiadaly....bo zrobi sie kolejny watek gdzie sie krzyczy tupie,nogami, wyzywa ...a to nie wnosi do sprawy nic a nic.....
wolalabym raczej rozbudzic powszechna nieakceptacje tego typu zachowan na forum.....odrobine kultury prosze ...nie musi byc od razu wersal... Ludzie myślcie ....to nie boli !!
|

|
 |
|
madagaskar3 |
Post #4 Ocena: 0 2009-07-17 10:08:02 (16 lat temu) |
Z nami od: 01-02-2009 Skąd: berkshire |
Moim zdaniem kazdy ma swoj rozum i co za tym idzie swoje dzanie...
Jesli kts w sposob kulturalny potrafi sie obronic ,to to po porostu robi.
Jesli ktos jest wulgarny to nie wdaje sie w smieszne konwersacje i omijam post.Wiele osob natomiast specjalnie ciagnie ,bo lubi ...
Mi osobiscie docinki nie przeszkadzaja poniewaz potrafie sie obronic i nigdy na skargre bym nie poszla .
Jesli nie ma typowego chamstwa i wulgaryzmu,to docinki mi absolutnie nie przeszkadzaja.
Mam swoje wyrobione zdanie na temat niektorych forumowiczow,niektorzy z nich sa uszczypliwi,ale inteligentni ,niektorzy wscibscy,madralinscy a inteligencja nie grzesza...
Moze lepiej zamiast pisac nowe posty dotyczace tego samego pisac O DUPIE MARYNY????
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) [url=][img][/img][/url]
|

|
 |
|
anneczka |
Post #5 Ocena: 0 2009-07-17 10:11:39 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2007 Skąd: Staffordshire |
Cytat:
2009-07-17 10:05:36, AGALON napisał(a):
Cytat:
Ja mam nadzieję,że forum stanie się takie jak było kiedyś.Mam nadzieję że "TE" osoby dostały nauczke i zrozumieją, że nie były w porządku!!!Grunt to umieć przeprosić!!
Nie tylko Te" osoby dostaly nauczke - dla moderatorow, to tez byla niezla lekcja... ale przemyslelismy wszystko i wyciagnelismy wnioski.
Ta nagonka na moderatorów i administratora jednak konczy się dobrze, uważam, że zachowaliście się tak jak przystało na "opiekunów" my , którzy jesteśmy tutaj już długo i zalezy nam na tym forum, będziemy starać się aby nadal spełniało to co ma spełniać, jak ja juz kiedyś powiedziałam. Moja Wyspa i jej userzy wiele mi kiedys pomogli....teraz czas na mnie i innych aby pomagac tym co tej pomocy potrzebują, ja nadal jak potrzebuja pomocy zwracam się tu do WAS i ostatnio zamiast odpowiedzi otrzymałam KOPA....mam nadzieję, że tak już tu nie będzie,że nikt już nie zostanie zdeptany  W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót 
|

|

|
|
|
ParaDox |
Post #6 Ocena: 0 2009-07-17 10:19:05 (16 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
Cytat:
2009-07-17 10:05:36, AGALON napisał(a):
Cytat:
Nie tylko Te" osoby dostaly nauczke - dla moderatorow, to tez byla niezla lekcja... ale przemyslilismy wszystko i wyciagnelismy wnioski.
Super, banowac, banowac. Mod-y i admin sa/byli za bardzo wyrozumiali (niby dobrze, ale ...), czas na jakosc  All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|

|
 |
|
reivilo |
Post #7 Ocena: 0 2009-07-17 10:21:14 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-09-2007 Skąd: inąd |
Cytat:
2009-07-17 10:08:02, madagaskar3 napisał(a):
Jesli ktos jest wulgarny to nie wdaje sie w smieszne konwersacje i omijam post to wlasnie jest przyzwolnie ... a potem to sie rozlewa coraz bardziej i nie mozna tego zatrzymac ....takie postawy powinny byc pietnowane
Cytat:
Mi osobiscie docinki nie przeszkadzaja mnie niestety tak a pewnie i wielu jescze osobom na forum ale nie mowia tego glosno
Cytat: Moze lepiej zamiast pisac nowe posty dotyczace tego samego pisac O DUPIE MARYNY????
no coz juz jest jeden taki watek wiec mozesz tam sie spelniac Ludzie myślcie ....to nie boli !!
|

|
 |
|
madagaskar3 |
Post #8 Ocena: 0 2009-07-17 10:26:17 (16 lat temu) |
Z nami od: 01-02-2009 Skąd: berkshire |
Cytat: Moze lepiej zamiast pisac nowe posty dotyczace tego samego pisac O DUPIE MARYNY????
no coz juz jest jeden taki watek wiec mozesz tam sie spelniac
No i sama sobie przeczysz!
Najpierw pisalas o tym jak Cie irytuja takie wypowiedzi a sama kazesz mi spadac do innego watku.
Wiec sssspadam ,poniewaz z Toba wpolnego zdania nie znajde.Wiec spelniaj sie![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) [url=][img][/img][/url]
|

|
 |
|
|
Post #9 Ocena: 0 2009-07-17 10:26:23 (16 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
STANFOT |
Post #10 Ocena: 0 2009-07-17 10:33:07 (16 lat temu) |
Z nami od: 12-03-2009 Skąd: > |
Cytat:
2009-07-17 10:26:23, wiadkuju napisał(a):
brakuje mi MW sprzed 2-3 lat. wtedy tez bylam "atakowana" za np moje bledy w pisowni, ale robiliscie to tak, ze mi bylo wstyd za siebie i nie czulam sie obrazona. A teraz to juz nawet mi nerwy puszczaja, chociaz zadko sie odzywam...
Mnie też czasami wkradną się byki do pisowni więc jestem z Tobą
|

|
 |
|