Str 58 z 146 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-04-06 23:26:14 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
dadido | Post #2 Ocena: 0 2011-04-06 23:30:09 (14 lat temu) |
Z nami od: 11-12-2007 Skąd: Manchester |
A ja osobiście uwielbiam zdrobnienia skróty i przejęzyczenia tak mocno ,że masakra !..i nie zamierzam tego zmieniać w tym mój urok osobisty
![]() ![]() W życiu piękne są tylko chwile i ulotne jak motyle ...
|
staryznajomy | Post #3 Ocena: 0 2011-04-06 23:30:43 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Czym zaczynasz zdanie? Dużą
![]() Chyba że zdanie zaczynasz z czegoś. ![]() do tej pory pisałem żebyś zrozumiał. Dobranoc ![]() przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
Adacymru | Post #4 Ocena: 0 2011-04-06 23:36:27 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Ale kiedy to zamieniono ten watek na kolko polonistyczne?
![]() ![]()
Ada
|
Post #5 Ocena: 0 2011-04-06 23:44:48 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
kociefraszki | Post #6 Ocena: 0 2011-04-07 07:03:04 (14 lat temu) |
Z nami od: 24-03-2011 Skąd: Keadby |
Oczywiscie - pierwszej zasadzie wrobelka.
![]() |
marcinb | Post #7 Ocena: 0 2011-04-07 08:13:40 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Czcigodni Forumowicze - klotnia na tym watku? Powaznie...
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
krakn | Post #8 Ocena: 0 2011-04-07 08:31:33 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
"Kolejna rozwódka z mnóstwem pytań"
kobiety które nie zadają za dużo pytań nie będą kolejnymi?? ![]() ![]() ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2011-04-07 09:51:11 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Widze , ze wywolalam mala burze w szklance wody
![]() Cytat: "Czytajac wypowiedzi na MW, albo w wypowiedziach spotkanych ludzi, czasem pojawi sie prawdziwa perelka, czasem mozna sie ze smiechu skrecac, a czasem nie wiadomo czy plakac, czy trwozyc z danego tekstu".
czasem nie wiadomo czy plakac, czy trwozyc z danego tekstu". Pogrubilam dla wiekszego zaakcentowania tego wlasnie fragmentu. Po przeczytaniu wypowiedzi owegoz uzytkownika nie wiedzialam czy mam rzeczywiscie usiasc i zaczac plakac czy raczej zaczac sie smiac. Wybralam druga opcje .Byl to jednak smiech rozpaczy raczej . Smiech niedowierzajacy , ze mozna prosic o porade jednoczesnie juz na wstepie przyjmujac butna , nonszanlancka postawe oparta na lekcewazeniu osob , ktore o ta pomooc sie prosi .Jezyk przy tym uzyty spowodowal wieksze salwy smiechu . Na zasadzie kto jest ze mna jest w porzadku a cala reszte (tych przypadkowych , ktorzy smieliby miec inne zdanie niz pytajacy )mam serdecznie w dupie . Cytat: Czyli co? Afirmujemy chamstwo?
Kociefraszki . Nie :-WNie afirmujemy , nie aprobujemy , nie przyklaskujemy chamstwu . Walczymy z nim i nasmiewamy sie z niego. Nie popieram chamstwa . Brzydze sie rasizmem , ktorym o ironio:-W zalatuje wypowiedz tego uzytkownika walczacego o sprawiedliwosc ![]() Cytat: Jak on z tekstem w takim stylu pojdzie do CAB-u, to sam bedzie odpowiadal za ublizanie pracownikom (o podlozu rasistowskim)...
Podpisuje sie pod ta wypowiedzia Ady zaczerpnieta z watku , z ktorego wkleilam cytaty do statuetki , choc bardziej rzeczywiscie nadawaloby sie to na ZLOTA MALINE ![]() Postawa kolegi przypomina mi zachowanie malego dziecka , ktore kiedy samo komus dokucza jest cale przeszczesliwe ale gdy tylko role sie odwracaja z zalosnym rykiem leci do mamy na skarge ![]() Zanim zaczniemy (czasami na sile ) doszukiwac sie przejawow rasizmu u wszystkich naokolo warto by bylo sie zastanowic czy to z nas tenze rasizm sie nie wylewa i nie emanuje na kilometr tym samym przyciagajac jak magnes podobne zachowania Tyle w temacie Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
kociefraszki | Post #10 Ocena: 0 2011-04-07 09:51:40 (14 lat temu) |
Z nami od: 24-03-2011 Skąd: Keadby |
Rozwodkami? Pewnie nie.
![]() |