MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zlota Statuetka za wypowiedz dnia

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 18 z 146 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 17 | 18 | 19 ... 144 | 145 | 146 ] - Skocz do strony

Str 18 z 146

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-09-20 12:08:59 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-09-20 12:23:06 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2009-09-20 13:25:33 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Superlover

Post #4 Ocena: 0

2009-09-20 15:46:23 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

2009-09-20 10:58:33, marciniak napisał(a):

Nie chce mi się szukać, gdzie pisałeś aby zbanować mnie vicealigatora, winstonsmitha i nie tylko. Pisałeś nie raz i nie dwa więc nie kłam.

Marciniak znajdź i zacytuj choć 1 takiego posta a wynagrodzę twój trud stawiając ci piwo.
Poważnie mówię, wyślę ci 1.50 na piwo przez Paypal jeżeli a. zacytujesz mój post domagający się banowania i b. podasz mi email (potrzeby do Paypala).

Cytat:

Forumowa Banda Czworga w końcu może poczuć się urażona, więc uważaj bo mogą ci zablokować adres ip i będziesz chodził do kumpla na MW

he he wyobraź sobie że kiedyś nawet to zrobili, na co ja zmieniłem swoje IP bo wyobraź sobie umiem to zrobić :-):-)
nie ma na mnie mocnych :-]
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #5 Ocena: 0

2009-09-20 17:34:32 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

beata76

Post #6 Ocena: 0

2009-09-20 17:43:28 (16 lat temu)

beata76

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Cytat:

2009-09-20 10:58:33, marciniak napisał(a):
Cytat:

2009-09-20 10:44:36, Superlover napisał(a):
Nie wiem z jakiego zakamarka swojej mózgownicy wyciągnąłeś ten całkowicie błędny wniosek, czyżbyś jeszcze nie zauważył że jestem przeciw jakimkolwiek banom i karom. Sam byłem banowany przez forumową Bandę Czworga bez żadnego uzasadnienia więc nie moge tego kondonować

Jestem za aktywną moderacją która przejawia się w usuwaniu treści obraźliwych, skierowanych ad personam, jawnie niezwiązanych z tematem, wraz z posłaniem ostrzeżenia autorowi który po zebraniu określonej ich liczby w danym czasie jest blokowany na jakis czas, tak jak to dzieje się na porządnie zarządzanych forach. Natomiast wolna amerykanka moderatorów - nie.

:-o:-o:-o:-o:-o:-o :-]:-]

Codziennie piszesz treści obraźliwe, pod adresem coraz większej ilości użytkowników. Piszesz nie na temat częściej niż na temat, wyciągasz jakieś osobiste urazy i kierujesz osobiste uwagi pod adresem innych użytkowników będąc często chamski. Jak forumowa Banda Czworga jak nazwałeś co poniektórych wprowadzi powyższe zasady polecisz jako pierwszy - i tym razem jestem za wprowadzeniem takowych zasad.

Nie chce mi się szukać, gdzie pisałeś aby zbanować mnie vicealigatora, winstonsmitha i nie tylko. Pisałeś nie raz i nie dwa więc nie kłam.

Forumowa Banda Czworga w końcu może poczuć się urażona, więc uważaj bo mogą ci zablokować adres ip i będziesz chodził do kumpla na MW o ile jeszcze jakiegoś kumpla masz w co wątpię.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>marciniak</i> 20-09-2009 11:04 ]

Popieram Cie Marciniak w 100%!!!! Prawie kazdy post Superlovera jest ponizajacy,ironiczny i chamski:-Y:-Y:-Y
P.S. Sorki ze nie na temat:-];-)
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2009-09-20 19:36:30 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

AGALON

Post #8 Ocena: 0

2009-09-20 19:42:26 (16 lat temu)

AGALON

Konto usunięte

Oj chyba trzeba bedzie tu posprzatac co nieco:-W
Wystarczy juz tych off - t w tym watku.Prosze trzymac sie tematu!

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-09-20 19:48:29 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2009-09-20 20:43:44 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

To ja zdazylam od ostatniego wpisu:
* wyjasc na spacer, korzystajac z pieknej niedzielnej pogody,
* posprzatac po odwiedzinach wnuczka,
* rozpalic kominek w ogrodzie,
* upiec obiad,
* zjesc, (posprzatal maz),
* skosic trawe w calym ogrodzie
* porabac drzewo na nastepna okazje rozpalania kominka (bo jak slonko zaswieci w najblizszym czasie, to niewidaomo na jak dlugo) * i przesadzic dwie tuje

a tu widze dalej klotnie i to calkiem nadaremnie bo zaden wpis nie zasluguje nawet na mydlana statuetke, nie mowic o zlotej. Zapewne na rozge :-W

Lepiej chyba wyczyscic do ostatniego wspisu z kandydatura na zlota statuetke. A to bylo gdzies pewnie ze dwie strony w tyl.

Ada

Do góry stronyOffline

Strona 18 z 146 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 17 | 18 | 19 ... 144 | 145 | 146 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,