Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
No i wlasnie przez ten link Anielki pozalowalam, ze nie mam polskiej TV, ale lipa
Moze ktos mnie zaprosi "na telewizje"? Obiecuje przyniesc sledzika, salatke i cos na popitke
Ja oczywiscie zapraszam:-W
Mam mase polskich filmow na twardych dyskach i DVD, chetnie bym sie podzielila, tylko jak to technicznie zrobic Mozna to jakos przeslac przez internet?
Co na pw ,co na pw-ja tez nie mam polskiej tv!!
Roza,zrob cos-
Liga rzadzi,Liga radzi,Liga nigdy Cie nie zdradzi??!!
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
2009-06-19 19:29:02, galadriel napisał(a): Co na pw ,co na pw-ja tez nie mam polskiej tv!!
Roza,zrob cos-
Liga rzadzi,Liga radzi,Liga nigdy Cie nie zdradzi??!!
Troche mnie zmrozilo to haslo ale i tak dzieki Wam dziewczyny za te posty. Nie cierpialem komuny ale tamte lata mialy w sobie cos fajnego pomimo codziennych absurdow, amoze wlasnie dlatego...?