Str 55.7 z 61 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-11-04 17:59:27 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Anthrax | Post #2 Ocena: 0 2012-11-04 18:04:47 (13 lat temu) |
Z nami od: 31-01-2009 |
Cytat: 2012-11-04 17:59:27, Pigula75 napisał(a): Ps2.Czekam na kolejne ![]() here you are Piszą userzy paszkwile Ze od kompa nie mozna Odejsc nawet na chwilę Jak grzyby po deszczu Rymowanki się rodzą I swietnie, ze ludzie te Wierszyki plodzą I nowe talenty w sobie odkrywają Bo nie tylko pieniądze Satysfakcje dają -----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have
|
Post #3 Ocena: 0 2012-11-04 18:13:11 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Anthrax | Post #4 Ocena: 0 2012-11-04 20:33:42 (13 lat temu) |
Na 5-go Listopada
Dzis pod wieczor, niebo swieci Raca za raca w gore leci Fajerwerki i ogniska Pala wszedzie Angoliska Chca tym upamietnic dzien W ktorym Guy Fawkes, znany len Chcial wysadzic rzad w powietrze Coby zycie bylo lepsze (Katolikow on byl fanem A protestant wtedy Panem) To sie wcale nie udalo Choc trotylu miał niemalo Podkablowal go ktos mily I wladze sie Guy’a pozbyly. Moral z tego moje dziatki Zeby nie miec mega wpadki W sekrecie trzymajcie Swoje wszyskie plany Bo przyjda zyczliwi i Wasz plan bedzie pogrzebany. -----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
|
MrMaverick1971 | Post #5 Ocena: 0 2012-11-04 20:43:01 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-07-2012 Skąd: Bedford |
Cytat: 2012-11-04 20:33:42, Anthrax napisał(a): Na 5-go Listopada Dzis pod wieczor, niebo swieci Raca za raca w gore leci Fajerwerki i ogniska Pala wszedzie Angoliska Chca tym upamietnic dzien W ktorym Guy Fawkes, znany len Chcial wysadzic rzad w powietrze Coby zycie bylo lepsze (Katolikow on byl fanem A protestant wtedy Panem) To sie wcale nie udalo Choc trotylu miał niemalo Podkablowal go ktos mily I wladze sie Guy’a pozbyly. Moral z tego moje dziatki Zeby nie miec mega wpadki W sekrecie trzymajcie Swoje wszyskie plany Bo przyjda zyczliwi i Wasz plan bedzie pogrzebany. ![]() ![]() |
|
|
Anthrax | Post #6 Ocena: 0 2012-11-04 23:46:47 (13 lat temu) |
Wisze caly dzien przy kompie
Juz sie robi ze mnie zombie Rad udzielam, wiersze pisze Wszystko by zagluszyc cisze Jaka w domu mi nastala Bo rodzinka wyjechala W planach byl maly spacerek Lecz nie chcialem ziebic nerek Potem mialem isc do baru I odwiedzic kumpli paru W sumie tego nie zrobilem O watrobe sie troszczylem Zjadlem obiad delikatny Zeby brzucho nie byl stratny Bo o trzewia to dbac trzeba Bo jak nie - to bedzie gleba. Tak mi zona powiedziala Jak sie wczoraj pakowala. Slowo zony – to rzecz swieta Wiedza o tym niemowleta Dzieci, dziadki, nastolatki I przyjazne mi sasiadki Udzielam sie wiec Wyspie Aby miec sumienie czyste. Zaraz swoje kosci zloze W puste malzenskie loze I zanudzac was przestane Bo wszystko jest napisane Co mialem na dzis powiedziec. (I tylek mnie boli tak dlugo siedziec.) -----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
|
gdanszczanka | Post #7 Ocena: 0 2012-11-04 23:54:26 (13 lat temu) |
Z nami od: 16-10-2012 Skąd: South east |
Cytat: 2012-11-04 23:46:47, Anthrax napisał(a): Wisze caly dzien przy kompie Juz sie robi ze mnie zombie Rad udzielam, wiersze pisze Wszystko by zagluszyc cisze Jaka w domu mi nastala Bo rodzinka wyjechala W planach byl maly spacerek Lecz nie chcialem ziebic nerek Potem mialem isc do baru I odwiedzic kumpli paru W sumie tego nie zrobilem O watrobe sie troszczylem Zjadlem obiad delikatny Zeby brzucho nie byl stratny Bo o trzewia to dbac trzeba Bo jak nie - to bedzie gleba. Tak mi zona powiedziala Jak sie wczoraj pakowala. Slowo zony – to rzecz swieta Wiedza o tym niemowleta Dzieci, dziadki, nastolatki I przyjazne mi sasiadki Udzielam sie wiec Wyspie Aby miec sumienie czyste. Zaraz swoje kosci zloze W puste malzenskie loze I zanudzac was przestane Bo wszystko jest napisane Co mialem na dzis powiedziec. (I tylek mnie boli tak dlugo siedziec.) no to juz nie jest taka amatorszczyzna - tu talent wielki sie ukrywa ![]() ![]() ![]() ![]() Phi
|
Post #8 Ocena: 0 2012-11-05 20:11:44 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2012-11-05 21:07:21 (13 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: Zaraz swoje kosci zloze
W puste malzenskie loze (...) Khem, khem... To sie calkiem milo sklada zes w sypialni swej samotny zgadnij, kto sie cicho skrada tradycyjnie przygod glodny, Gdzies wsrod mgiel na uroczysku niesmiertelnoscia znudzona snuje sie po swym zamczysku czyms tam znowu odurzona (wiec wyrzeknij jedno slowo, a bedzie uzdrowiona dusza moja) To na Twoje zawolanie oto jestem- gwiazdka z nieba ![]() i nic ponad Twa obecnosc i nic wiecej mnie nie trzeba tymczasem, ... ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #10 Ocena: 0 2012-11-05 21:13:06 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|