dobrze
ze wrociles w nasze strony
witaj bracie rozesmiany
Twe kokosy wielbia damy
czego szczerze ci zazdroszcze
bo ja dzisiaj...sobie poszcze
p...oddany Ci autor
motor
Str 45.7 z 61 |
|
---|---|
autor65 | Post #1 Ocena: 0 2010-11-28 19:41:02 (15 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
hej Marianie ogolony
dobrze ze wrociles w nasze strony witaj bracie rozesmiany Twe kokosy wielbia damy czego szczerze ci zazdroszcze bo ja dzisiaj...sobie poszcze p...oddany Ci autor motor człowiek się zmienia za ...granicą
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2010-11-29 12:14:24 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
znow mnie zdradzasz okrutniku
niegodziwcze, rozbojniku o leonce slodko sniles a mnie sama zostawiles Hail pijany jak ta bela czy sobota, czy niedziela pozytku z was nijakiego w ogole nie ma zadnego sniper gdzies po lasach biega taki to z niego kolega w wojsko caly czas sie bawi mnie bez broni tu ostawil autor sie romarzyl wielce pewnie znowu przy butelce cos tam sciemnia pieknej efce choc ona go wcale nie chce bo z krunschwitzem urzeduje juz od dawna go miluje z 4ary tez na boku kreci cos sie miedzy nimi swieci a ja sie wybralam sama gdzies daleko wczoraj z rana nowa milosc tam spotkalam i po prostu zwariowalam teraz sobie tesknie, szlocham w glowie wciaz mi brzeczy: kocham nie wytrzymam tu bez niego wiec poratuj mnie kolego polej trunku, przypal ziela taka rola przyjaciela by pocieszac mnie w niedoli uratowac od niewoli romantycznie zamotana nie potrafie myslec z rana chyba mi sie kreci w glowie sama nie wiem co z tym zrobie na Phoneya poznaniaka ramieniu znow bede plakac i w oparach wina, wodki topic swe milosne smutki *** a rekopis zagubiony w Saragossie znaleziony pali, kusi, neci, wabi a wiec to mnie dziś rozbawi? ![]() ![]() ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #3 Ocena: 0 2010-11-29 12:42:04 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2010-11-29 13:19:14 (15 lat temu) |
ano bredze moja droga
bom od rana juz sie spila ani mysle isc na plaze wciaz o ukochanym marze ![]() cos mi jeno w glowie swita ze jak Marian tu zawita i ujrzy mnie przy butelce to ucieszy on sie wielce a gdy w morskie fale skocze zlapie on mnie za warkocze ale zamiast mnie ratowac bedzie uczyl mnie nurkowac jeszcze pewnie mnie dobije lancuch zarzuci na szyje kotwice co w dol mnie zniesie a potem sie stad wyniesie a mnie Neptun zycie wroci bym sie srodze zemscic mogla bym muzyka i wierszami nowych zeglarzy uwiodla zimno, bialo za oknami przeto w tym znajomym szynku przedziwnymi miksturami racze sie tu przy kominku skoro ja sie upic musze i trzezwa sie stad nie rusze ty sie wiedzmo nie podmawiaj nastepna kolejke stawiaj! ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Post #5 Ocena: 0 2010-11-29 13:25:42 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2010-11-29 13:43:01 (15 lat temu) |
ach ja ognia sie nie boje
nie straszna mi inkwizycja moje milosne podboje to tym razem tajemnica ![]() skoro zwrocil ma uwage skoro mi zamacil w glowie skoro zburzyl rownowage znaczy- cudny z niego czlowiek ja w przebraniu sie wymykam i na terytorium wroga pod oslona nocy fikam tam zawiodla mnie ta droga wiecej rzec ja ci nie moge bo sprowadze na swa glowe zemste straszliwa Mariana zazdrosnego kasztelana ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Post #7 Ocena: 0 2010-11-29 18:21:37 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2010-11-29 18:41:25 (15 lat temu) |
to pewnie Nenna!
(i tak oto rodzą się plotki...) ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Post #9 Ocena: 0 2010-11-29 18:43:13 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2010-11-29 18:44:07 (15 lat temu) |
tłumaczą się winni
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|