Str 27 z 61 |
|
---|---|
AGALON | Post #1 Ocena: 0 2009-08-11 15:55:57 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Co sie tutaj porobilo???
Ino chwilke mnie nie bylo.. Tyle tutaj jest nowosci kilku nowych mamy gosci wypisuja o .. milosci Roza o swej bezsennosci Wypisuje tez Marianek to bywalec jest tu staly co usilno tu probuje romantyzmow przez dzien caly MagicSunny go olala, a Rozyczka go wysmiala nie sa chetne do milosci bo juz maja swoich gosci TYch co dbaja i kochaja wiec Mariana w du.. maja Nie podbijaj wiec Marianie nedzne Twoje te staranie moze to po okowity maja w nosie Cie kobity? I blagamy Cie tu wszystkie oszczedz panie tych widokow tych no wiesz... jak zes je zwal..?? aaa no tak - swych klejnotow... Zekne pozniej jeszcze tutaj bom ciekawa jestem tego co odpisze nasza Roza do amanta Jacentego. |
Post #2 Ocena: 0 2009-08-11 15:57:34 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2009-08-11 17:01:26 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2009-08-11 18:07:53 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2009-08-11 21:47:25 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2009-08-11 22:36:58 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Ja tak tylko w kwestii ksiecia co to ponoc byl do wziecia dawnom go tu nie widziala czyzbym znow cosik przespala? Zniknal anthrax nasz slodziutki przyjdzie nam zapijac smutki czy to w zamkowych piwnicach czy w pobliskich okolicach Mecza Roze senne mary snia sie po nocy koszmary Pomieszaly sie jej tresci forumowych opowiesci Otoz zjawil sie Jacenty i przypala jakies skrenty potem Roza sie spowiada zycie swe nam opowiada A kochanki Marianowe do igraszek wciaz gotowe rudowlose,tajemnicze ukrywaja swe oblicze Blyska kocimi oczyma spod kaptura ta dziewczyna nie kosmitka,nie dziewica ot-Agalon nierzadnica Taka jest Galadrii rada gdzie jest picie- jest zabawa gdzie impreza tam romanse tudziez inne mezalianse... ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
AGALON | Post #7 Ocena: 0 2009-08-12 11:06:59 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Dawno sie tak nie nasmialam
po tym, co tu przeczytalam Co to znaczy "myszowata" co to w nocy tylko lata? ![]() Oj Marianie powiem tak: doskonale wiem jak dbac o faceta, meza swego nie zostawiam go samego! Ugotuje i posprzatam, caly dzionek sie tu krzatam, A i w nocy dopilnuje czy mu czegos nie brakuje. Nie narzeka facet moj lecz docenia trud i znoj, A ze umiem kalkulowac swoim czasem gospodarowac, wiec ja moge se pozwolic, aby tutaj poswawolic ![]() ![]() ![]() Co do mego modowania powiem krotko no i zwiezle: jak sie ktosik tutaj pluje, brzydko sie tu zachowuje, to go biore w swe obroty, bo nie boje sie roboty. Tu porzadku sie pilnuje, swego slowa dotrzymuje wiec tu trzeba edytowac, kropki wstawiac,lamentowac zwlaszcza wtedy ,gdy ktos chlapnie epitetem lub nieskladnie. |
Post #8 Ocena: 0 2009-08-12 13:26:34 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2009-08-12 23:21:59 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2009-08-13 17:59:59 (16 lat temu) |
|