Str 21.7 z 61 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-07-10 18:25:59 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Kasia_red | Post #2 Ocena: 0 2009-07-10 20:40:27 (16 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
Nieśmiało na forum przywitać się chciałam
![]() Poznać ludzi z Anglii, lecz trochę się bałam Bo widzę towarzystwo wszędzie doborowe Znają się, złośliwią, humory morowe A ona – przyłazi, z buciorami wchodzi Dzień dobry nie powie, tylko węszy, smrodzi I rymów ciskać swobodnie nie umie Tu zły epitet, tam zdanie za długie Z prozą też miewa problemy Bo dawno nie miała narratorskiej weny Koniec, kropka, basta i rumieniec Ja tutaj pracuję, nie jestem odmieniec Marian, nalej wina, bo już nie wytrzymam Powitać chciałam, nic więcej nie mam. Jeszcze jedno, Marian, wątek tutaj super! Ale ha ha, uczniowie kopnęli Cię w kuper Mistrza przerośli, jego rymy, metafory Robią konkurencje, ot paskudne stwory Marian za piecem paznokcie skubie Nic nie pisze, w nosie sobie dłubie Maniuś, keep smiling, nie narzekaj Ripostuj, przeklinaj i na nic nie zwlekaj Wszystkich zalogowanych serdecznie pozdrawiam Lecz teraz uciekam, zdrowaśki odmawiam... ![]() Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2009-07-10 20:51:13 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2009-07-10 20:40:27, Kasia_red napisał(a): Nieśmiało na forum przywitać się chciałam ![]() Poznać ludzi z Anglii, lecz trochę się bałam Bo widzę towarzystwo wszędzie doborowe Znają się, złośliwią, humory morowe A ona – przyłazi, z buciorami wchodzi Dzień dobry nie powie, tylko węszy, smrodzi I rymów ciskać swobodnie nie umie Tu zły epitet, tam zdanie za długie Z prozą też miewa problemy Bo dawno nie miała narratorskiej weny Koniec, kropka, basta i rumieniec Ja tutaj pracuję, nie jestem odmieniec Marian, nalej wina, bo już nie wytrzymam Powitać chciałam, nic więcej nie mam. Jeszcze jedno, Marian, wątek tutaj super! Ale ha ha, uczniowie kopnęli Cię w kuper Mistrza przerośli, jego rymy, metafory Robią konkurencje, ot paskudne stwory Marian za piecem paznokcie skubie Nic nie pisze, w nosie sobie dłubie Maniuś, keep smiling, nie narzekaj Ripostuj, przeklinaj i na nic nie zwlekaj Wszystkich zalogowanych serdecznie pozdrawiam Lecz teraz uciekam, zdrowaśki odmawiam... ![]() pod wrazeniem orginalnego przywitania i wiatmy cie na wyspie ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #4 Ocena: 0 2009-07-10 20:51:47 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Kasia_red | Post #5 Ocena: 0 2009-07-10 21:07:39 (16 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
Efkakonefka i roza - bardzo Wam dziękuję
Już się nie rumienię, dobrze się tu czuję ![]() Na forum miłości? Marian, olaboga Co Ty robisz, aż mnie bierze trwoga Chociaż... w Piśmie jest napisane: Szukajcie a znajdziecie, może będzie Ci dane ![]() Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2009-07-10 22:59:43 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2009-07-11 00:23:14 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2009-07-11 00:33:37 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2009-07-11 10:20:49 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2009-07-10 21:07:39, Kasia_red napisał(a): Chociaż... w Piśmie jest napisane: Szukajcie a znajdziecie, może będzie Ci dane ![]() Niby ta jutrzenka,co z rana ginie gdzies w otchlani wczorajszych namietnosci pojawila sie w czerwien odziana nie w wojny kolor tym razem,...a w milosci Odmawia rozance,sle blogoslawienstwa a Ty wspomnien przyzywajac gorycz pochylony nad swym wlasnym stosem przeklinasz noc bezsilna,zlowroga , noc co z czelusci wezwales demony Odrzuc zlych doradcow szepty dzisiaj w nowym swicie nadzieja niech rozkwita dla Ciebie Niech oreze rdzewieje,niech nie bija dzwony oto uslysz glos lagodny jako ten spiew anielski w niebie Ona zjawila sie cala w czerwieni dumnej gdy juz trucizny kielich w obledzie siegnac miales Wyrzekla slowa znajome:to lubie ... czysca bramy otwaro! a Ty sniac, w zalu... nie uslyszales? (a bo draznia mnie te czestochowskie ![]() [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 11-07-2009 10:25 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #10 Ocena: 0 2009-07-11 15:28:09 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|