MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

moniunia

Post #1 Ocena: 0

2009-05-14 13:10:49 (16 lat temu)

moniunia

Kobieta

Z nami od: 16-02-2008

Nie ma sensu sobie głowy zawracać listami z NK. Uwierz mi, na modelki jest tyle chętnych dziewczyn,że oni naprawdę nie muszą ich szukać i to w dodatku na NK...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Webmaster

Post #2 Ocena: 0

2009-05-14 13:14:53 (16 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Wygląda to na klasyczny przykład wyłudzenia. Oczywiście, że za profesjonalne portfolio czy rejestrację w agencji modelek się płaci, ale jeśli chcesz zainwestować w taką przyszłość, powinnaś poszukać takiej agencji na własną rękę lub korzystając z pomocy znajomych czy osób (profesjonalne fora dyskusyjne) będących modelami/modelkami.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2009-05-14 13:15:34 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-05-14 13:16:02 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-05-14 13:16:43 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

aaannp

Post #6 Ocena: 0

2009-05-14 13:35:47 (16 lat temu)

aaannp

Kobieta

Z nami od: 21-04-2009

Zignoruj ich email. Zajrzalam na ich strone internetowa i definitywnie profesjonalistami to oni nie sa na 100%.

A swoja droga, ku przestrodze warto poczytac tutaj

[ Ostatnio edytowany przez: aaannp 14-05-2009 13:37 ]

Mama Erenka

Do góry stronyOffline

Strona WWW

littleflower

Post #7 Ocena: 0

2009-05-14 13:41:54 (16 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

no i ja to samo mysle, niestety ie wszystko zloto co sie swieci,
ale bylo milo uslyszec ze jest sie ladnym ;-)
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

AGALON

Post #8 Ocena: 0

2009-05-14 13:56:29 (16 lat temu)

AGALON

Konto usunięte

Ja dostalam cos podobnego, ale od Kamili ze studia metamorfozy i fotografii - URBAN SLINK - :-]

Tresc brzmiala nastepujaco:
Hej nazywam sie Kamila i pracuje w znanym
studiu metamorfozy i fotografi - URBAN SLINK - w samym centrum Londynu.
Pisze do Ciebie bo zauwazylam,ze mieszkasz w Londynie tak jak ja
i masz bardza ciekawa urode.Nie wiem czy kiedykolwiek bralas udzial
w modelingu albo czy fotografia jest jednym z twoich hobby ale mam dla
ciebie swietna oferte.

Chcialabym Cie zaprosic do mojego studia na 'makeover & professional photoshot' kompletnie ZA DARMO!
dla Ciebie jak i jednego goscia /chlopaka/meza/najlepsza przyjaciolke/czy kogos z rodziny.

jest to promocja swiateczna wiec mam do rozdania metamorfozy i sesje zdjeciowe jak prezet od naszej firmy
oczywiscie oferta jest krotka do momentu wypelnienia konkretnej liczby ja zamykam.

Ze wzgledu ze rozdaje je za darmo i cala metamorfoza jak i sesja trwa okolo 4h jednak musze miec pewnosc
ze kazda klientka sie pojawi na umowiona sesje stad jak kazde studio potrzebuje zwrotny depozyt w wysokosci
20f od osoby /normalna cena bez promocji siega do 100f/ poprzez karte kredytowa/debytowa
i jak sama nazwa wskazuje jest on oczywiscie zwrotny w momencie kiedy pojawisz sie na sesje.
Po przelanym przez telefon depozycie dostaniesz na koniec kod referencyjny ze dzieki niemu mozesz sprawdzic wszelkie informacje
ad. naszej firmy jesli bys tylko chciala. jak i dowod wplaty droga mailowa+oficialne zaproszenie od naszego studia.

Co ciebie czeka jak do nas odwiedzisz?

Na poczatku bedziesz miala darmowa maseczke,bedziesz miala malowane paznokcie jak i pilowanie
i darmowe napoje /soki/cole/wino/ dla relaksacji twojego umyslu i ciala.
Pozniej bedziesz bedziesz zaproszona na rozmowe do naszych najlepszych 'make up artists' gdzie bedziesz miala
konsultacje o jakim rodzaju makijazu i fryzurze zawsze marzylas a oni.. spelnia twoje marzenia!
Zwykle dziewczyny przychodza z czasopismami z konretnymi zdjeciami np. modelek / gwiazd holywood pokazujac
jaki makijaz i fryzure chca miec,to ulatwia zadanie naszym ekspertom gdyz wiedza dokladnie czego oczekujesz.

Gdy juz bedziesz miala profesionalny 'make up & hairstyle' zostaniesz zaproszona do nastepnego,fotograficznego studia
gdzie beda czekac na ciebie profesionalisci wysokiego kalibra - pracujacy z takimi gwiazdami jak David Beckham,white stripes
czy dla najpopularniejszych angielskich czasopism jak Nuts,Zoo,Heat zeby zaczac nasz drugi krok ' professional photoshot'.

Zrobia Ci okolo 40 zdjec w roznych stylach o ktorych ty zadecydujesz np merylin monroe,sexy kitten,business woman
czy typu celebrity /np.Katie Price,Kate Moss/, dla portfolio jesli chcialabys zaczac kariere w modelingu - jestesmy tutaj zeby
spelnic twoje marzenia!
albo po prostu zdjecia rodzinne,romantycznie jako para czy po prostu z najlepsza psiapsiolka - ty O tym decydujesz!

Kiedy skonczysz swoja sesje zdjeciowa zostaniesz zaproszona do 'viewing room' gdzie usiadziesz na kanapie i zobaczysz na
duzym ekranie wszystkie twoje zdjecia po metamorfozie gdzie obiecuje ci ze siebie nie rozpoznasz! nasi profesionalisci
kochaja to co robia wkladajac duzo w serca gdzie rezultaty sa zawsze oszalamiajace.

Twoj gosc bedzie mial ta sama szanse /metamorfoze+ profesionalna sesje zdjeciowa+opcje zakupu zdjec/

Co musisz zrobic zeby skorzystac z tej niesamowitej oferty?? /okreslona liczba osob jedynie bedzie zaproszona/

Najlepiej zostaw mi twoje imie i nazywisko,numer komorkii i mail na naszej klasie
a wtedy miedzy 10.00-18.00 sama zadzwonie do ciebie.

Zadzwon do biura 02074903311 i popros po angielsku o mnie -Kamila- a wtedy zarezerwuje ci dzien w ktorym mamy wolne sloty

Bedziesz musiala miec przygotowana karte debit/credit zeby uaktywnic twoj zwrotny booking w wysokosci £20 w przeciagu listopada a rezerwacje
jak wspomnialam sa do okresu swietcznego czyli do konca grudnia.
wiec zdecyduj jaki dzien ci odpowiada i o ktorej godzinie pomiedzy 10.00-16.00,z kim chcesz dzielic ta przygode
i twoj e-mail zebym mogla wyslac ci potwierdzajacy list jako dowod ze uiscilas oplate za rezerwacje.

Nie zmarnuj swojej szansy ktora ci daje,normalny koszt to £300 za wynajecie studia na pare h i ponad 300 za metamorfoze!
A ty to wszystko dostajesz absolutnie za darmo ze wzgledu na nasza swiateczna promocje!
Czekam na twoja odpowiedz.

Kamila

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #9 Ocena: 0

2009-05-14 13:59:43 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Cytat:

2009-05-14 12:58:28, anika84 napisał(a):
niestety tu sie myslisz, za sesje sie placi :D
ja wladowalam 120f w umowe z agencja ... niby najlepsza w uk... ale jak narazie tylko zadaja wiekszej kasy..
pisza ze ktos wybral mojego syna do sesji ale musze wniesc kolejna oplate.. wrrr

Cos wiem na ten temat.
Normalnie,to Ty nie wnosisz ŻADNEJ opłaty za wybranie Twojego syna do sesji.
Jak możesz wierzyć,że-ktos wybrał syna ale musisz wnieśc opłate?
Przecież musisz wiedzieć do jakiej to sesji jest zaproszony Twój syn czy też Ty sama? Kto jest klientem?
Pieniązki są pobierane owszem ale od kontraktu.Zazwyczaj jest to 20-30% zawartej umowy.Nic innego.
Za sesję czasem płaci się tzn za portfolio.Ale nie wnosi się żadnej innej opłaty.
Powiedzmy,że ja dam swoje córki,płace.I nagle agencja mówi-jest klient ale prosze najpierw zapłacić.Ja chce wiedzieć w jakim charakterze będą "pracować"?

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #10 Ocena: 0

2009-05-14 14:00:54 (16 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

skorzystalas????
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,