Szanowny kolega najwyraxniej nie jest w stanie zlożyć jednego zdania do kupy. A wypowiadać by się chciało, co? Do czworaków wracać a nie na salony ze swoją wsiową mądroscią tutaj!
Juz mi sie odechcialo. Twoje "salony" prztpomnialy mi scene z filmu "Ziemia obiecana". Pieczka chodzi po nich i mowi "...ja za to wszstko zaplacilem..."
Nie przejmuj się z tym salonem to jego stara śpiewka. Jest trochę pyskaty, ale nieszkodliwy. Ot zakompleksiony typek
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
nocne marki! a co powiecie na rannego ptaszka!
wstalem..lewa noga, zachaczylem o cos i sie wyp...em! Kto tu cos polozyl? zawolalem. To byl moj szlafrok zszedlem do kuchni, kanapka na sniadanie spadla mi maslem na dol, odloga byla juz dwa tygodnie nie sprzatana, nic to, zapalilem papierosa na uspokojenie nerwow...druga strona.
w kiblu szczotka mi sie odkrecila i zostala tam, moze ja ktos zauwazy i wyjmnie za wczasu?
mleko dla dziecka! tak jest wszedzie w mikrofali, na podlodze i meblach, nic to poczeka do obiadu moze matka mu cos da do zjedzenia, ja pojde polozyc sie do lozka , szlafrok mam na sobie aha nie bede sie dzis golil ...ja chce zyc!!!!!
Do zobaczenia wieczorem, mam nadzieje ze dozyjesz ide spac, koniec tego miauczenia- za chwile to sie chyba na prawde bede musiala upic...
ale tak od rana?
dzieki za linka,ale chyba cos zle nacisnalem bo mam komunikat na ekranie ...format disc?
zadzwonilem do zony i sie tez chyba pomylilem ale nie z numerem tylko imieniem ona ma Dorota nie Maria....
2010-08-06 11:08:58, autor65 napisał(a): dzieki za linka,ale chyba cos zle nacisnalem bo mam komunikat na ekranie ...format disc?
zadzwonilem do zony i sie tez chyba pomylilem ale nie z numerem tylko imieniem ona ma Dorota nie Maria....
Najbezpieczniej jest do wszystkich swoich kobiet mówić w stylu kotku, rybko, złotko lub jakoś tak. Wtedy uniknie się tego rodzaju pomyłek, nawet przez sen się nie walnie gafy