2010-08-06 03:05:30, Hail_Eris napisał(a): Nie nakłamał tylko napotkał obiektywne trudnosci w postaci totalnego braku zainteresowania ze strony odpowiednich czynników.
Najpierw czynniki błagaja o pomoc, a potem nie raczą odpowiedzieć.
Ok
do wiadomosci przyjeto, rozgrzeszenia udzielono
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
hmmm, nie wiedzialam ze tak emocjonalnie do tego Hail Eris podchodzisz...
ta piosenke na pobudzenie, to moze raczej komu innemu warto zaserwowac...
a tu cos na uspokojenie
...kultura i sztuka
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ale ogólnie, to żenuła. Nie rozumiem faceta. Niby chce - a nie chce. Taki biznesmen z koziej wólki.
Nawet nie ma na tyle klasy, żeby odpisać mi: "Wsadź pan sobie swoje pomysły tam, gdzie pan mozesz pana majstra w d**ę pocałować". Ech żyzń...
ja go az tak dobrze nie znam, w sumie... wcale go nie znam:D
ale i tak sie egoistycznie ciesze ze zostaniesz tutaj a moze nawet (zgodnie z jednym z moich zyczen kiedys dowodztwo obejmiesz
2010-08-06 03:22:42, Hail_Eris napisał(a): Oj nie obrazaj się o tą piosenkę... To nie do Ciebie było. W ogóle - do nikogo.
Lubię sobie tą melodyjkę zapodać z rana. Mnóstwo pozytywnych wibracji i odpowiednie nastawienie do interesantów.
A za kaptejna Nemo i Obrazek bardzo dziękuję.
gdziez bym smiala sie obrazac, toc nie w moim to stylu
tak mi przyszlo do glowy, ze niezle rytmy sie nadaja jako dedykacja dla osobnikow dzialajacych na nerwy- Kukiz potrafi
he he jeszcze przyjdzie koza do woza oby nie bylo za pozno
2010-08-06 03:29:34, Hail_Eris napisał(a): Bardzo pieknie dziękuję za pogawedkę i już dobranocał będę. Do zobaczenia!
pa
Szanowny kolega najwyraxniej nie jest w stanie zlożyć jednego zdania do kupy. A wypowiadać by się chciało, co? Do czworaków wracać a nie na salony ze swoją wsiową mądroscią tutaj!
Juz mi sie odechcialo. Twoje "salony" prztpomnialy mi scene z filmu "Ziemia obiecana". Pieczka chodzi po nich i mowi "...ja za to wszstko zaplacilem..."