MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kącik nocnego marka :)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 75 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 74 | 75 | 76 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

Str 75 z 113

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2010-06-29 02:38:00 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

nie ma mowy o spaniu, od 6ciu dni to moja pierwsza nocka w domu (hurra)
nazbieralo sie prasowania, zmywania he he... i innych takich, a w przerwach odrabiam zaleglosci czyli czytam to i owo

a niebawem noz w mojej rece rozprawi sie bezlitosnie z zerkajacymi ku mnie trwozliwie warzywkami, i bedzie z nich salateczka na jutro:)

postaram sie nad nimi nie znecac, zgina smiercia bezbolesna...
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

agnieszka32

Post #2 Ocena: 0

2010-06-29 02:40:19 (15 lat temu)

agnieszka32

Kobieta

Z nami od: 13-04-2009

Masz kochana zacięcie hahaha ja już sobie wyobrażam jak podpieram jutro się nosem w pracy i to przez 11 h;-)
Legenda o smoku uczy tego ...żeby nie brać się za byle barana:))))))))))

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2010-06-29 02:41:20 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Cytat:

2010-06-29 02:35:52, agnieszka32 napisał(a):
Nie wiem jak u Was ale u mnie jest burza i grzmi .....coś mi się wydaję że raczej nie usnę:-(

wchodnia Anglia spokojna, zadnych burz,
cieplo, letnio,
nic, tylko korzystac:)

edit:
no tak, tylko przez to "zaciecie" cale te upaly przesypiam he he

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 29-06-2010 02:42 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

agnieszka32

Post #4 Ocena: 0

2010-06-29 02:42:44 (15 lat temu)

agnieszka32

Kobieta

A to wygrzebałam na Onecie .....

facet.onet.pl/extra/8-modowych-koszmarow-o-ktorych-chcielibysmy-zapomn,3,3243083,artykul.html

:-]:-]

[ Ostatnio edytowany przez: agnieszka32 29-06-2010 02:44 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2010-06-29 02:44:57 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

nic nie widac, edit: (aha, o modzie, to "ide" poczytac;)

a dla mnie dzis z onetu kumpela wygrzebala to i przeslala na maila:

ona strzelec on skorpion

Wolność kontra zaborczość. Czeka ich długa i ciężka droga do uzyskania pewnej zgodności i trwałości związku. Głównym powodem nieustannych walk będzie obsesyjna zazdrość Skorpiona na tle zbyt swobodnej i ruchliwej Pani Strzelec. On przyzwyczajony by swej zdobyczy nie wypuszczać z rąk, a przynajmniej z oczu, przeżywać będzie chwile zgrozy, gdy ona oddali się zbyt daleko i na zbyt długo. O jego domniemaniach gdzie jest, z kim i dlaczego można by pisać powieści. Pod tym względem jego fantazja jest nieograniczona.

Ona, przyduszona i przytłamszona będzie szukała okazji by znów wyrwać się jak najdalej i na jak najdłużej. Czego nadszarpnięte już nerwy Skorpiona nie zniosą. A Pani Strzelec się nie podda. Za nic w świecie nie zrezygnuje ze swojej wolności. Jego podejrzenia są przecież bezpodstawne. Ona należy do uczciwych i wiernych kobiet. To, że spotyka się z mężczyznami nie oznacza, że musi partnerowi "przyprawiać rogi". Ma do obgadania mnóstwo spraw, a do załatwienia jeszcze więcej. Jednak gdyby Skorpion zechciał przytemperować swój język i przytłumić swoją zazdrość oraz pozwolić żyć jej własnym rytmem, mógłby liczyć na stabilny i ekscytujący związek.

Wzajemnie potrafili by sobie wiele dać. Ona wprowadziłaby w jego życie sporo radości i optymizmu. On za to nauczyłby ją ostrożności i "wyleczył" z naiwności. Pełni temperamentu i energii mogli by razem dojść do niejednego celu. Jednak tylko jedno w tym związku jest pewne: ognista i wręcz niepohamowana namiętność, nie koniecznie tylko w łóżku.

Macie trudny orzech do zgryzienia. Potraficie się sobą zafascynować i zakochać bez pamięci. Jednak obydwoje jesteście silnymi osobowościami znającymi swoją wartość.

he he

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 29-06-2010 02:46 ]

Do góry stronyOffline

agnieszka32

Post #6 Ocena: 0

2010-06-29 02:47:17 (15 lat temu)

agnieszka32

Kobieta

No no ciekawie brzmi ;-);-)

Ja jednak kapituluję i spróbuję usnąć choć na chwilkę ;-)

Nie znęcaj się zbytnio nad warzywkami:-D:-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2010-06-29 02:52:45 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Cytat:

2010-06-29 02:47:17, agnieszka32 napisał(a):
No no ciekawie brzmi ;-);-)

Ja jednak kapituluję i spróbuję usnąć choć na chwilkę ;-)

Nie znęcaj się zbytnio nad warzywkami:-D:-D

postaram sie;)

co do mody...
no coz, takie czasy byly, czlowiek musial sie wykazac inwencja tworcza, jesli nie mial ochoty wygladac jak cala reszta ...
pamietam jak Malgorzata Ostrowska mieszkala na osiedlu obok mnie, i kiedys ja zobaczylam w samie spozywczym he he
wygladala swietnie, dokaldnie jak na swoich teledyskach...
blyszczala w tlumie, pamietam ten obraz do dzis

a to sobie przypomnimy rok 86'
:)

tekst tej piosenki jest swietny:)

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 29-06-2010 02:56 ]

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2010-06-30 00:42:02 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

dobranoc
pchly na noc
karaluchy
pod poduchy
:)

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #9 Ocena: 0

2010-06-30 01:25:57 (15 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

medytuje sobie nad tym czy by sobie nie założyć konta na fb albo myspace, tak medytuje chyba od 2 lat i znowu mnie wzieło. jest sens posunąć sie do tego czynu czy szkoda czasu? do tej pory mi sie nie paliło więc poczekam z odpowiedzią. puki co śmignę fotę do galerii mw :-D

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 30-06-2010 01:29 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2010-06-30 02:49:49 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Cytat:

2010-06-30 01:25:57, Alter_Ego napisał(a):
medytuje sobie nad tym czy by sobie nie założyć konta na fb albo myspace, tak medytuje chyba od 2 lat i znowu mnie wzieło. jest sens posunąć sie do tego czynu czy szkoda czasu? do tej pory mi sie nie paliło więc poczekam z odpowiedzią. puki co śmignę fotę do galerii mw :-D

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Alter_Ego</i> 30-06-2010 01:29 ]

balwan pracus w srodku lata? :)

szkoda czasu;) lepiej pomedytowac nad ciekawszymi sprawami;)

Do góry stronyOffline

Strona 75 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 74 | 75 | 76 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,