2010-06-21 00:32:47, leonka napisał(a): Ty lepiej wyjdz z tego Srodziemia i do innej bajki zajrzyj - o Shreku nie slyszalas??? Moze to taka Fiona???
ostatnio do shrekowatosci to sie imc Marciniak przyznawal
a co do mojej niezwyklej urody...ach skromnosc nie pozwala mi mi tu na ogolnym, jednakowoz...
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
2010-06-21 00:28:40, 4ary napisał(a): Najkrotsza noc ale od jutra juz bedzie z gorki .
dzis jest najkrotsza noc?
omg!
o zlocie czarownic na smierc zapomnialam...
Spokojnie sa chyba dwie najkrotsze Bo jesli jutro jest najdluzszy dzien to noc przed i po chyba sa najkrotsze.
a wiec miotle czy inne moto rumaki czas dosiac i uleciec w dal
...
dla Ciebie rowniez...moj piekny Trunk89
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
topic z założenia miał być dla nocnych marków piszących od 1 do 5 w nocy więc sie załapałem bo u mnie zwyczajowo popołudnie. czas na paszę
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
2010-06-21 02:21:19, Alter_Ego napisał(a): topic z założenia miał być dla nocnych marków piszących od 1 do 5 w nocy więc sie załapałem bo u mnie zwyczajowo popołudnie. czas na paszę
o Alter_ego sie pojawilo i tez biedne spac nie moze...
czy az z tak daleka przybyl/o/a ze ma u siebie dzionek?
alter ma cały czas popołudnie i szykuje sie do przygotowania posiłku, dobieram sie do puszki nurishmentu truskawkowego jedno pssst i posiłek gotowy a właściwie suplement diety.
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
dziękować-dziękować. pograłbym w badmingtona ale nie ma chętnych na podorędziu, trudno sie mówi.