Str 8 z 18 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-05-07 05:09:30 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2009-05-07 07:25:35 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2009-05-07 08:04:18 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2009-05-07 08:14:22 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
MywMidlands | Post #5 Ocena: 0 2009-05-07 11:58:16 (16 lat temu) |
Z nami od: 04-05-2009 Skąd: Kettering |
O kurcze pieczone!
Macie na prawdę poważne problemy tu do omówienia. Nie dość że chrzanicie o jakichś partiach, Gordonach, Margeritach to jeszcze kwasicie o kapuście i przez "ogórki a sprawa polska" zakładacie wystąpienie z UE. >>tu nie chodzi o ogorki. Chodzi o, jak już wspomniałem, psucie naszego życia i ciagłe do niego wtracanie się przez brukselskich urzedasów. >>Ogórki im się nie podobają, krzywizna bananow (autentyczne !), robienie sera w tradycyjny sposób itd. itd. Kto wie, co im jeszcze do tych pustych łbów przyjdzie? JA WIEM. Tak mi się coś wydaje, że chodzi o upadek pewnej wytwórczości w różnych krajach aby tam potem sprzedawać produkty firm dla których lobbują. A w ich głowach jest nie pustka tylko chciwość. I to jest temat na to forum - na których zagłosować aby tą "samozwańczą oligarchię bezprawnie rządząca UE" obalić. CO DO INTERNETU to we wczorajszych chyba wiadomościach słynny polityk SLD Marek Siwiec, Europoseł powiedział "możemy spać spokojnie". No ale nie tak chyba spać żeby nas przegłosowali MOTYLEK! Na blogu: http://mywmidlands.blog.interia.pl/ mam już sporo linków. Zaglądaj tam. DOSTAŁEM LIST OD "POLACY GŁOSUJĄ". Potwierdzili, że można głosować na polskich Eurokandydatów ale trzeba o to pytać w Konsulacie, bo oni promują głosowanie na bryt-kandydat'ów. Konsulatos of Polandos jeszcze mi jadnak nie odpowiedantos. Czekantos. W każdym razie nie mogę jeszcze przyznać nagrody w taj sprawie /kto pierwszy mnie poinformuje gdzie będa okregi w których można głosować na pol-kand'ów i jak/. |
|
|
Superlover | Post #6 Ocena: 0 2009-05-07 12:09:11 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 21-03-2009 |
Cytat: 2009-05-06 13:46:03, WinstonSmith napisał(a): Cytat: 2009-05-06 13:08:49, Superlover napisał(a): Dla tych którzy mówią: poradzimy sobie doskonale bez Unii, małeprzypomnienie jak to sobie doskonale radziliśmy... znowu bzdury ludziom wciskasz, co ma piernik do wiatraka ? - patrz porozumienie w Schengen i Norwegia Onet wciska. Zgłoś do nich że kłamią. Na temat Norwegii już pisałem wcześniej w tym wątku. Jak zrobisz tak że Polska będzie miała 4 mln mieszkańców i 100mld baryłek ropy pod dnem Bałtyku możemy z miejsca wystąpić z Unii sam zagłosuję za tym. ps. jak dla mnie Unia może spokojnie zakazać ogórków kiszonych czy jak im tam. Nie cierpię ich ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Superlover 07-05-2009 12:22 ] Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią
![]() |
omarek86 | Post #7 Ocena: 0 2009-05-07 13:10:35 (16 lat temu) |
Z nami od: 16-04-2009 Skąd: crawley |
Czesc
Widze z troche mowicie o polityce. Moim zdaniem ta smieszna partia BNP jest na dobrej drodze do wygrania, zwazywszy na miejsca pracy, nie wiem jakie sa sondaze. Jak wygra BNP to anglia juz całkowicie zbankrutuje. Chociaz popieram fakt wypedzenia muslimow, bo sie strasznie rzucaja, a moralnie takiego prawa nie maja. Ciezko z ta Anglia jednym słowem P.S Onet to tki szajs ze sie w głowie nie miesci co oni za głupoty wypisuja. Chociaz czasami maja rację [ Ostatnio edytowany przez: omarek86 07-05-2009 13:12 ] |
Post #8 Ocena: 0 2009-05-07 13:19:17 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2009-05-07 14:25:21 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
MywMidlands | Post #10 Ocena: 0 2009-05-08 16:40:43 (16 lat temu) |
Z nami od: 04-05-2009 Skąd: Kettering |
Z PRZEMYŚLEŃ FILOZOFA:
"Kto staje się twoim przyjacielem na miesiąc przed wyborami, ten nigdy nim nie był i nigdy nie będzie." J. Straus filozof XXI wieczny Z AGITACJI POLITYKA: Ludzie! Nie dajcie z siebie zrobić mięsa wyborczego! Do czego mogą się przydać powstające obecnie grupy „Friends of Poland” przy czołowych brytyjskich partiach? Może mogły by odpowiedzieć na pewne pytania? Np. „Friends of Poland” przy partii rządzącej przez ostatnie 5 lat, mogła by może odpowiedzieć, dlaczego pozwalała na skrajny wyzysk i poniżenie Polaków pracujących w UK? A "Friends of Poland" przy partiach opozycyjnych, może by odpowiedziały, jak energicznie przeciwko temu stanowi protestowały? Więcej: http://mywmidlands.blog.interia.pl/ LISTA POLSKICH KANDYDATÓW, na których możemy głosować w UK: http://pe2009.pkw.gov.pl/PUE/PL/KOMITETY/4.htm Ps. "Polacy głosują" przysłali mi paczuszkę z ulotkami "Jesteś Równy - Możesz Więcej". Już leżą w naszym polskim sklepie. Acha! Dlaczego nie znamy jeszcze adresów okręgów wyborczych? MSZ ma zmieścić sie z ich ustaleniem do 21 dni przed wyborami. Więc pewnie do tego czasu będziemy musieli zaczekać. [ Ostatnio edytowany przez: MywMidlands 08-05-2009 16:56 ] |