2009-07-21 10:49:58, Jakobs napisał(a): Piekar, uwazaj z tamiflu ! poczytaj o tym leku i jego skutkach ubocznych. W Japoni ponad 100 dzieci omal nie umarla od tego "leku".
Mi to wyglada na zwykla grype, tak wiec powinna byc leczona zwyklymi lekami, najlepiej naturalnymi sposobami jak sie da.
Zgadzam sie z Toba:-W
Moje dzieciaki tez mialy takie objawy, wszystko zaraz zrzuca sie na SW:-W
Calpol na goraczke i syrop z cebuli i czosnku, naturalny i nieszkodliwy antybiotyk:-W
Tu gdzie miezkam lekarze nigdy nie zapisuja antybiotykow, na poczatku mnie to szokowalo, ale teraz jestem za. To sie sprawdza, "0" antybiotykow, w zamian witaminy i naturalne sposoby, antybiotyk tylko z koniecznosci, jak juz nic nie pomaga.
Z dokumentów zgromadzonych przez dziennikarkę Buergermeister
wynika, że Barack Obama ma udziały w Baxter,
jest więc tym samym zaangażowany w plan depopulacji.
Podobnie z resztą jak Donald Rumsfeld,
były sekretarz obrony USA za W.Busha
(ojciec kontrowersyjnego i rakotwórczego aspartamu),
który wykupił udziały w Roche
producenta Tamiflu niedługo przed wybuchem ptasiej grypy.
Po kilku miesiącach stał się milionerem...
2009-07-21 10:39:16, piekar10 napisał(a): Wymazu żadnego nie było , nasz synek ma goraczke powyzej 38 , silny katr , kaszel .Lekarz stwierdził ze to 100% SG. Zapisał dziecku Tamiflu, 10 tabletek.
no to ja przepraszam to chyba jakis jasnowidz....jaki to wirus mozna stwierdzic przez badanie.....
a objawy grypy albo nawet zwyklego przeziebienia...trzymalabym dziecko cieplo i w domku do poki nie wyzdowieje... i jesli nie goraczkuje pozyzej 38,5 to nawet nie podawalabym srodkow przeciwzapalnych/przeciwgoraczkowych
a z innej beczki ...dla dociekliwych jaka jest roznica pomiedzy pandemia a epidemia......nawet jesli brac pod uwage ile osob choruje....choc jesli sa tak diagnozowania jak przypadek dziecka piekara ....to daje do myslenia ......
no i faktem jest tysiace w panice poleca i wykupia te tamiflu czy sie zaszczepia .....
a moj tato mawial...telewizja klamie .....nic sie nie zmienia
2009-07-21 10:39:16, piekar10 napisał(a): Wymazu żadnego nie było , nasz synek ma goraczke powyzej 38 , silny katr , kaszel .Lekarz stwierdził ze to 100% SG. Zapisał dziecku Tamiflu, 10 tabletek.
no to ja przepraszam to chyba jakis jasnowidz....jaki to wirus mozna stwierdzic przez badanie.....
Kilka postów wyżej wyjaśniłem jak się klasyfikuje przypadki SG w UK.Nic dodać,nic ująć.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.