Str 13 z 50 |
|
---|---|
Jakobs | Post #1 Ocena: 0 2009-07-02 22:25:16 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Si vis pacem, para bellum.
|
Jakobs | Post #2 Ocena: 0 2009-07-03 19:44:30 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Czwarta ofiara AH1N1 w UK; pierwsza w Londynie
Cytat: 19-letni mężczyzna chory na "świńską grypę" zmarł w Londynie. To czwarta śmiertelna ofiara AH1N1 w Wielkiej Brytanii - informuje BBC.
Mężczyzna z południowego Londynu miał także inne problemy zdrowotne. Przebywał w szpitalu w londyńskim Lewisham. Testy przeprowadzone po jego śmierci wykazały, że był chory na grypę AH1N1. Zapowiedziano, że nie zostaną ujawnione żadne dodatkowe informacje na temat pacjenta. W ostatnich tygodniach liczba zdiagnozowanych zachorowań na AH1N1 znacznie wzrosła i przekroczyła 1900 osób. Si vis pacem, para bellum.
|
marcinb | Post #3 Ocena: 0 2009-07-03 21:34:44 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Wszystkim tym, ktorzy powaznie mysla ze tytulowa grupa to proba zmniejszenia ludzkiej populacji proponuje poczytac informacje na temat wirusa Ebola. Wskaznik smiertelnosci 90%. Wystarczy jedna zainfekowana osobe wsadzic na poklad samolotu i wyslac w prezencie do USA czy Europy i grypa hiszpanka bedzie wydawac sie przykrym przeziebieniem.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
Jakobs | Post #4 Ocena: 0 2009-07-04 16:20:48 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2009-07-03 21:34:44, marcinb napisał(a): Wszystkim tym, ktorzy powaznie mysla ze tytulowa grupa to proba zmniejszenia ludzkiej populacji proponuje poczytac informacje na temat wirusa Ebola. Wskaznik smiertelnosci 90%. Wystarczy jedna zainfekowana osobe wsadzic na poklad samolotu i wyslac w prezencie do USA czy Europy i grypa hiszpanka bedzie wydawac sie przykrym przeziebieniem. Zgodze sie ze sa bardziej smiercionosne wirusy, ktory moga wywolac prawdziwa pandemia, bo obecnie to chyba mamy doczynienia z medialna pandemia. Co do depopulacji to rwoniez nie wydaje mi sie zeby sam wirus swinskiej grypy byl w stanie zabic kilka milardow ludzi. Uwazam ze jezeli ktos wymysli tak chory plan depopulacji to raczej uzyje do tego szczepionek, ktore beda OBOWIAZKOWE, czyli ludzie beda zmuszani do szczepien. Przed choroba mozna sie jakos bronic i ustrzec ale przed szczepionka juz nie. Kanada juz wprowadzila program przymusowych szczepien. a informacje dotczace bezpieczenstwa szczepionki beda ograniczone. Czyli nie wiemy czym naprawde beda nas szczepic. Norwegia rozpoczyna jesienia program masowych szczepien. Przypuszczalnie na jesien rowniez w UK pojawi sie taki program i pytanie co wtedy ? Dac sie zaszczepic czy nie ? Poszukajcie na temat zarowno zalet jak i powiklan, skutkow obocznych szczeionek. O szczepinkach od 1:24 [ Ostatnio edytowany przez: Jakobs 04-07-2009 16:33 ] Si vis pacem, para bellum.
|
SiwyZmc | Post #5 Ocena: 0 2009-07-04 17:25:13 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2008 Skąd: Polska |
Szczerze mowiac to zwykla grypa zabija rowniez i jakos o niej nie mowi sie zbyt wiele....nie wiem ale mi sie wydaje ze to jakies wielkie bzdury. Mam nadzieje ze sie nie myle:/
|
|
|
Jakobs | Post #6 Ocena: 0 2009-07-04 17:41:15 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2009-07-04 17:25:13, SiwyZmc napisał(a): Szczerze mowiac to zwykla grypa zabija rowniez i jakos o niej nie mowi sie zbyt wiele....nie wiem ale mi sie wydaje ze to jakies wielkie bzdury. Mam nadzieje ze sie nie myle:/ Dokladnie, na zwykla grype na calym swiecie umiera okolo 500.000 osob, podczas gdy na swinska od poczatku roku zmarlo okolo 200 osob i z tego powodu oglosili swiatowa pandemie pierwszy raz od chyba 40 lat !!! przeciez to sie kupy nie trzyma ! TVN24 i inne stacje manipuluja liczba ofiar od samego poczatku, podawano ze zmarlo 140 osob a nastepnego dnia podane ze dopiero 14 i bez slowa wyjasnienia przeszli do kolejnego tematu. Tak samo wypowiadal sie profesor i zapewnial ze ten wirus powstal naturalnie, podczas gdy kilka dni temu w UK chyba w Daily Telgraph naukowcy przyznali ze ten wirus powstal w laboratorium i jest dzielem czlowieka a nie przyrody i komu tu wierzyc. Zasypuja nas glupotami, mieszaja z prawda i wes cos z tego zrozum. Ja wciaz uwazam ze to wszytsko to medialne straszenie ta grypa w celu wymuszenie szczepien, co sie dla nas zle skonczy ![]() Si vis pacem, para bellum.
|
LaylaJewels | Post #7 Ocena: 0 2009-07-05 00:51:19 (16 lat temu) |
Z nami od: 04-07-2009 Skąd: Edynburg |
Media nachalnie zarzucaja nas swinska grypa.
Odnosze wrazenie, ze mamy do czynienia z jakas potezna kampania reklamowa na temat tej domniemanej choroby. To wszystko wyglada jak natarczywy marketing a nawet propaganda. Poczatkowo, tuz po jej rzekomym pojawieniu sie swiat obiegla informacja o pandemii swinskiej grypy. Gdy w UK zachorowalo zaledwie 8 osob media nazwaly to pandemia. Prawdopodobnie autorzy tych wiesci nie rozumie definicji slowa pandemia. Udezyly mnie juz wtedy zdjecia przerazonych brytyjczykow w maskach, maski przeciw grypie na samym poczatku doniesien prasowych??? Juz wtedy pokazywano nam ludzi zastraszonych choroba, zanim ta choroba sie pojawila. Zastanawiajace bylo tez, dlaczego piszac o Danii albo Francji pokazywali zwykle w maskach przechodniow skosnookich? Tak, tak, moze to byly jakies odgrzewane foty z saars? Kiedy w Danii odnotowano 2 przypadki swinskiej grypy, umieszczono zdjecia azjatow w bialych maskach... Zdjecia, dolaczane do artykulow o swinskiej grypie, ktore powinny byc wedlug mnie dokumentalne zdecydowanie czesciej przypominaja zdjecia reklamowe. czy to nie zastanawia? Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze. Ktos chce zrobic spora kase na swinskiej grypie. Z reszta juz to robi. W koncu sam rzad uk zakupil tyle szczepionek, aby starczylo dla calej populacji zamieszkujacej wyspy. Milony juz poplynely do kieszeni producentow szczepionek Dokonuje sie na naszych oczach poteznych transakcji finansowych, kosztem naszego spokoju i normalnego zycia, ktore nam odebrano. Odbiera sie nam poczucie bezpieczenstwa. Jestesmy zastraszani niebezpieczna choroba a nawet smiercia, by przekonac nas w nastepnym etapie do przyjecia szczepionek. Farmaceutyczne giganty posuwaja sie za daleko, podobnie jak podkupione media i politycy, ktorzy biora udzial w tym gigantycznym oszustwie. Layla
|
no_wayy | Post #8 Ocena: 0 2009-07-05 00:55:41 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-01-2007 Skąd: Sheffield |
Sama piszesz czy kopiuj-wklej?
Jeśli sama to gratuluje zapału i samozaparcia ![]() |
ParaDox | Post #9 Ocena: 0 2009-07-05 21:15:04 (16 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
100,000 new cases predicted each day by the end of August
...there would be 40 deaths a day by the end of August... All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|
Post #10 Ocena: 0 2009-07-06 19:19:00 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|