MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pandemia Swinskiej Grypy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 12 z 50 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 48 | 49 | 50 ] - Skocz do strony

Str 12 z 50

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jakobs

Post #1 Ocena: 0

2009-06-27 14:30:38 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Cytat:

2009-06-27 10:15:49, anneczka napisał(a):
A mnie łapie jakieś wredne grypsko :(((((

spoko, nie martw sie, ja dopiero sie wyleczylem, tez mi sie jakas grypa przyplatala, ale wzialem 2x polopirynaS + 2x cerutin i po 2 dniach owiele lepiej sie czulem.
Swinska grypa mozna sie zarazic, tym bardziej jak ktos pracuje np na lotnisku czy w hotelu gdzie mozna sie styknac z ludzmi z roznych krajow itp. ale ta tez jest wyleczalna.
Bardziej bym sie obawial przymusowych szczepien :(
Si vis pacem, para bellum.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anneczka

Post #2 Ocena: 0

2009-06-27 15:59:33 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

Z nami od: 20-09-2007

Cytat:

2009-06-27 14:30:38, Jakobs napisał(a):
Cytat:

2009-06-27 10:15:49, anneczka napisał(a):
A mnie łapie jakieś wredne grypsko :(((((

spoko, nie martw sie, ja dopiero sie wyleczylem, tez mi sie jakas grypa przyplatala, ale wzialem 2x polopirynaS + 2x cerutin i po 2 dniach owiele lepiej sie czulem.
Swinska grypa mozna sie zarazic, tym bardziej jak ktos pracuje np na lotnisku czy w hotelu gdzie mozna sie styknac z ludzmi z roznych krajow itp. ale ta tez jest wyleczalna.
Bardziej bym sie obawial przymusowych szczepien :(
ja myślę, że na tym etapie świńską grypą można zarazic się już wszędzie:-o
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót:)

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

karjo1

Post #3 Ocena: 0

2009-06-27 19:42:49 (16 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Oj mozna, maz przywlokl jakas zaraze ze spotkania rodzicow w szkole. I powoli nas rozklada :(.
Za to pocieszajace, ze zainfekowana dziewczynka szybko dochodzi do siebie, a lepiej latem niz zima to przechodzic.

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #4 Ocena: 0

2009-06-27 20:18:39 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Specjaliscie mowia ze najwieksza liczba zachorowan i niestety zgonow bedzie na jesien/zime :-(

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #5 Ocena: 0

2009-06-27 20:20:51 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Niedawno Stan Massachusetts uchwalił ustawę stanową S18 która zezwala na:

1. Wejście do domu bez nakazu, nie musi być potwierdzonego zachorowania do najścia.
2. Nakaz przyjęcia lekarstwa np szczepionki.
3. Stan może zniszczyć twoje mienie, jeśli jest skażone.
4. Stan może używać twoich danych medycznych bez twojej zgody.
5. Stan może ograniczyć swobodę poruszania, np nie możesz opuścić domu.
6. Stan może używać gwardii narodowej policji i innych służb aby wymusić podporządkowanie się ludzi.
7. Stan nie będzie karał tych którzy doniosą na osoby nie chcące się podporządkować.
8. Jeśli nie dostosujesz się do ustawy, możesz dostać karę grzywny nawet 1000 dolarów dziennie lub karę więzienia do 30 dni, albo to i to.

Swine Flu Martial Law Bill Clears Massachusetts Senate

ciekawe jak ta wyglada w UK ?

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #6 Ocena: 0

2009-06-27 20:51:33 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

LEGAL ACTION YOU CAN TAKE AGAINST FORCED VACCINATIONS

Cytat:
If you live in the USA, Canada, Japan or Europe, you could be forced to take a vaccination against the swine flu this fall.

But you can take legal action today using documents ready to download from the website of Dr Bill Deagle http://www.nutrimedical.com/ or this website in Switzerland. Many thanks to Detlev Hegeler for risking an attack by hackers!

Do góry stronyOffline

anneczka

Post #7 Ocena: 0

2009-06-28 03:51:08 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

Cytat:

2009-06-27 19:42:49, karjo1 napisał(a):
Oj mozna, maz przywlokl jakas zaraze ze spotkania rodzicow w szkole. I powoli nas rozklada :(.
Za to pocieszajace, ze zainfekowana dziewczynka szybko dochodzi do siebie, a lepiej latem niz zima to przechodzic.

Mój przyniusł jakieś cholerstwo z pracy i teraz ja spac w nocy nie moge:(rozkłada na maxa.....oby tylko to nie było to....:(

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #8 Ocena: 0

2009-06-29 22:42:33 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Dziewczynka zmarła na AH1N1

Cytat:

Brytyjskie służby medyczne poinformowały w poniedziałek, że kilkuletnia dziewczynka zmarła po zachorowaniu na grypę A/H1N1. To trzecia ofiara nowej grypy w Wielkiej Brytanii.
Dziewczynka zmarła w piątek w szpitalu dziecięcym w Birmingham. Media informują, że dziewięcioletnia pacjentka miała też inne problemy zdrowotne, ale w chwili śmierci cierpiała na tzw. świńską grypę.

Według brytyjskiego Ministerstwa Zdrowia od piątku w kraju odnotowano ponad 1,6 tys. nowych zachorowań, co podniosło ich liczbę do prawie 5940. U większości pacjentów choroba przebiega łagodnie, ale u pewnej małej części stan jest ostry - głosi oświadczenie resortu.

14 czerwca w Szkocji odnotowano pierwszy w Europie przypadek śmiertelny nowej grypy. W sobotę w szkockim szpitalu zmarła druga w W. Brytanii ofiara tej choroby - 73-letni mężczyzna z poważnymi problemami zdrowotnymi.

Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) podała w poniedziałek, że na nową grypę zachorowały dotąd 70 893 osoby na całym świecie. 311 z nich zmarło w 116 krajach i terytoriach. Liczba odnotowanych chorych była o ponad 11 tys. większa niż w piątkowym bilansie.

Najszybciej chorych przybywa w Stanach Zjednoczonych, gdzie obecnie zarejestrowano ponad 27,7 tys. przypadków i 127 zgonów.

Do góry stronyOffline

anneczka

Post #9 Ocena: 0

2009-06-29 23:16:53 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

a po czym odróżnić tą grypę od zwykłej?????skoro maja takie same objawy ...

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #10 Ocena: 0

2009-06-30 07:07:05 (16 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

:-)

Do góry stronyOffline

Strona 12 z 50 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 48 | 49 | 50 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,