MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przyjazń na emigracji- istnieje coś takiego?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 2 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

andreek

Post #1 Ocena: 0

2009-02-27 22:14:22 (16 lat temu)

andreek

Mężczyzna

Z nami od: 27-06-2008

Cytat:

2009-02-27 22:05:42, misiamisia1 napisał(a):
Witam wszystkich mieszkam na wyspach prawie trzy lata i muszę powiedzieć że mam dwie rodziny przyjaciół i nikt nie patrzy na to kto ile ma na koncie. Nasze dzieci się przyjaznią i co jakie uroczystości co w polsce napewno odbywały by się w gronie rodzinnym to tu na emigracji spędzamy wspólnie. Pozdrawiam:-P

Fajnie macie,my tez mieszkamy tutaj trzy latka z haczykiem,ale doświadczenia jak w postach powyżej.Znajomych mamy ale do przyjaźni
to jeszcze daleka droga.Pozdr.:-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-02-27 22:43:08 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #3 Ocena: 0

2009-02-27 22:47:21 (16 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

To podobnie jak Ja - znajomosc na zasadzie pomozesz mi to bede Twoim polskim kolega. Raz pomoglismy znajomemu ktory nie potrafil sobie niczego zalatwic bo po prostu niegdzie nie potrafil sie dogadac. Maz z nim wszedzie jezdzil nawet pomogl mu zalatwic mieszkanie z counsilu bo nie mieli gdzie mieszkac. Kolegowalismy sie moze dwa lata. Teraz jak maja juz wszystko, ze tak powiem pozalatwiane to niestety juz nas nie znaja. Ale nie mam do nikogo pretensji bo tlumacze sobie, ze ja kiedys tez moge potrzebowac czyjejs pomocy.
:-)

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-02-27 22:50:58 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-02-27 23:04:20 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Green75

Post #6 Ocena: 0

2009-02-27 23:27:53 (16 lat temu)

Green75

Kobieta

Z nami od: 25-09-2007

Zauważyłam, że niektórzy pseudo znajomi, przy przypadkowym spotkaniu, udają, że mnie nie widzą a ostatnio jeden taki zadzwonił, bo oczywiście miał sprawę , to nie zdzierżyłam i wypaliłam:
-teraz to się pytasz co u mnie słychać a na ulicy nawet cześć nie powiesz?
Podobne sytuacje pod szkołą do której odprowadzam dziecko, dwie dziewczyny za przeproszeniem ryj w drugą stronę odwracają, by tylko cześć nie wydusić.
Strasznie brakuje mi znajomych i przyjaciół. :( W Polsce miałam ich kilkoro, teraz tylko email został i od wielkiego święta spotkanie na żywo. :(

Do góry stronyOffline

vitek

Post #7 Ocena: 0

2009-02-27 23:43:22 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Fakt są i tacy. Kiedyś wielki kolega a potem przeprowadził się, nowe towarzystwo, i jak przypadkiem spotkasz takiego na ulicy czy w sklepie to udaje że cię nie zna... cześć mu nie przejdzie przez gardło...

Ja mam chłodny stosunek do tych którzy początkowo zbyt się narzucają ze swoim towrzystwem. Tacy albo czegoś chcą, albo nikogo jeszcze nie znają a gdy poznają to przechodzą do kategorii opisanej wyżej. A gdy ktoś się zachowuje normalnie to wiem że (raczej) jest ok

Za to tu na forum jesteście w porządku. Jest kilka osób ewidentnie pogrzanych, ale nawet oni pełnią jakąś funkcję, przynajmniej można się pośmiać jacy to ludzie głupi są albo posprzeczać.. :-)

[ Ostatnio edytowany przez: vitek 27-02-2009 23:45 ]

The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ciesza

Post #8 Ocena: 0

2009-02-27 23:53:06 (16 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

W drodze wyjatku znalazlam na wyspie prawdziwa przyjazn, nie sadze, ze jakis blachy powod moglby ja zniszczyc.
Znajomych mialam tez szczerych wiec chyba nie mam co narzekac:-]

Do góry stronyOffline

ciemny33

Post #9 Ocena: 0

2009-02-27 23:57:15 (16 lat temu)

ciemny33

Konto zablokowane

Z nami od: 26-01-2008

Cytat:

2009-02-27 23:43:22, vitek napisał(a):
Fakt są i tacy. Kiedyś wielki kolega a potem przeprowadził się, nowe towarzystwo, i jak przypadkiem spotkasz takiego na ulicy czy w sklepie to udaje że cię nie zna... cześć mu nie przejdzie przez gardło...

Ja mam chłodny stosunek do tych którzy początkowo zbyt się narzucają ze swoim towrzystwem. Tacy albo czegoś chcą, albo nikogo jeszcze nie znają a gdy poznają to przechodzą do kategorii opisanej wyżej. A gdy ktoś się zachowuje normalnie to wiem że (raczej) jest ok

Za to tu na forum jesteście w porządku. Jest kilka osób ewidentnie pogrzanych, ale nawet oni pełnią jakąś funkcję, przynajmniej można się pośmiać jacy to ludzie głupi są albo posprzeczać.. :-)

[ Ostatnio edytowany przez: <i>vitek</i> 27-02-2009 23:45 ]

ty jestes jednym z nich VITEK,niestety:-)

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #10 Ocena: 0

2009-02-28 00:00:26 (16 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Znajomych to my kilkoro mamy tu w Londynie ale przyjaźń to dla mnie czysta utopia.Zwłaszcza w UK.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 2 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,