MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Moja opinia o tym forum

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

stara65

Post #1 Ocena: 0

2009-01-29 18:43:29 (17 lat temu)

stara65

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Witam wszystkich! jestem tu pierwszy raz jako forumowiczka tak to jak mialam czas to tu zagladalam i czytalam komentaze.niewiem czy jeszcze kiedys tu wejde ale zalozylam to konto zeby moc dodac swa opinie.Czy wy ludzie czytacie czasem co piszecie,widze czesto jak nasmiewacie sie z innych rodakow ktorzy pisza prosza o pomoc.czasem niektorych oczerniacie posadzacie o rozne rzeczy.
ja sie dziwie tez kto ma tyle czasu zeby tu siedziec i pisac od switu do poznej nocy,czy wiekszosc z was niepracuje tylko siedzi w domach.Jestescie czasem smieszni w swych opiniach a czasem okrutni,no i wiem ze albo zmieszacie moja osobe z blotem albo nie bedzie odzewu.

Pozdrawiam Wszystkich i zycze milego wieczoru

MIEJCIE WIECEJ SERCA,SERDECZNOCI,MILOSCI DLA BLIZNICH

Uwaga moderatora: Zmienilam temat na bardziej odpowiedni.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

wisienka80

Post #2 Ocena: 0

2009-01-29 18:54:42 (17 lat temu)

wisienka80

Kobieta

Z nami od: 23-01-2009

Witam!Zgadzam się z Tobą w zupełności.Jestem zalogowana na forum od niedawna a przedtem tylko czytałam opinie innych i śledziłam tematy poruszane tutaj.Mam wrażenie ,że niektórzy popisują się jak moga i wygląda na to,że dla nich rozrywką jest dowalanie ludziom.Ludzie piszacy tutaj nieraz oczekują od nas pomocy,rady a nie zmieszania z błotem.Na szczęście są i dobre duszyczki.Mimo wszystko wierze w uczciwość ludzką i serdecznie wszystkich pozdrawiam:-D

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2009-01-29 18:55:27 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #4 Ocena: 0

2009-01-29 19:02:08 (17 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Sa tacy ktorzy pisza, sa tacy ktorzy czytaja. Sa tez tacy, ktorzy nie czytaje tego co sami pisza lub nie czytaja tego co pisza inni. Sa tacy, ktorzy nie rozumieja tego co napisali, inni tez tego nie rozumieja ale sa wyrozumiali. Sa tacy ktorym nie chce sie (lub nie potrafia) skorzystac z wyszukiwarki, albo zadaja idiotyczne pytania typu: czy jest potrzebny paszport na wjazd do Walii? Jaki elektorat takie forum. Jest cos dla milosnikow Polsatu i czytelnikow Joyce'a. Jak to w zyciu.

Do góry stronyOffline

beata76

Post #5 Ocena: 0

2009-01-29 19:29:12 (17 lat temu)

beata76

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Cytat:

2009-01-29 18:43:29, stara65 napisał(a):
...
ja sie dziwie tez kto ma tyle czasu zeby tu siedziec i pisac od switu do poznej nocy,czy wiekszosc z was niepracuje tylko siedzi w domach....

Ale w czym problem,kto ma czas to siedzi i pisze i to jego sprawa
Po drugie jezeli zagladalas tu tylko czasem to musialas zagladac chyba do watkow w ktorych akurat sie z kogos nasmiewali a nie takie tylko tutaj sa.
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #6 Ocena: 0

2009-01-29 19:36:44 (17 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Fakt faktem, sa tu tacy, ktorzy dowalaja sie do autorow, a nie do meritum sprawy. Jednak czasami, kiedy sie ktos nacpa i pozniej pisze... trudno sie nad tym nie pochylic z troska...
No i niektore pytania sa naprawde odjazdowe. Przypuszczenia typu paszport na wjezdzie do Walii, dla niektorych brzmia, jak domniemywanie, ze Ziemia jest plaska...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

stara65

Post #7 Ocena: 0

2009-01-29 19:38:17 (17 lat temu)

stara65

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2009-01-29 19:29:12, beatakrzos napisał(a):
Cytat:

2009-01-29 18:43:29, stara65 napisał(a):
...
ja sie dziwie tez kto ma tyle czasu zeby tu siedziec i pisac od switu do poznej nocy,czy wiekszosc z was niepracuje tylko siedzi w domach....

Ale w czym problem,kto ma czas to siedzi i pisze i to jego sprawa
Po drugie jezeli zagladalas tu tylko czasem to musialas zagladac chyba do watkow w ktorych akurat sie z kogos nasmiewali a nie takie tylko tu

staralam sie czytac ciekawe dla mnie watki a szczegolnie ktore dotyczyly problemow ludzi zwiazane z pobytem na obczyznie czyli samo zycie,i bylam przerazona jak to ludzi zamiast pomoc,doradzic to jechali po tej osobie ze strach,a staram sie czytac raczj dokladnie o co prosza ludzie i jakie sa odzewy.

pozdrawiam

Do góry stronyOffline

beata76

Post #8 Ocena: 0

2009-01-29 19:43:49 (17 lat temu)

beata76

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Jedni sa tu po to zeby pomagac inni po to zeby sie posmiac ale jak widac forum istnieje i zapewne nie jedna osoba znalazla tu odpowiedz na nurtujace ja pytanie
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-01-29 19:47:18 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mak4701

Post #10 Ocena: 0

2009-01-29 19:51:44 (17 lat temu)

mak4701

Kobieta

Z nami od: 12-04-2007

A ja natomiast zauwazylam ze wystarczy az ktos pierwszy sie wychyli z obelgami... to pozniej leci.... jak jedna strzala.... Aby tylko sie odwazyl ten jeden pierwszy.... w grupie chyba razniej stad wniosek...??? Żenada.
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,