MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ewamik

Post #1 Ocena: 0

2009-01-12 14:43:05 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Ja jestem jak najbardziej-ZA!!!
Moja młodsza córka urodziła się w Polsce 4lata temu.Dobe po porodzie przyszła pielęgniarka z taka fajna aparaturka i mierzyła słuch mojej córeczki.Naklejki były wszedzie-czerwone serduszka.Synek sąsiadki z sali cos miał ze słuchem i ponownie miał badany słuch dnia następnego i w dalszym ciągu cos niepokoiło pielegniarkę.Dziewczyna dostała skierowanie do specjalisty.
Cieszyłam,że że ja równiez przyczyniłam się do kupna aparatury badającej słuch u noworodków.To jest niesamowite.
Mój kuzyn,co miał praktyki w OIOM-ie dzięciecym mówił,że wszystkie aparatury maja czerwone serduszka.Karetka u mnie w miejscowości ma czerwone serduszko.
Denerwuja mnie ludzie,co posądzają Owsiaka o kradziez kasy."Podobno" ma wille ale nikt jest nie widział ale wie,że "podobno ma wypasiona chate" i jeździ"wypasiona furą"
Owsiak wyraźnie powiedział,że każdemu moze pokazac dokumenty,księgi itd.Czemu tak jada na niego? czy ktoś mógłby zając się orkiestrą? Nie.Lepiej gadać,najeżdżać,mieszkac z błotem..tak jak pozal się Boże-Rydzyk i jego mafia torunska.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anneczka

Post #2 Ocena: 0

2009-01-12 23:30:15 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

Z nami od: 20-09-2007

No właśnie ewamik, masz rację!! Dopuki czyjeś dziecko nie skorzysta ze sprzętu kupionego przez WOSP często pojawiają się wątpliwości, negatywne recenzje i wiele pytan, niech se i on ma tą wille, fure, wypasiony dom ale facet robie cos wspaniałego, dzięki niemu nasze dzieci mają robione podstawowe badania słuchu po porodzie, wiele dzieci korzysta z inkubatorów i setek tysiecy innych aparatur zakupionych przez WOSP, gdby nie Owsiak npolskie oddziały dziecięce nie miały by czym badac naszych dzieci, niestety tak jest, że polscy politycy nie dbaja o polske TYLKO O ZASPOKAJANIE WŁASNYCH POTRZEB... DLA OWSIAKA BRAWO Z MOJEJ STRONY!!!!
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,