MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Odpowiadajcie na temat!!!!!

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-01-18 20:26:01 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

londyn62

Post #2 Ocena: 0

2009-01-18 20:34:02 (16 lat temu)

londyn62

Z nami od: 01-11-2007

dobry temat bo ja ciagle robie byki ze az strach hehehe,pozdrawiam wszystkich;-)

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #3 Ocena: 0

2009-01-19 00:50:00 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Cytat:

2009-01-12 13:59:49, bloby00 napisał(a):
anmi - a ja się wcale nie czepiam, że mnie poprawiłeś :-) Wręcz dziękuję, bo inaczej to bym się sam nie kapnął :-]

ironiqus - po pierwsze, dziwna sprawa, że firefox przy ściągnięciu addonu ma sesje szyfrowane, po co? :-o Szczerze mówiąc nie zwróciłem na to uwagi, tylko skopiowałem cały link :-D Mój błąd - zazwyczaj sprawdzam czy link działa :-] Druga sprawa, że nie wiedziałem iż skrypt sam dodaje http, ale już wiem! ;-)

Richmond - racja, czasami nie podkreśla. Nie wiem jeszcze czemu, czy jest jakiś błąd, czy jest za dużo błędów jak np edytujemy jakiś post i się zawiesza, mhm.

wiadkuju - nawet jak nie masz to możesz pisać z polskimi znakami. Troszkę to techniczne, ale jak ci zależy i się zapytasz, to ktoś na forum dokładnie ci wytłumaczy. :-] W końcu, po to jest forum - żeby sobie pomagać :-D -- tak na szybko, to trzeba wejść w ustawienia klawiatury, wybrać polski (programisty) i ustawić jako default, później restart i powinno działać :-)

A na koniec. Sam też nie pisałem ze sprawdzaniem i waliłem błędy o których istnieniu nawet nie wiedziałem - myślałem, że takie wyrazy się tak pisze! Trochę mi teraz głupio ;-) ale przynajmniej teraz poznałem ich poprawną pisownię.... :-]

P.S. Ja nie mam nic przeciwko poprawianiu mnie - gdyby nie to, to np nadal bym używał jednego konkretnego słowa, które miało zupełnie inne znaczenie niż myślałem. Może być też na priva, żeby nie zaśmiecać niepotrzebnie (chociaż, może się przydać innym).

[ Ostatnio edytowany przez: <i>bloby00</i> 12-01-2009 14:02 ]

tak a propos postow z bledami - proponuje napisac CV i List Motywacyjny z bledami - chetnie wtedy uslysze komentarze na temat wolnosci slowa i inne podobne.

:-D:-D:-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2009-01-19 01:09:04 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ja sie wcale nie zdziwie, jak trzeba bedzie egzamin zdac, zeby byc dopuszczonym do wypowiedzi:-P (zart).

Marcin, ja nie usiluje propagowac pisania z bledami, ale to jest forum, a nie rozmowa kwalifikacyjna. Czasem niektore wypowiedzi/pytania o rade zgubily sie w nawale komentarzy o bledach. :-?
Ada

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2009-01-19 06:34:25 (16 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2009-01-12 13:59:49, bloby00 napisał(a):

P.S. Ja nie mam nic przeciwko poprawianiu mnie - gdyby nie to, to np nadal bym używał jednego konkretnego słowa, które miało zupełnie inne znaczenie niż myślałem. Może być też na priva, żeby nie zaśmiecać niepotrzebnie (chociaż, może się przydać innym).

Czy chodzi o slowo "bynajmniej" ? Zauwazylam, ze mnostwo osob uzywa go z uporem maniaka w zupelnie odwrotnym znaczeniu.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

bloby00

Post #6 Ocena: 0

2009-01-19 15:28:20 (16 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Cytat:

2009-01-19 06:34:25, Richmond napisał(a):
Czy chodzi o slowo "bynajmniej" ? Zauwazylam, ze mnostwo osob uzywa go z uporem maniaka w zupelnie odwrotnym znaczeniu.

Hahaha, Richmond - strzał w 10 :-]:-]:-]

Ja go używałem jako: ponadto, właściwie itp a to jest przecież: wcale, zupełnie, ani trochę :-D

Teraz już wiem i staram się pilnować ;-)

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,