Cytat:
2008-12-11 06:27:06, perfekcja napisał(a):

malka fotka specjalnie dla Ciebie
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
pojécia nie mam jak smakuje kutia, bo ja jestem ze Sláska i my zamiast kutii mamy makówki (pycha). u mnie péczak jest na stole bardzo czésto bo ja jestem zwolennikiem kasz i zdrowego zywienia w ogóle. ziemniaków nie jadam i czésto péczak mi je zastépuje. jak moja matka zrobila gulasz z wieprzowiny z péczakiem wlasnie to doslownie klékajcie narody...
acha -- szukaj go w okolicy ryzów i makaronów. u mnie obok regalu z róznymi rodzajami ryzów jest cala pólka z taká wlasnie zdrowá zywnosciá.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>perfekcja</i> 11-12-2008 06:56 ]
dziekuje ci serdecznie a kutii warto sprobowac!!!u mnie w domu tez sie tego nie jadalo az do momentu gdy razem z mama podlapalysmy [rzepis od bratowej i od jakies 7 lat nie wyobrazamy sobie wigilinego stolu bez kuti!!!
sczerze mowiac nie robilam jeszcze z peczaku bo jestem z wsi i zawsze mama gotowala nasza wlasna ekologiczna pszenice!!!jakies kilka godzin juz od rana stala na piecu....ehh jak ja tesknie za domem
ale coz tutaj pieca nie ma a i czasu na gotowanie pszenicy wiec musze sie zadowolic peczakiem!!!
ale dziekuje ci bardzo za fotke teraz napewno znajde!!!!
buziaki i zycze pysznych swiat z polskimi zapachami