MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ewamik

Post #1 Ocena: 0

2008-12-12 15:24:04 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Jakieś 2 tyg temu śnił mi się David Beckham:-] nIe wiem czemu nawet.
Rozmawiał ze mna po polsku..Powiedział,że uczy sie polskiego.
Łasił sie do mnie i powiedział,że jesgo małżeństwo z Victorią przeżywa kryzys i od dawan juz jest nietak.Mówi,ze prasa tego nie wie i to wszystko teraz,to jest na pokaz.Prosił mnie bym nikomu tego nie mówiła.Obiecałam mu,że mi może zaufac i nikomu nie powiem.
Nie powiem...ale nie obiecałam,ze napiszę:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

malka85

Post #2 Ocena: 0

2008-12-12 22:39:07 (16 lat temu)

malka85

Kobieta

Z nami od: 09-02-2008

Cytat:

2008-12-12 15:18:52, ewamik napisał(a):
Cytat:

2008-12-11 22:05:15, malka85 napisał(a):
mnie bardzo czesto sie cos sni a moze raczej bardzo czesto pamietam te sny...wiec duzo by pisac ale bylkiedys dawno taki sen ktorego nie zapomne do konca swoich dni...
emocje jaki sie pojawily??hhmmm balam sie czulam jakas niepewnosc

a teraz do sparwy
otorz stalam w moim kosciele parafialnymprzy drzwiach wejsciowych pamietam szczegoly...i poczulam cos dziwnego...to cos kazalo mi si obejzec i tam za drzwiamy stal Chrystus z krzyzem na ramionach.....
bylo to tak niesamowicie realne i przerazajace zarazem..ale w tym snie sie nie balam dopiero jak sie obudzilam zaczelam myslec dlaczego po co taki sen???ale nigdy wiecej sie nie powtorzyl...

Kiedyś miałam podobny sen..tzn śnił mi sie Chrystus.Miałam wtedy 13lat.Pamiętam,że przyszedł do mojego domu,usiadł.Powiedział bym się do niego zblizyła.Spytałam go jak bedzie wyglądało koniec świata? Mowi do mnie-"Koniec świata? Koniec świata,koniec ludzkosci bedzie wyglądał tak...." Wierzcie lub nie ale nic nie pamiętam po przebudzeniu,jakby czarna dziura.Następnie powiedział" ....tak właśnie będzie" nagle wstał,zrobił mi znak krzyża,błogosławieństwo i powiedział" Ja jeszcze tu wróce" i zniknął.
Wiem tylko,że po jakims czasie miałam bardzo cięzki okres w moim życiu.Trwało to kilka dobrych lat.
Wiem od znajomych,którym również śnił się Chrystus-mieli "krzyż" w życiu.Jakies dramaty,głębokie przeżycia...
Nie chcę Cię straszyć ale....moze to cos oznacza

hmmm ten sen mialam naprawde dawno temu
co do tego "krzyza" nie wiem nie mam lekko w zyciu (jak kazdy)ale jakos nie doszukiwalam sie az takiej przyczyny...wierze ze mam taki krzyz ktory jestem w stanie uniesc...
mam nadzieje
jakos ten sen zmusil mnie do przemyslen raczej...

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2008-12-12 22:54:24 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

hm, najgorszy sen i najbardziej realistyczny?
Jak zwykle wieczorem kładłem się spać z książką, często to był Lem lub Joe Alex :)
zapalałem lampkę i włączałem elektroniczną bardzo progresywną muzykę.
Nagle zorientowałem się że zasnąłem, obudzony stwierdziłem że ktoś mi wyłączył lampkę, a ja jestem sparaliżowany i nie mogę się ruszyć, ani nawet wołać o pomoc, długo walczyłem żeby dotrzeć ręką do przełącznika w końcu się udało, niestety wyłączona wtyczka, kolejna walka JEST, słyszę jak ktoś chodzi, wręcz jest gwarno z drzwiami a ja nie mogę się krzyczeć o pomoc, w końcu z całych sił się zrywam...
UFFF to był sen, gwar ten sam lampka się świeci ... ale wtyczka nie jest w gniazdku! jestem sparaliżowany i starzeje się czuje się strasznie stary z bylem wstaje z łózka i idę do drzwi otwieram wszyscy rozbawieni i patrzą na mnie z rozbawieniem ze ja taki pokrzywiony i zgarbiony... stwierdziłem że idę się położyć kładę się
BUM!
zrywam się lampa się świeci, wtyczka w gniazdku... za drzwiami cisza wszyscy domownicy śpią... to był sen...
Od tego czasu lubię gdy ktoś śpi koło mnie, jakoś wolniej się starzeje :P :D cholera strasznie to było realne
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #4 Ocena: 0

2008-12-12 22:58:27 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

drucianka

Post #5 Ocena: 0

2008-12-12 23:01:44 (16 lat temu)

drucianka

Kobieta

Z nami od: 13-10-2007

Bardzo mistycznie

przysnelam uczac sie do egzaminow, przysnily mi sie kudlate nogi, cala masa

na egzaminie nastepnego ranka glownym zadnaniem bylo przygotowanie budzetu dla fabryki produkujacej maszynki do golenia...

jeszcze bedzie ze mnie fortune-teller 8-)

[ Ostatnio edytowany przez: drucianka 13-12-2008 17:09 ]

Do góry stronyOffline

piekar10

Post #6 Ocena: 0

2008-12-13 10:46:04 (16 lat temu)

piekar10

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-06-2006

Cytat:

2008-12-11 17:24:31, pandorka napisał(a):
Cytat:

2008-12-11 15:27:06, piekar10 napisał(a):
co zrobc zeby pamietac sny , ja wzasadzie ich nie pamietam ale te które pamietam to sa erotyczne , dziwne ,sam jestem ciekaw co mi sie sni:-?

podobno zaraz po przebudzeniu należy nie otwierając oczu spisać je na kartce;-)

ja zawsze pól godziny po przebudzeniu mam zamkniete oczy , po omacku ide do lazienki, przewaznie uderzam malym palcem od nogi w drzwi i wtedy oczy same sie otwieraja, ale snów ciagle nie pamietam:-]
1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.

Do góry stronyOffline

LukasziKasia

Post #7 Ocena: 0

2008-12-13 16:45:18 (16 lat temu)

LukasziKasia

Z nami od: 04-09-2007

Witam

Zalozylem ten temat a nic w nim nie pisze ;-) . Postaram sie wam opisac moj drugi dziwny sen.

Bylem w czarnej przestrzeni i zobaczylem male swiatelko w mroku spojrzalem na nie i podfrunalem do niego. Okazalo sie ze siedzi tam medytujacy chinski mnich otoczony tysiacem swieczek. Podfrunelem blizej on spojrzal na mnie wymownie. Zapytalem go, mistrzu Yamada powiedz mi czym jest zycie: mnich siedzial i nie odzywal sie jakis czas po pewnej chwili odrzekl: Zycie jest drogra pomiedzy pieklem a szczytem swoich mozliwosci
Zapytalem. Mistrzu Yamada ale dlaczego ta droga jest taka dluga.
On spojrzal na mnie po raz wtory i odrzekl.
Widze ze jestes prawdziwym Samurajem wiec Twoja droga bedzie wieczna.

I sie obudzilem

Taki nastepny dziwny sen

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ciesza

Post #8 Ocena: 0

2008-12-14 03:28:45 (16 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

jak dla mnie sny sa projekcja mojego umyslu. Przez dzien dzieje sie tysiace rzeczy, ktore nie zawsze doczekuja sie swojego zakonczenia. nie wazne jak pokrecony jest moj sen zawsze jestem w stanie doszukac sie jakies kontynuacji z dnia poprzedniego. Jak widac moj mozg nie lubi rzeczy nie zakonczonych i sam je sobie dokancza

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #9 Ocena: 0

2008-12-14 03:34:19 (16 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Moge podac przyklad:
sen
ogladalam z przyjaciolka wystawe bizuterii, to byly kolczyki,kuleczka - szerokie jak obraczki i bez wejscia, ze tak powiem na ucho. Zaczepil nas jakis chlopak i meczyl moja kolezanke, potem ona przepraszala wlasciciela galerii za takie zajscie i prosila, zeby mimo wszystko ja zatrudnil, nawet napisala list.
Logiczne wytlumaczenie
moja kolezanka kupila sobie sliczne kolczyki, bala sie ze je zgubi, wiec zartujac zaproponowalam, ze je jej zlutuje na uchu
podpisywalam umowe wynajmu mieszkania i pakistanczyk z agencji mial na palcach takie wielkie obraczki od ktorych nie moglam oderwac oczu
kolezanka szukala pracy i bylo to dla niej bardzo wazne
w miedzyczasie opowiadala mi historie o swoim nowym wspollokatorze, ktory bez przerwy opowiada jej o swoich problemach.
No i wszystko jasne :-]

Do góry stronyOffline

olo1406

Post #10 Ocena: 0

2008-12-14 21:35:10 (16 lat temu)

olo1406

Mężczyzna

Z nami od: 14-12-2008

Cytat:

2008-12-11 07:46:16, Zorba01 napisał(a):
Zwróć uwagę jakie bajki dziecko ogląda. Być może nie takie jak powinna. Przeczytaj jakąś wesołą bajeczkę taka która się dobrze kończy.

proponuję teletubisie .......... to siędobrze skończyło :-]

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,