MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

LukasziKasia

Post #1 Ocena: 0

2008-12-10 18:23:21 (16 lat temu)

LukasziKasia

Z nami od: 04-09-2007

Proponuje zrobic post o snach jakie wam sie snily. Powodem jest to ze sny sa dosyc ciekawe i generalnie niecodzienne.

Pozdrawiam i zachecam do wpisow

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

LukasziKasia

Post #2 Ocena: 0

2008-12-10 18:30:52 (16 lat temu)

LukasziKasia

Z nami od: 04-09-2007

Opowiem teraz na poczatek moj sen.

Kladlem sie spac trzezwy :-) ale przysnil mi sie niesamowity sen. Bylem posrodku niczego zawieszony w czasie i przestrzeni tak jak bym byl w srodku kosmosu. W pewnym momencie zobaczylem a wlasciwie wyczulem materie niewidzialna (wiedzialem ze tam cos jest ale nie moglem tego dostrzec). Po paru sekundach przyfrunelo rotujace sie lustro oprawione w zlota rame zatrzymalo sie pod pewnym katem skierowane w kierunku niewidzialnej istoty. Nagle z nikad odezwal sie glos tak jakby ktos czytal ksiazke i przemowil "Widze pustke, rzekla Nicosc patrzac ze smutkiem w lustro" w tym momencie tafla lusta zaczela falowac jakby sie robila plynna i rozprysnela sie na tysiace mieniacych sie kawalkow.

Taki smieszny sen

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Jesica

Post #3 Ocena: 0

2008-12-10 22:39:11 (16 lat temu)

Jesica

Kobieta

Z nami od: 30-09-2008

Nie wiem czy to jest sen ale prawie co noc właściwie jak już zasypiam widze siebie jak trzymam się huśtawki. Po chwili przeskakuje na następną takie akrobacje jak w cyrku.Dziwne prawda;-)

Do góry stronyOffline

moniczka1000000

Post #4 Ocena: 0

2008-12-10 23:02:14 (16 lat temu)

moniczka1000000

Kobieta

Z nami od: 28-11-2008

A mnie kiedys snila sie wlasna smierc. Bylam na przystanku i podszedl jakis koles, ktory wbil mi noz w brzuch. To bylo takie rzeczywiste. Czulam pieczenie i cale rece mialam we krwi, gdy dotknelam tego miejsca. Szlam tak przed kilka krokow i pomalu zaczelam schodzic. Gdy padalam juz na kolana, glosy wokol byly jakby z oddali i widzialam ciemnosc. Nie czulam bolu, lecz taki spokoj. Jakbym zasypiala. No i sie obudzilam. Przewaznie snia mi sie glupoty, ktorych juz po zbudzeniu nie pamietam. Ten sen mialam dawno, ponad rok temu.

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #5 Ocena: 0

2008-12-10 23:14:47 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Moje jak moje sny ale martwia mnie sny mojej 6-letniej córeczki.Cały czas śnia jej sie duchyDzisiaj płakała i powiedziała mi,że boi sie nawet oczka zamknąć.Co noc biegnie do naszego łózka.
Z kolei młodszej 3-letniej córce śnia sie aniołki.Mówi,że mają ubranka w kolorach tęczy i bawi sie z nimi.
Ciekawsze jest to,ze starsza jest wrażliwa,delikatna,bardzo grzeczna i taki głupie ma sny.Prosi mnie bysmy mówiły paciorek i stawia sobie koło łózka figurke aniołka.

Do góry stronyOffline

Zorba01

Post #6 Ocena: 0

2008-12-11 07:46:16 (16 lat temu)

Zorba01

Z nami od: 05-12-2007

Zwróć uwagę jakie bajki dziecko ogląda. Być może nie takie jak powinna. Przeczytaj jakąś wesołą bajeczkę taka która się dobrze kończy.

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #7 Ocena: 0

2008-12-11 09:27:48 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Bajki...Zwracam na to szczególna uwagę i kazda bajka przechodzi przez"cenzure" Bajki 'Flinstonowie,jetsonowie,CeBebies,Kopciuszek,Jaś i Małgosia itd.
Zadnych chinskich,japonskich zabijaków.
Bajeczki-baśnie Andersena,Grimm.
Filmy....Diabeł ubiera sie u Prady(tak,tak,kocha go),Powiedz tak"
"Nigdy w życiu".
Nie ma bajek z duchami..no może skoobido_jak to sie pisze?

Do góry stronyOffline

anna69

Post #8 Ocena: 0

2008-12-11 09:38:41 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Cytat:

2008-12-11 09:27:48, ewamik napisał(a):
Bajki...Zwracam na to szczególna uwagę i kazda bajka przechodzi przez"cenzure" Bajki 'Flinstonowie,jetsonowie,CeBebies,Kopciuszek,Jaś i Małgosia itd.
Zadnych chinskich,japonskich zabijaków.
Bajeczki-baśnie Andersena,Grimm.
Filmy....Diabeł ubiera sie u Prady(tak,tak,kocha go),Powiedz tak"
"Nigdy w życiu".
Nie ma bajek z duchami..no może skoobido_jak to sie pisze?

Andersen i Grimm...no nie wiem czy to dobry pomysl...nigdy nie apomne jak mam mi przeczytal o malej syrence ktora wbila soie noz w piers i zamienila sie w paine...mialam straszne koszmary pozniej...nie moglam spac...i mama stwierdzila ze to chyba zbyt powazne bajki dla mnie bo bylam bardzo wrazliwa...

a mi sie sni ciagle zmarly 3.5roku temu moj ojczym...w takich codziennych sytuacjach, jakby nadal byl w naszym zyciu...codniennym, przy kupowaniu kanapy, prowadzi auto jak jedziemy na wycieczke...ubiera choinke...dzieki temu wiem ze ciagle czuwa nad moim rodzenstwem swoimi dziecmi, ktore jeszcze go bardzo potrzebuja...sa jescze dosc male...i wiem ze on sie nimi i moja mama opiekuje....

Do góry stronyOffline

Zorba01

Post #9 Ocena: 0

2008-12-11 11:11:34 (16 lat temu)

Zorba01

Z nami od: 05-12-2007

Myślę że po oglądaniu Scoobiego Doo. Przynajmniej u mnie dzieci bały się wyjść do drugiego pokoju i to nie tylko wieczorem. A w nocy nawet ze mną spały.Przez jakiś czas zostały zakaz oglądania tego filmu. Po jakimś czasi wszystko wróciło do normy.

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #10 Ocena: 0

2008-12-11 13:25:04 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

No własnie.Tez powiedziałam córce,że tej bajki ogladać nie będzie. Jakies duchy,potwory...
Bajki Grimm,Andersena..i tu jest selekcja.Dziewczynka z zapałkami jest bardzo dramatyczna i nie wiem po kiego czorta dalej sie ja wydaje w książkach.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,