MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przepis na rybe po grecku

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

eltax1978

Post #1 Ocena: 0

2008-12-08 19:43:03 (16 lat temu)

eltax1978

Posty: 415

Kobieta

Z nami od: 27-03-2008

Skąd: londyn

no i tak w ogole to post brzmi
"jak robicie rybe po grecku " a nie " jak SIE ROBI RYBE PO GRECKU"
Piwo jest napojem chlodzacym ...zapal do pracy

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2008-12-08 22:33:20 (16 lat temu)

krakn

Posty: 40201

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Skąd: Caterham

Cytat:

2008-12-08 19:40:44, eltax1978 napisał(a):
Cytat:

2008-12-08 11:36:10, grekan napisał(a):
Bardzo powaznie, niektorzy maja z tym problemy, zawracaja glowe innym, majac w googlach jak na dloni to wszystko, o czym doradzaja inni.


sam sobie zawracasz głowę odpisując na tego posta you waste of space :-W

gdyby nkt nigdzie nie pytał to by nikt nie odpowiadał jak by nie odpowiadał, pisał itd to by w googlach nie było.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

aga68200

Post #3 Ocena: 0

2008-12-09 17:19:50 (16 lat temu)

aga68200

Posty: 18

Kobieta

Z nami od: 23-07-2008

Jakoś nigdy nie przepadałam za rybą po grecku, ale jakaś ryba musi byc.Podam bardzo dobry przepis na "rybę po meksykańsku" 1kg filetu, pokroic w nieduże kawałki, przyprawic i smażyc w jajku i bułce.Odstawic. Sos: 3 cebule,2szkl.wody, pół szkl.ketchupu, 2łyż.koncentratu pomidorowego, 4łyż. octu, 4łyż.cukru, pół słoika ogórków konserwowych, 1 lub 2 papryki, ziele angielskie, liśc laurowy, sól,pieprz. Paprykę pokroic w drobne kawałki i spażyc wrzącą wodą(odcedzic). Ogórki pokroic tak samo jak paprykę. Cebulę usmażyc na oleju, dodac pozostałe składniki, gotowac na bardzo małym ogniu około 20 min. Połączyc z rybą i trzymac w lodówce. Najlepiej podawac na drugi dzień. Naprawdę polecam.....

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,