jak dlugo trzymac w piekarniku i jaka temperatura?
[ Ostatnio edytowany przez: chinczyk 08-12-2008 12:53 ]
Str 2 z 3 |
|
---|---|
chinczyk | Post #1 Ocena: 0 2008-12-08 12:28:11 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2008 Skąd: najpiekniejsze miasto na wyspach!!!! |
no to po robocie sprobuje
jak dlugo trzymac w piekarniku i jaka temperatura? [ Ostatnio edytowany przez: chinczyk 08-12-2008 12:53 ] yyy
|
anna69 | Post #2 Ocena: 0 2008-12-08 13:29:15 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
ja nie wkladam do piekarnika,....a wrecz do lodowki zeby sie smaki odpowiednio praeszly...nic nie jest surowe wiec jesli je sie u was na zimno to nie ma co zapiekac...
![]() |
KINGMASTERKA | Post #3 Ocena: 0 2008-12-08 13:42:29 (16 lat temu) |
Z nami od: 22-09-2008 Skąd: London |
..ja rowniez trzymam w lodowce ..jesli ktos ma ochote na ciepla ..poprostu odgrzewa w mikrofalowce..ale zazwyczaj wszyscy jedza na zimno...mniam..ale mi zrobiliscie smaka ..tym bardziej ,ze jestem na diecie..
![]() ![]() ![]() |
Post #4 Ocena: 0 2008-12-08 13:43:02 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #5 Ocena: 0 2008-12-08 13:51:27 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
tez lubie po grecku cz zydowsku, tyle tylko ze owszem u mnie ryba pływa w jarzynach, migdałach rodzynkach itp, ale robię je słodkawo pikantne, duzo pieprzu i to w kilku rodzajach, do tego dania dobra jest ryba tłustą czyli karpik i to jak największy, a jak nie to polecam nalać duuuzo oliwy z oliwek, jarzyny to uwielbiają poza tym tłuszcz rybi oraz oliwa z oliwek pomaga nam wchłaniać witaminy.
zaśliniłem sie ![]() ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
pawlik_78 | Post #6 Ocena: 0 2008-12-08 13:52:49 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 01-12-2008 |
Cytat: 2008-12-08 11:36:10, grekan napisał(a): Bardzo powaznie, niektorzy maja z tym problemy, zawracaja glowe innym, majac w googlach jak na dloni to wszystko, o czym doradzaja inni. Bo Polakom nie chce sie szukac ani uczyc ![]() |
chinczyk | Post #7 Ocena: 0 2008-12-08 13:59:01 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2008 Skąd: najpiekniejsze miasto na wyspach!!!! |
Cytat: 2008-12-08 13:52:49, pawlik_78 napisał(a): Cytat: 2008-12-08 11:36:10, grekan napisał(a): Bardzo powaznie, niektorzy maja z tym problemy, zawracaja glowe innym, majac w googlach jak na dloni to wszystko, o czym doradzaja inni. Bo Polakom nie chce sie szukac ani uczyc ![]() jak wszyscy by szukali to trzebaby bylo forum zamknac ![]() yyy
|
KINGMASTERKA | Post #8 Ocena: 0 2008-12-08 13:59:28 (16 lat temu) |
Z nami od: 22-09-2008 Skąd: London |
Cytat: 2008-12-08 13:52:49, pawlik_78 napisał(a): Cytat: 2008-12-08 11:36:10, grekan napisał(a): Bardzo powaznie, niektorzy maja z tym problemy, zawracaja glowe innym, majac w googlach jak na dloni to wszystko, o czym doradzaja inni. Bo Polakom nie chce sie szukac ani uczyc ![]() ..alez jestescie zlosliwi ..a moze poprostu ktos tu czesto zaglada i chce sprawdzony przepic przez forumowiczow..skad w was tyle ukasliwych uwag sie bierze nie mam zielonego pojecia.. ..co do Polakow ..sam jestes Polakiem ,wiec nie obrazaj rowniez siebie..:-Y:-Y:-Y |
radziu_1974 | Post #9 Ocena: 0 2008-12-08 19:01:35 (16 lat temu) |
Z nami od: 14-11-2008 |
Mało tego, gdyby nie Ty -Kingmasterka, to nigdy bym nie wiedział, że można zrobić "śledzia po grecku" i to z taka klasą i smakiem...
mniam... pychotka!!! Masz ukryte zdolności twórczo-kulinarne. buziak-pa ![]() ![]() ![]() |
eltax1978 | Post #10 Ocena: 0 2008-12-08 19:40:44 (16 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2008 Skąd: londyn |
Cytat: 2008-12-08 11:36:10, grekan napisał(a): Bardzo powaznie, niektorzy maja z tym problemy, zawracaja glowe innym, majac w googlach jak na dloni to wszystko, o czym doradzaja inni. sam sobie zawracasz glowe odpisujac na tego posta you waste of space :-W Piwo jest napojem chlodzacym ...zapal do pracy
|